•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 21:45 UT/GMT
  Zon411'50"1n40
  Maan734'14"20n11
  Mercurius1640'37"r9n42
  Venus2213'38"7n57
  Mars45'49"23s33
  Jupiter2250'12"r17s17
  Saturnus840'15"22s16
  Uranus275'55"9n57
  Neptunus1441'36"6s52
  Pluto214'59"21s27
  Ware Knoop1341'31"16n43
  Cheiron2839'17"2n36
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Severino Ferrari [Adb], geboren op 24 augustus 1914
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Maagd, Maan in Weegschaal *Ascendant in Kreeft, Maan in het Vierde Huis *Zon in het Derde Huis *Maan in het Vierde Huis *Venus in het Vierde Huis *Saturnus in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 24 augustus 1914 om 1:30 in Reggio nell`Emilia, Italy.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Weegschaal.

Vraagt u zich af waarom u in dit rapport als Maagd wordt afgeschilderd? Als u 1 minuut vroeger was geboren viel u onder het voorgaande teken Leeuw. Het exacte uur waarop de zon overgaat van het ene teken naar het volgende verschilt per jaar.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Maagd, Maan in Weegschaal

Zowel innerlijk als uiterlijk bent u rustig, meegaand, praktisch en nuchter. U bent in wezen een bescheiden, harde werker. Onbewust bent u bang om de leiding te nemen in een gezelschap. U geeft de voorkeur aan een ondergeschikte rol. U hebt een scherp oog voor detail, wat u een nauwkeurige kracht maakt. De buitenwereld ziet vooral uw Weegschaalkwaliteiten. Mensen vinden u vriendschappelijk en meegaand. Wanneer u van iemand houdt is dat als een weerspiegelend compliment naar uzelf. Het gaat u niet om diepe emoties bevredigen. U bent over het algemeen zeer diplomatiek en tactisch in de omgang. U werkt liever in omstandigheden die om pientere, beschaafde kwaliteiten vragen dan om fysieke kracht. U kunt een uitstekend diplomaat of contactpersoon zijn.

U neigt enigszins naar tweestrijd en besluiteloosheid. U kunt maar moeilijk nee zeggen en krijgt vaak spijt van beslissingen. U doet heel erg uw best om het anderen naar de zin te maken, maar dat lukt niet altijd door uw eigen zenuwen. De sleutel tot meer balans in uzelf schuilt in afstemming tussen uw ware, intellectuele aard en de meer sociaal georiënteerde kant van uw persoonlijkheid.

naar boven

Ascendant in Kreeft, Maan in het Vierde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Kreeft aan de horizon. Heerser de Maan staat in het vierde huis.

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Omdat dat uw ascendant is wordt uw houding sterk beïnvloed door de Maan. Uw leven zal veranderlijk verlopen en duidelijk afwisselend periodes van activiteit of ontspanning kennen. U staat zodanig onbelemmerd open voor invloeden van buitenaf, dat u onbewust manieren en stijlen van de mensen met wie u omgaat, imiteert.

In veel gevallen zult u door de omstandigheden de rol spelen van verfijnd en deskundig persoon, maar achter het masker schuilt een zeer gevoelig mens. U bent snel geraakt omdat u niet alleen openstaat voor allerlei invloeden en subtiele indrukken, maar ook voor psychologische vibraties.

Kreeft geeft u de neiging uzelf volledig terug te trekken wanneer u wordt gekwetst of angstig bent in een bepaalde situatie. Dat overkomt u nogal eens omdat u spontaan uw neus in andermans zaken pleegt te steken. U zult uw leven lang emotioneel en niet rationeel reageren op uw omgeving.

Kreeft ascendant wil ook zeggen dat uw leven draait om huis, haard en familie. U bent zo gehecht aan uw huiselijke gewoontes en privé-leven, dat u zich daarbuiten verloren voelt. In de liefde bent u emotioneel en zacht.

Een lastig aspect kan zijn dat u te veel opgaat in triviale details van psychologische aard. Ook staat u heel snel klaar met zowel een vriendelijk woord als een kritische noot. Uw zorgzaamheid kan anderen overvallen.

Het lot brengt u in situaties waarin uw aangeboren eigenschappen goed tot hun recht komen. Wanneer u uzelf kunt bezighouden met mensen, sferen, voedsel of zoeken naar voorwerpen, niet eens noodzakelijk voor uw werk, bent u in uw element.

Adverteren
Uw leven speelt zich af in sferen rond uw eigen woonplaats. Dat kan betekenen dat u op een gegeven moment een inkomen verwerft met commerciële of zakelijke activiteiten vanuit huis of die met wonen en verzorgen te maken hebben. Van de andere kant geeft de Maan in het vierde huis aan dat uw leven veranderlijk verloopt, waardoor het moeilijk is om zelfs maar een korte tijd een vaste woon- of verblijfplaats vast te houden.

De mogelijkheid bestaat dat u een erfenis krijgt en door een of beide ouders een goede naam hebt.

Op latere leeftijd vindt u gelukkig de rust en vrede die u zoekt, ondanks emotionele beroering en doorlopende verhuizingen.

naar boven

Zon in het Derde Huis

De Zon staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop.

Uw identiteit, die door de Zon wordt bewaakt, moet in deze staat van bewustzijn diverse karmische testen doorstaan op mentaal gebied. Uw opdracht is communicatie en meer kennis vergaren. Uw geest streeft naar triomfen, sociaal succes, eer, macht en verhevenheid door intellectueel inzicht.

Uw pad naar roem, eer, respect en vooruitgang leidt langs studie, communicatie, beweging en zelfexpressie. Uw kijk op het leven is optimistisch, zelfverzekerd, vriendelijk en hartelijk.

Zwakke punten van uw denkwijze zijn; weinig interesse in details of een serieuze carrière en zaken negeren die u beneden uw waardigheid acht.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De Maan staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. De Maan zal hier absoluut invloed uitoefenen op zaken die met uw moeder, uw woonplaats of familieaangelegenheden te maken hebben.

Zowel uw jeugd als uw latere leven staan in het teken van liefde voor romantiek, reizen en interessante avonturen, in uw verbeelding of concreet.

Deze astrologische combinatie is tekenend voor een onzekere basis in het leven en een onophoudelijk streven naar materiële zekerheid die moeilijk te verwezenlijken lijkt. Dat kan tijdelijk worden opgelost door een kleine erfenis, maar het zal op latere leeftijd niet langer een rol spelen doordat u uitstekend gesteund en verzorgd wordt door uw familie.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Venus staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is over het algemeen een zeer gunstige en vruchtbare stand die uitstekende familiebanden en een vredige, mooie woonsituatie aangeeft.

Deze stand geeft talloze sociale toestanden, feestjes, evenementen en andere festiviteiten in uw privé-leven aan.

Aan het einde van uw leven boekt u financiële winst en mag u op grote economische verbeteringen rekenen.

Als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen.

naar boven

Saturnus in het Twaalfde Huis

Saturnus staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Deze planeet in dit huis kan veel onplezierige, irritante obstakels veroorzaken in uw bestaan. Het gevoel dat u opgesloten zit in uw omgeving kan erdoor worden versterkt.

Professioneel gezien bent u heel gevoelig en idealistisch, maar niet erg realistisch. Het kan zijn dat het lot u het verschil tussen feiten en fictie wil leren inzien.

Bepaalde complexen draagt u onbewust met u mee en steken soms geestelijk de kop op in de vorm van overgevoeligheid. Daardoor wilt u vaak alleen zijn en kruipt u in uw schulp zodat niemand weet wat er in u omgaat. U kunt wel wat meer humor en zelfvertrouwen gebruiken.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Severino Ferrari [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 24 augustus 1914 kloktijd: 1:30
in Reggio nell'Emilia, Italy U.T: 00:30
10e36, 44n43 sterrentijd: 23:18:12

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 0°00'01 in huis 3 direct
Maan Weegschaal 3°45'52 in huis 4 direct
Mercurius Leeuw 23°09'58 in huis 3 direct
Venus Weegschaal 14°39'59 in huis 4 direct
Mars Weegschaal 6°00'15 in huis 4 direct
Jupiter Waterman 15°40'08 in huis 8 retrograde
Saturnus Tweelingen 29°56'23 in huis 12 direct
Uranus Waterman 8°49'16 in huis 8 retrograde
Neptunus Kreeft 29°08'38 in huis 1 direct
Pluto Kreeft 1°55'53 in huis 12 direct
Maanskn.(t) Vissen 5°50'05 in huis 9 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 13°02'03
2de huis Leeuw 1°18'03
3de huis Leeuw 22°00'32
Imum Coeli Maagd 18°37'51
5de huis Weegschaal 24°32'51
6de huis Boogschutter 6°38'49
Descendant Steenbok 13°02'03
8ste huis Waterman 1°18'03
9de huis Waterman 22°00'32
Medium Coeli Vissen 18°37'51
11de huis Ram 24°32'51
12de huis Tweelingen 6°38'49

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 6°50
Zon Sextiel Saturnus 0°04
Zon Sextiel Pluto 1°56
Maan Conjunct Mars 2°14
Maan Vierkant Saturnus 3°49
Maan Driehoek Uranus 5°03
Maan Sextiel Neptunus 4°37
Maan Vierkant Pluto 1°50
Venus Driehoek Jupiter 1°00
Venus Driehoek Uranus 5°51
Venus Vierkant Ascendant 1°38
Mars Driehoek Uranus 2°49
Mars Vierkant Pluto 4°04
Jupiter Inconjunct Ascendant 2°38
Saturnus Conjunct Pluto 1°59
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst