•    
  Actuele planetaire posities
  27-apr-2018, 03:49 UT/GMT
  Zon650'51"13n48
  Maan128' 9"2n58
  Mercurius107' 6"1n38
  Venus259'48"21n25
  Mars2137'15"22s51
  Jupiter1950'33"r16s28
  Saturnus94'54"r22s14
  Uranus2858'33"10n37
  Neptunus1545'29"6s28
  Pluto2116'56"r21s28
  Ware Knoop112'37"r17n27
  Cheiron030'53"3n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Roderick MacKinnon [Adb], geboren op 19 februari 1956
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Waterman *Zon in Waterman *Zon in het Eerste Huis *Zon Conjunct Ascendant *Maan in Tweelingen *Maan in het Derde Huis *Venus in Ram *Venus in het Eerste Huis *Mars in Boogschutter *Mars in het Tiende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 19 februari 1956 om 6:25 in Melrose MA, Alaska.

Uw zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Waterman en uw Maan staat in Tweelingen.

Vraagt u zich af waarom u in dit rapport als Waterman wordt afgeschilderd? Als u 4 uren 40 minuten later was geboren viel u onder het volgende teken Vissen. Het exacte uur waarop de zon overgaat van het ene teken naar het volgende verschilt elk jaar.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Waterman

Wat seks betreft hebt u twee uitgesproken persoonlijkheden: een die fysiek betrokken is bij een geliefde en een die op afstand, met een klinisch oog, alles observeert.

Omdat u die kunst verstaat, afstand houden en uzelf observeren in een bepaalde situatie, ontleent u wellicht veel plezier aan ingewikkelde liefdestechnieken die een bepaalde zelfbeheersing vergen. Over het algemeen geldt; hoe meer u experimenteert en uw fantasie gebruikt, hoe meer u kunt genieten van uw seksuele ervaringen.

U zou heel bewust moeten proberen om naast uw lichaam ook uw verstand en uw verbeelding te betrekken in het liefdesspel.

naar boven

Zon in Waterman

U bent zeer begripvol als geliefde en u verstaat de kunst uitermate hulpvaardig te zijn wanneer een partner emotionele problemen heeft.

U kunt een scala aan seksuele ervaringen opdoen, dus als u zich beperkt tot één partner is het wenselijk dat diegene de liefde beschouwt als een groot afwisselend, affectief, avontuur.

U bent niet een type dat zich intellectueel of emotioneel laat beperken, dus moet u een partner vinden die uw vrijheid respecteert.

Om de band te krijgen waar u op uit bent, moet u op diverse niveaus met uw partner contact hebben, dus een intieme relatie ontwikkelt zich slechts langzaam.

Al ervaart u seks op zich natuurlijk als bevredigend, u bent ook in staat om een verhouding voort te zetten zonder enige vorm van seksueel contact, op platonische basis.

Adverteren
naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

naar boven

Zon Conjunct Ascendant

U bent geboren op het moment dat de zon opkwam en dus met recht een vroege vogel. U hebt meestal eerste keus in competitiesferen als het gaat om aantrekkelijke partners.

Door uw krachtige aanwezigheid bent u heel bepalend in een relatie. U verstaat de kunst uzelf te verkopen waardoor u meestal uw zin krijgt, maar gebruik deze aanleg respectvol, maak er geen misbruik van. Het ligt er aan met hoeveel wijsheid u dit talent gebruikt, want u kunt zowel een levendige, stralende persoonlijkheid zijn als een opdringerige druktemaker.

Probeer in uw zoektocht naar een partner niet te pas en te onpas iedereen voor u te winnen, maar versier alleen potentiële kandidaten met wie u een creatieve relatie kunt opbouwen.

naar boven

Maan in Tweelingen

Uw stijl van liefhebben is flexibel en meegaand. U sluit uzelf vrolijk aan bij alle vormen van expressie die uw partner aandraagt.

Laat de fysieke seksuele kanten de emotionele elementen van de liefde niet overheersen of in de weg staan.

U hebt er vast geen moeite mee om openlijk over seks te praten en zo te ontdekken wat de smaak van uw geliefde is en hoe u elkaar het beste kunt laten genieten.

Kies voor een partner die niet al te bezitterig is, want u hebt behoefte aan vrijheid, al kiest u er wellicht voor om die niet te gebruiken. Wees voorzichtig met persoonlijke verklaringen. Een geliefde kan die serieuzer opvatten dan u bedoelt en dat zou ongewild pijn kunnen doen.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Meestal en bij voorkeur uit u uw emoties verbaal, dus aarzel niet om uw geliefde precies te laten weten hoe u zich voelt.

Het is ook niet verkeerd om persoonlijke problemen uitvoerig uit te praten met uw geliefde, dat is voor u de beste manier om ermee om te gaan.

Woorden zijn inderdaad uw allereerste medium om op alle fronten liefde en begrip over te brengen. In elke intieme situatie zullen uw lieve, bemoedigende woorden de seksuele ervaring verhogen, dus hou uzelf niet in.

De beste relatie met een geliefde heeft iets informeels en vriendschappelijks, met de intieme vertrouwelijkheid van een broer-zus relatie.

naar boven

Venus in Ram

Uw lust wordt snel opgewekt en u zou het onderwerp van uw affectie onomwonden, direct willen bezitten.

Van de andere kant is uw verlangen meestal snel bevredigd. Dat verhoogt de kans dat u aan de lopende band van korte, hartstochtelijke affaires geniet. In een duurzame relatie hebt u al snel het gevoel dat uw partner die intense passie mist waarnaar u verlangt.

Doe uw best om uw verlangens in te tomen en wees tegemoetkomender in uw voorkeuren zodat die aansluiten bij die van uw partner. Het zal even duren voor zo'n relatie zich ontwikkelt, maar u bent het beste af met een geduldige, begripvolle geliefde die zich aan uw timing weet aan te passen.

Adverteren
naar boven

Venus in het Eerste Huis

Deze stand geeft een hoge mate van sociale charme en elegantie aan, naast fysieke aantrekkingskracht.

Van nature reageert u op de behoeften van andere mensen en velen van hen komen bij u voor sympathie en begrip. Laat niemand uw medeleven en tact zien als een zwakte, want mensen zullen proberen u te manipuleren en misbruik te maken van uw bereidheid om te luisteren.

Een ieder met zulke aangeboren pluspunten zou deze moeten inzetten om een potentiële geliefde langzaam te verleiden en in te pakken en niet te overrompelen.

naar boven

Mars in Boogschutter

U benadert elke relatie, seksueel of anders, met veel plezier want u duikt onbezorgd in alles wat er aan de hand is.

U verstaat door uw open en positieve houding de kunst om een overbezorgde of melancholieke geliefde uit de goot te trekken en mee te sleuren in een vrolijke liefdessessie.

Uw seksuele aanpak grenst aan atletiek en is dan ook een energieke en gezonde manier om uzelf fit te houden. Let wel op dat u de tedere vormen van communicatie in de liefde niet over het hoofd ziet.

Zorg ervoor dat uw partners fantasieën en die van uzelf niet onvervuld blijven. Een geliefde die de details weet in te vullen van uw seksuele expressie zou in feite ideaal zijn.

naar boven

Mars in het Tiende Huis

Of u er nu op uit bent of niet, u ontdekt dat uw activiteiten, in en buiten de slaapkamer, de aandacht van anderen trekken.

Uw liefdesrelaties hebben wellicht veel effect op de manier waarop u uw carrière vormgeeft en het kan zijn dat u ook op dat gebied veel baat hebt bij uw geliefden.

Raken uw liefdesleven en uw professionele leven met elkaar verstrengeld, zorg er dan wel voor dat de relatie duurzaam belooft te zijn en aangenaam verloopt, want een scheiding op seksuele of emotionele gronden kan voor u beiden desastreus uitwerken op velerlei gebied.

Van de andere kant kunt u zo worden opgeslokt door uw carrière dat u nauwelijks tijd hebt voor persoonlijke intimiteit. In dat geval is het verstandig om uzelf regelmatig een "pauze" te gunnen zodat u de kans krijgt iets te doen aan de broodnodige persoonlijke expressie.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Roderick MacKinnon [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 19 februari 1956 kloktijd: 6:25
in Melrose MA, USA U.T: 11:25
71w04, 42n27 sterrentijd: 16:34:20

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 29°48'15 in huis 1 direct
Maan Tweelingen 0°54'34 in huis 3 direct
Mercurius Waterman 3°19'42 in huis 12 direct
Venus Ram 9°42'35 in huis 1 direct
Mars Boogschutter 23°51'36 in huis 10 direct
Jupiter Leeuw 26°06'17 in huis 7 retrograde
Saturnus Boogschutter 2°24'58 in huis 9 direct
Uranus Kreeft 29°06'01 in huis 6 retrograde
Neptunus Schorpioen 0°19'39 in huis 8 retrograde
Pluto Leeuw 27°18'59 in huis 7 retrograde
Maanskn.(t) Boogschutter 13°59'38 in huis 10 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Waterman 23°18'52
2de huis Ram 12°39'33
3de huis Stier 16°22'20
Imum Coeli Tweelingen 10°12'28
5de huis Kreeft 0°43'39
6de huis Kreeft 22°39'53
Descendant Leeuw 23°18'52
8ste huis Weegschaal 12°39'33
9de huis Schorpioen 16°22'20
Medium Coeli Boogschutter 10°12'28
11de huis Steenbok 0°43'39
12de huis Steenbok 22°39'53

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 1°06
Zon Sextiel Mars 5°57
Zon Oppositie Jupiter 3°42
Zon Vierkant Saturnus 2°37
Zon Inconjunct Uranus 0°42
Zon Driehoek Neptunus 0°31
Zon Oppositie Pluto 2°29
Zon Conjunct Ascendant 6°29
Maan Driehoek Mercurius 2°25
Maan Vierkant Jupiter 4°48
Maan Oppositie Saturnus 1°30
Maan Sextiel Uranus 1°49
Maan Inconjunct Neptunus 0°35
Maan Vierkant Pluto 3°36
Maan Vierkant Ascendant 7°36
Mercurius Sextiel Saturnus 0°55
Mercurius Oppositie Uranus 4°14
Mercurius Vierkant Neptunus 3°00
Mars Driehoek Jupiter 2°15
Mars Driehoek Pluto 3°27
Mars Sextiel Ascendant 0°33
Jupiter Sextiel Neptunus 4°13
Jupiter Conjunct Pluto 1°13
Jupiter Oppositie Ascendant 2°47
Saturnus Driehoek Uranus 3°19
Saturnus Vierkant Pluto 5°06
Uranus Vierkant Neptunus 1°14
Neptunus Sextiel Pluto 3°01
Pluto Oppositie Ascendant 4°00
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst