•    
  Actuele planetaire posities
  23-jan-2018, 04:28 UT/GMT
  Zon36'32"19s28
  Maan1145'39"0n34
  Mercurius173' 1"23s18
  Venus625'43"19s48
  Mars2756' 9"18s59
  Jupiter2013'55"16s45
  Saturnus354'24"22s30
  Uranus2445'12"9n04
  Neptunus1229'39"7s43
  Pluto1931'52"21s36
  Ware Knoop1458'37"16n20
  Cheiron2522'24"1n25
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Georges Dard [Adb], geboren op 28 juni 1918
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Kreeft, Maan in Waterman *Ascendant in Stier, Venus in het Eerste Huis *Venus in het Eerste Huis *Zon in het Derde Huis *Saturnus in het Vierde Huis *Maan in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 28 juni 1918 om 2:00 in Marseille,.

Uw zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Stier en uw Maan staat in Waterman.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Kreeft, Maan in Waterman

U bent geboren met de Zon in Kreeft en de Maan in Waterman. Deze astrologische combinatie suggereert in aanleg een aardige balans tussen uw spontane emoties en uw bewuste persoonlijkheid. Gevoelens worden beheerst door Kreeft, waardoor u een individu bent met een aangeboren meegaandheid, gezonde zucht naar gezelligheid en gericht op ontspanning. De Zon in Kreeft maakt dat iemand voeling heeft met de emoties van anderen zowel in hun jeugd als volwassenheid.

Uw persoonlijkheid staat ook onder invloed van de Maan in Waterman. Het sluit niet zo aan bij uw bewuste aard, maar anderen zien u als een eigenzinnig individu dat aangetrokken wordt door alles wat onorthodox en origineel is. U wordt gezien als een ruimdenkend en menslievend persoon en u beweegt zich gemakkelijk tussen allerlei rangen en standen. Uw houding is sympathiek en sociaal en u gaat uit van het goede in anderen. Toch reageert u soms verrassend, onverwachts en excentriek. De positie van de Maan in Waterman versterkt uw intuïtie, uw verbeeldingskracht en algemene sociale gevoeligheid.

Het geheim van een goede integratie van uw karakter schuilt in deze persoonlijkheidstrekken in balans te brengen en u te richten op sociale vooruitgang.

naar boven

Ascendant in Stier, Venus in het Eerste Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Stier aan de horizon. De heerser Venus staat in het eerste huis.

Stier is het tweede teken van de dierenriem. Het staat voor vastberadenheid, nuchter verstand en de neiging om materiële welvaart te vergaren.

U komt sterk, ontspannen, zeker en een beetje traag over. U leeft volgens vaste patronen en hebt een hekel aan vage, abstracte veronderstellingen.

U bent hartelijk, affectief en standvastig. U houding is over het algemeen aimabel en u toont veel geduld naar anderen. U bent een sensueel mens dat het er graag van neemt wat betreft gezonde, maar vooral aangename activiteiten. Desondanks hebt u een enorme wilskracht en sterke fysieke energie. Problematisch kan uw halsstarrigheid zijn. Hebt u eenmaal een besluit genomen, dan staat u niet langer open voor andere suggesties of meningen.

Venus in het eerste huis versterkt de Stierinvloed en voegt er een grote dosis charme, fysieke schoonheid, goede manieren, sympathie en algemeen geluk aan toe. Venus geeft psychologisch gezien de hang naar buigzaamheid en vriendelijkheid aan en uw gevoel voor schoonheid en esthetiek is heel groot. Daarbij zorgt deze stand van Venus voor meer kans op sociaal, financieel en relationeel succes.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Venus staat in het eerste huis. Dit is een uitstekende stand voor Venus. Het voegt een flinke dosis charme toe aan uw persoonlijkheid en geeft u een vriendelijke, zachtmoedige uitstraling.

U bent veel met uw uiterlijk bezig en ook als u niet bijzonder mooi of aantrekkelijk bent, straalt u zachtheid en vriendelijkheid uit, waardoor anderen dol op u zijn.

U omringt uzelf zo veel mogelijk met schoonheid en elegantie. U bent heel erg gehecht aan de natuur en verkiest een rustig bestaan op het platteland boven het gekunstelde gedoe van het stadsleven.

U groeide waarschijnlijk op in warme, vriendelijke sferen. Daardoor gaat het u nu gemakkelijk af om diezelfde vibraties op familie en vrienden over te brengen. Anderen rekenen vaak op u om de vrede in lastige situaties te herstellen.

U bent dol op muziek, kunst en toneel en hebt zelf wellicht ook bepaalde artistieke neigingen.

U doet enorm uw best om met anderen overweg te kunnen. Meestal probeert u conflicten met diplomatie te bestrijden en niet door uw vuist op tafel te slaan. Kom voor uzelf en voor uw rechten op wanneer dat nodig is, desnoods met harde hand. De mantel der liefde dwingt niet altijd respect af.

Relaties zijn belangrijk voor u, daarvoor wringt u uzelf in allerlei bochten. Het is van groot belang dat uw connecties harmonieus blijven, want u kunt niet tegen ruzies en meningsverschillen.

naar boven

Zon in het Derde Huis

De Zon staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop.

Uw identiteit, die door de Zon wordt bewaakt, moet in deze staat van bewustzijn diverse karmische testen doorstaan op mentaal gebied. Uw opdracht is communicatie en meer kennis vergaren. Uw geest streeft naar triomfen, sociaal succes, eer, macht en verhevenheid door intellectueel inzicht.

Uw pad naar roem, eer, respect en vooruitgang leidt langs studie, communicatie, beweging en zelfexpressie. Uw kijk op het leven is optimistisch, zelfverzekerd, vriendelijk en hartelijk.

Zwakke punten van uw denkwijze zijn; weinig interesse in details of een serieuze carrière en zaken negeren die u beneden uw waardigheid acht.

naar boven

Saturnus in het Vierde Huis

Saturnus staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand geeft aan dat u wellicht het gevoel hebt dat bepaalde plichtplegingen of ervaringen in uw jonge jaren niet strookten met uw innerlijke, emotionele behoeftes. Het gevolg daarvan was dat u zich gefrustreerd en onbegrepen voelde. Dat kan geleid hebben tot een bepaalde angst of wantrouwen naar de wereld, die niet bevorderlijk is voor succesvolle sociale relaties en communicatie.

Dit hoeft niet zonder meer het geval te zijn. Al hebt u wellicht het gevoel dat uw persoonlijke ruimte beperkt is, toch kan Saturnus u hier begrip geven voor hetgeen deze emoties veroorzaakt. U hebt de aanleg om veel te leren over uw innerlijke roerselen en over wat u nodig hebt om emotionele veiligheid te voelen. Neemt u de uitdagingen van Saturnus aan, dan leert u langzaam maar zeker dingen te doen en te laten volgens uw eigen wensen. U hoeft dan enkel gehoor te geven aan uw innerlijke verplichtingen en verantwoordelijkheden.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

De Maan staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. U bent iemand met veel vrienden en kennissen, die u in allerlei kringen leert kennen. U kunt vriendschappen sluiten in de hoogste kringen en in de lagere sociale regionen.

Deze stand verhoogt daarbij de kans op een bevredigend gezinsleven met een eigenzinnig, vriendelijk karakter. U woont wellicht op een unieke locatie, waar uw huis openstaat voor iedereen ondanks uw vrijheidslievende inborst en behoefte aan privacy.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Georges Dard [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 28 juni 1918 kloktijd: 2:00
in Marseille, France U.T: 01:00
5e24, 43n18 sterrentijd: 19:42:53

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 5°31'21 in huis 3 direct
Maan Waterman 21°30'24 in huis 11 direct
Mercurius Kreeft 6°39'49 in huis 3 direct
Venus Stier 28°29'06 in huis 1 direct
Mars Weegschaal 1°59'46 in huis 6 direct
Jupiter Tweelingen 26°34'06 in huis 2 direct
Saturnus Leeuw 12°37'11 in huis 4 direct
Uranus Waterman 27°27'42 in huis 11 retrograde
Neptunus Leeuw 5°39'36 in huis 4 direct
Pluto Kreeft 5°02'40 in huis 3 direct
Maanskn.(t) Boogschutter 22°11'58 in huis 8 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Stier 13°51'54
2de huis Tweelingen 12°20'34
3de huis Kreeft 3°26'09
Imum Coeli Kreeft 23°50'30
5de huis Leeuw 18°16'58
6de huis Maagd 23°35'43
Descendant Schorpioen 13°51'54
8ste huis Boogschutter 12°20'34
9de huis Steenbok 3°26'09
Medium Coeli Steenbok 23°50'30
11de huis Waterman 18°16'58
12de huis Vissen 23°35'43

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 1°08
Zon Vierkant Mars 3°32
Zon Conjunct Pluto 0°29
Maan Vierkant Venus 6°59
Maan Driehoek Jupiter 5°04
Maan Conjunct Uranus 5°57
Maan Vierkant Ascendant 7°38
Mercurius Vierkant Mars 4°40
Mercurius Conjunct Pluto 1°37
Venus Driehoek Mars 3°31
Venus Vierkant Uranus 1°01
Mars Vierkant Jupiter 5°26
Mars Sextiel Neptunus 3°40
Mars Vierkant Pluto 3°03
Jupiter Driehoek Uranus 0°54
Saturnus Vierkant Ascendant 1°15
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst