•    
  Planetpositioner
  17-Mar-2018, 23:29 UT/GMT
  Sol2718'56"1s04
  Måne227'48"2s33
  Merkur1512' 1"8n22
  Venus1339' 2"4n29
  Mars09'46"23s28
  Jupiter236' 4"r17s22
  Saturn821'47"22s18
  Uranus2643'59"9n49
  Neptun1426'19"6s58
  Pluto2058'27"21s28
  Sand Månek.1417' 0"r16n33
  Chiron2814'30"2n27
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Nathalie Baye [Adb], født 6 Juli 1948
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen og Månen i Krebsen *Ascendanten i Løven, Solen i 12. hus *Saturn i 1. hus *Pluto i konjunktion med Ascendanten *Månen i 11. hus *Venus i 11. hus *Solen i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 6 Juli 1948 kl. 6:18 i Maineville,.

Dit soltegn er Krebs. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Krebs.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen og Månen i Krebsen

Du blev født med både Solen og Månen i Krebsen. Der eksisterer ingen grundlæggende modsætning mellem dine følelser, tanker og handlinger. Denne kombination gør dig til et meget sensitivt menneske, hvis egentlige kerne handler om at tilfredsstille dit behov for glæde og fornøjelse. Du er venlig, ivrig efter at tjene og meget knyttet til familielivet og dine hjemlige ejendele.

Der er en tendens til manglende fasthed, og du bør forsøge at styrke din vilje en smule. Andre mennesker vil muligvis anse dig for et godt menneske, men ikke et, som man kan regne med i mere alvorlige situationer.

Krebsens tegn burde give dig en stor familie. Din opførsel er omgængelig og venlig, og du er meget fantasifuld.

Du bliver meget påvirket af dine omgivelser og er ekstremt sensitiv over for lyde, ting du ser osv.

Din filosofi handler om at leve så naturligt som muligt i fuld tillid til, at dine basale fornødenheder i form af mad, bolig og tøj på kroppen bliver fremskaffet eller er nemme at erhverve. Du er meget sensitiv over for kulde eller utroskab fra de mennesker, som du omgås. Nøglen til en mere helstøbt personlighed ligger i at gøre dig større umage og forbedre dine intellektuelle færdigheder.

til top

Ascendanten i Løven, Solen i 12. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Løven op i horisonten. Solen, som er Løvens hersker, er placeret i 12. hus.

Mennesker med Ascendanten i Løven synes at have sans for den adelige og kongelige tilværelse. Dit liv vil på mange måder blive påvirket af beslutninger, som du træffer, hvor drivkraften har været din stolthed, ønsket om magt, ønsket om autoritet og dit behov for at overbevise andre om dit mod.

I livet vil du optræde ligefremt, gavmildt og venligt. Begivenhederne i din tilværelse vil udfolde sig livligt, og et liv fuldt af chancer og hændelser vil blive resultatet af dit ønske om at herske, organisere og sidde inde med autoritetens nøgler. Du bør være opmærksom på, at der som følge af dine meget stærke impulser er fare for nederlag og omvæltninger i dit liv. Du vil almindeligvis blive betragtet som et venligt, oprigtigt og gavmildt menneske, som imidlertid besidder stor stolthed og sensitivitet. Egocentricitet er en af omkostningerne ved at være født med Ascendanten i Løven. Et andet aspekt af dette stjernetegn er, at din personlighed bliver ladet med lidenskaber og seksuelt begær i overdreven grad. På den anden side bibringer dette tegn livet en stor portion vitalitet såvel som en smuk fysisk skikkelse og en stærk, sund konstitution.

Viljestyrke er karakteristisk for din personlighed. Du søger muligheder, og når du finder dem, kaster du dig ud i dem, idet du bruger både din forstand og dine følelser til at stræbe efter succes med iver og beslutsomhed. Du er meget selvsikker, og du virkeliggør dine ideer med en selvtillid, som ikke lader noget som helst komme i vejen for din succes.

Det vil imidlertid være godt for dig, hvis du kan være knapt så åbenhjertig og ligefrem, og hvis du kan lade være med at forvente, at andre skal handle og føle ligesom dig.

Løven vil give dig nogle meget oprigtige og kærlige forhold til andre, hvor du vil ønske at overføre kærlighed og en generel følelse af godhed og varme til dine kære. I seksuelle forhold vil du virke lykkelig, stærk, munter og endda en lille smule uskyldig.

Du vil altid optræde bedre som leder end som underordnet.

Annoncering
Denne placering giver dig en tendens til at fungere på en meget lidt iøjnefaldende måde det meste af tiden. Du er interesseret i at bringe klarhed over alle ting, undersøge og forske. Placeringen antyder også en sans for fortolkning, og meget af din tid går med at analysere dig selv. Du rummer en stærk tilbøjelighed for psykiske ting og okkultisme; du er i stand til at acceptere modgang med forståelse og derefter at reagere med følsomhed.

Du har visse evner som medium og nærer en klar interesse for okkulte studier. Lad ikke denne flamme dø ud.

til top

Saturn i 1. hus

Saturn stod i dit 1. hus ved fødslen. Saturns placering her giver dig et konservativt, til tider dystert og selvfornægtende syn på livet. Fordi hver eneste kontakt har meget stor betydning, er du tilbøjelig til at være lidt distanceret og måske endda fjern, så du kan være sikker på, præcist hvor du står. Du kan være genert og føle dig akavet og snerpet over for andre, som synes at tage livet lettere. Den dybde, hvormed du betragter dig selv, vil også karakterisere din måde at forholde dig til andre på.

Du lærte meget tidligt i livet at være selvhjulpen, og du fik ofte overladt et større ansvar end normalt for din alder.

Dit intellekt fungerer konstant og sædvanligvis løsrevet fra øjeblikkets følelser og indskydelser. Logik spiller en vigtig rolle i din tankegang. Storslåede planer og teorier har ikke din store interesse.

Når du først har accepteret dine egne begrænsninger og lever op til dine udfordringer og ansvar med en fornemmelse af formål, kan du få succes på det felt, som du måtte vælge. Dit helbred er i almindelighed godt, blot du får tilstrækkeligt med motion til at løsne op for spændingerne.

til top

Pluto i konjunktion med Ascendanten

Plutos konjunktion med Ascendanten betyder, at du har magt til at afgøre arten af den virkelighed, som kan skabes ud fra de tilgængelige resurser.

Du kan spille en vigtig rolle i forbindelse med at opfordre offentligheden til at skille sig af med de parasitter, som skaber forfald i de sociale vilkår, og de demoraliserede menneskelige egenskaber, som styrer den slags. Fordi du taler og optræder med myndighed, vil ingen vove at affærdige dig som en besværlig kritiker. Du bliver ikke nemt vakt til handling, medmindre situationen er alvorlig. Er den det, vil du bruge alle de kneb, som du kan finde på, for at tvinge de ansvarlige til at udføre de nødvendige handlinger for atter at skabe orden i kaos.

I almindelighed ved du, hvad du ønsker dig af livet, og er parat til at investere både evner og energi for at realisere dine mål.

Vælg dine modstandere med omhu eller du kan vække fjendtlige følelser hos et menneske, som vil ende med at opføre sig voldeligt over for dig. Du er tilbøjelig til at bringe det værste frem i folk.

til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.

til top

Venus i 11. hus

Venus stod i dit 11. hus ved fødslen. Dine længsler i livet er meget æstetisk orienterede.

Du stræber efter fred og harmoni, og hvis det var op til dig, ville hele verden blive mere human, venlig og betænksom. I dine mere personlige relationer giver Venus dig en mulighed for at opnå betydelig vinding og hjælp via dine venner, som vil nære et ønske om at støtte dig i den bedste hensigt.

Annoncering
til top

Solen i 12. hus

Solen stod i dit 12. hus ved fødslen. Dette kan tyde på et liv fuldt af begrænsninger, forhindringer og modstand fra mennesker, men samtidig masser af indre styrke og energi.

Du bliver tvunget til at standse op og reflektere over din egen livshistorie. Giv dig tid til introspektion. Det vil kunne resultere i en renselsesproces, ledsaget af visse samvittighedskvaler.

Indvendigt er du ganske anderledes end den måde, hvorpå du fremtræder i det ydre. Du besidder nogle kolossale energiresurser, som kan være delvist skjult også for din egen bevidsthed.

Din indre konstitution er stærk, bydende, åben og generøs i sjælden grad. Du bør i højere og højere grad forsøge at lade disse egenskaber komme til åben udfoldelse, så de kan overskygge nogle af de mindre ønskelige sider af din personlighed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Nathalie Baye [Adb] (kvinde)
født den 6. juli 1948 lokaltid: 6:18
i Maineville, France U.T.: 06:18
1e47, 49n17 sid. tid: 01:21:42

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 14°04'09 i hus 12 direkte
Måne Krebs 5°34'03 i hus 11 direkte
Merkur Tvilling 28°18'57 i hus 11 stationær (D)
Venus Tvilling 26°34'42 i hus 11 retrograd
Mars Jomfru 23°46'02 i hus 3 direkte
Jupiter Skytte 21°31'04 i hus 5 retrograd
Saturn Løve 20°47'03 i hus 1 direkte
Uranus Tvilling 27°24'43 i hus 11 direkte
Neptun Vægt 10°16'19 i hus 3 direkte
Pluto Løve 13°38'21 i hus 1 direkte
Sand Måneknude Tyr 12°12'08 i hus 10 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 9°51'38
2.Hus Løve 27°56'22
3.Hus Jomfru 21°04'14
Imum Coeli Vægt 22°05'26
5.Hus Skytte 1°05'09
6.Hus Stenbuk 9°24'48
Descendant Vandbærer 9°51'38
8.Hus Vandbærer 27°56'22
9.Hus Fisk 21°04'14
Medium Coeli Vædder 22°05'26
11.Hus Tvilling 1°05'09
12.Hus Krebs 9°24'48

Større aspekter
Sol Kvadrat Neptun 3°48
Måne Konjunktion Merkur 7°15
Måne Kvadrat Neptun 4°42
Merkur Konjunktion Venus 1°44
Merkur Kvadrat Mars 4°33
Merkur Konjunktion Uranus 0°54
Venus Kvadrat Mars 2°49
Venus Opposition Jupiter 5°04
Venus Sekstil Saturn 5°48
Venus Konjunktion Uranus 0°50
Mars Kvadrat Jupiter 2°15
Mars Kvadrat Uranus 3°39
Jupiter Trigon Saturn 0°44
Jupiter Opposition Uranus 5°54
Neptun Sekstil Pluto 3°22
Neptun Sekstil Ascendant 0°25
Pluto Konjunktion Ascendant 3°47
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt