•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 20:45 UT/GMT
  Sol511' 0"9s37
  Måne120'49"17n35
  Merkur1032'30"9s01
  Venus167'49"6s47
  Mars1711'51"22s28
  Jupiter2256'46"17s22
  Saturn655'24"22s23
  Uranus2542' 5"9n26
  Neptun1336'10"7s17
  Pluto2029'27"21s30
  Sand Månek.1447'37"16n24
  Chiron2656'52"1n58
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Charlton Heston [Adb], født 4 Oktober 1923
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Charltons fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Charlton med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han ejer en sjælden charme og har en naturlig evne til skabe forlig og trøste andre, når de er ude af det. Det er vidunderlige egenskaber, der fortjener respekt i stedet for blot at blive taget for givet. Charlton vil blive glad og lykkelig ved at være med i et større fællesskab

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Charltons indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Indadvendt og alvorlig som han er, har han til stadighed en levende kontakt med sjælens og fantasiens indre verden. Gennem hele sin barndom vil han altid foretrække nogle få virkelige venner frem for kollektive grupper, som f.eks. sportshold eller klubber. Det kan være svært [...]

[..] Charltons opfattelsesevne er meget præcis, så hvis han tager afstand fra nogle klassekammerater på grund af sådanne hændelser, så vil det sikkert være, fordi de faktisk mente det ondt ­ uanset hvor meget de benægter det. Selv om han måske ikke kan forklare, hvad han registrerer, [...]

Skjulte træk

[..] Han vil tilkendegive sine følelsesmæssige behov over for dem, han har tillid til ­ omend på en forsigtig måde. Men større grupper fremkalder dybe ambivalente følelser i ham. Med sin fintmærkende og temmelig indadvendte natur vil han normalt hellere trække på sine egne indre [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han er meget stolt og vil hellere lade, som om han er uberørt, end at udsætte sig for ydmygelse, afvisning eller latterliggørelse. Han vil også engang imellem kunne blive overvældet af et dystert humør, selv om dette sjældent vil blive udtrykt verbalt. Han vil snarere blive [...]

[..] I jo højere grad far og søn er i stand til at etablere et forhold, der fungerer på et dagligdags plan, og som er naturligt og jordnært, jo bedre vil det kunne hjælpe Charlton under hans opvækst. Han vil nemlig så blive bedre i stand til at skelne mellem den virkelige fader, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt