•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 00:12 UT/GMT
  Zon019'44"0n08
  Maan137'38"10n53
  Mercurius1638'21"9n22
  Venus1724'17"6n01
  Mars153'33"23s31
  Jupiter230'12"r17s20
  Saturnus830'24"22s17
  Uranus2653'27"9n52
  Neptunus1433' 2"6s55
  Pluto211'28"21s28
  Ware Knoop1354' 1"r16n39
  Cheiron2825'21"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Georges Dard [Adb], geboren op 28 juni 1918
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Stier *Zon in Kreeft *Zon in het Derde Huis *Maan in Waterman *Maan in het Elfde Huis *Venus in Stier *Venus in het Eerste Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 28 juni 1918 om 2:00 in Marseille,.

Uw zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Stier en uw Maan staat in Waterman.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Stier

U ziet er in vrijetijdskleding net zo aantrekkelijk uit als in uitgaanstenue en dat is niet voor iedereen weggelegd. Uw stemming, niet uw kleding, bepaalt uw aantrekkingskracht, al houdt u nog zo van dure of sensuele outfits.

U geeft de voorkeur aan een nuchtere partner die rechtstreeks vanuit het hart communiceert. Hebt u eenmaal zo iemand gevonden, dan overlaadt u hem of haar met genegenheid.

Ook de manier waarop u de liefde bedrijft is vermoedelijk direct en fysiek; voor u geen woorden, maar daden. U ontleent veel seksueel plezier aan fysiek comfort en de veiligheid die uw partner biedt.

Uw ideale geliefde is iemand die meteen uw hart steelt, iemand aan wie u uw hart en ziel kunt toevertrouwen.

naar boven

Zon in Kreeft

U stelt uzelf nogal defensief op in relaties maar als u zeer gemotiveerd bent, stort u zich juist in het tegenovergestelde; onbaatzuchtige, soms welhaast zelfontkennende, emotionele verstrengelingen.

Ware betekenisvolle relaties houdt u waarschijnlijk privé, zodat de buitenwereld niet te weten komt wat er werkelijk aan de hand is in uw emotionele bestaan.

De fysieke zorg voor en het welzijn van uw geliefde zijn heel belangrijk voor u. U kunt zo goedgeefs zijn dat het niet leuk meer is.

Met uw Zon in Kreeft zou u een geliefde willen omringen en helemaal inpakken, dus zoek iemand die niet al te onafhankelijk is, iemand die niet geïrriteerd raakt van uw onophoudelijke, subtiele blijken van liefde.

Het is belangrijk dat u emotioneel gezien heel subtiel uw balans bewaart, zodat u zich niet afsluit voor anderen, maar ook niet te toegankelijk bent.

Adverteren
naar boven

Zon in het Derde Huis

De meeste mensen hebben behoefte aan de fysieke aanwezigheid van hun partner om hun relatie voort te zetten, maar u bent in staat om op afstand een relatie vol te houden.

U hebt een levendige verbeelding en een meer dan gemiddelde seksuele fantasie. Het is dan ook goed voor u als u een partner hebt die vrij open is en niet bang om over seks te praten.

naar boven

Maan in Waterman

Al is uw temperament vrij gelijkmatig, u hebt de aanleg om eindeloos afwisselend op uw geliefde te reageren. In elke situatie reageert u inventief en creatief, als een gelijkwaardige partner in de emotionele en seksuele oprechtheid van de relatie.

U geeft de voorkeur aan een partner die een bepaalde uitdaging met zich meebrengt en niet een die een kant en klaar plaatje voor de affaire uittekent.

Een geliefde die verbaal intelligent is, zou voor u ideaal zijn. U bent het gelukkigst in een relatie die ruim de tijd krijgt voor ontwikkelingen. Wat liefdesaangelegenheden betreft is de tijd gelukkig op uw hand.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

U voelt zich het meest aangetrokken tot een vriendschappelijke geliefde van bijzondere komaf en u doet er alles voor om degene van wie u houdt te helpen om werelds succes te bereiken. Uw eigen aanwezigheid en stijl hebben al effect, al hebt u ook bewegingsruimte nodig.

U verstaat de kunst sociale harmonie te creëren onder zeer uiteenlopende mensen en van een uitgebluste boel een groot feest te maken. Het is prima dat u dol bent op dit soort sociale gelegenheden, maar ook intieme momenten alleen met uw geliefde zijn belangrijk, vergeet dat niet.

Waarschijnlijk gaat u relaties met oude vlammen tijdelijk opnieuw aan in uw leven.

naar boven

Venus in Stier

Uw lustgevoelens en handelingen zijn vrij constant en het zou ideaal zijn als u een geliefde hebt die eveneens van dag tot dag eenzelfde aanpak laat zien.

Uw fysieke omgeving lijkt een goudmijn vol sensueel potentieel voor wonderschone seksualiteit.

U hebt behoefte aan een partner die u kunt bewonderen, van wie u op aan kunt omdat diens liefde duurzaam en onafhankelijk is. Voldoen aan uw ideaalbeeld bestaat bijna niet, dus heb begrip voor het feit dat uw partner niet helemaal aan uw hoge verwachtingen zal beantwoorden. Niemand is perfect.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Deze stand geeft een hoge mate van sociale charme en elegantie aan, naast fysieke aantrekkingskracht.

Van nature reageert u op de behoeften van andere mensen en velen van hen komen bij u voor sympathie en begrip. Laat niemand uw medeleven en tact zien als een zwakte, want mensen zullen proberen u te manipuleren en misbruik te maken van uw bereidheid om te luisteren.

Een ieder met zulke aangeboren pluspunten zou deze moeten inzetten om een potentiële geliefde langzaam te verleiden en in te pakken en niet te overrompelen.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Zesde Huis

Uw aanpak in de liefde is vrij specifiek; inhoud en techniek zijn nauw met elkaar verbonden.

Het ontbreekt u soms aan spontaniteit en u bent inderdaad het beste af wanneer uw partner die inbreng wel heeft.

U geniet vermoedelijk van gedetailleerde fantasiescenario's en zult de meeste voldoening hebben van een partner die dat soort spelletjes creatief en enthousiast meespeelt. Maak u geen zorgen als uw fantasieën buiten het boekje gaan van de zogenaamde normale expressie. Slechts wanneer uw seksualiteit volledig tot bloei komt, vindt u de voldoening en het zelfinzicht dat u zoekt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Georges Dard [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 28 juni 1918 kloktijd: 2:00
in Marseille, France U.T: 01:00
5e24, 43n18 sterrentijd: 19:42:53

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 5°31'21 in huis 3 direct
Maan Waterman 21°30'24 in huis 11 direct
Mercurius Kreeft 6°39'49 in huis 3 direct
Venus Stier 28°29'06 in huis 1 direct
Mars Weegschaal 1°59'46 in huis 6 direct
Jupiter Tweelingen 26°34'06 in huis 2 direct
Saturnus Leeuw 12°37'11 in huis 4 direct
Uranus Waterman 27°27'42 in huis 11 retrograde
Neptunus Leeuw 5°39'36 in huis 4 direct
Pluto Kreeft 5°02'40 in huis 3 direct
Maanskn.(t) Boogschutter 22°11'58 in huis 8 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Stier 13°51'54
2de huis Tweelingen 12°20'34
3de huis Kreeft 3°26'09
Imum Coeli Kreeft 23°50'30
5de huis Leeuw 18°16'58
6de huis Maagd 23°35'43
Descendant Schorpioen 13°51'54
8ste huis Boogschutter 12°20'34
9de huis Steenbok 3°26'09
Medium Coeli Steenbok 23°50'30
11de huis Waterman 18°16'58
12de huis Vissen 23°35'43

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 1°08
Zon Vierkant Mars 3°32
Zon Conjunct Pluto 0°29
Maan Vierkant Venus 6°59
Maan Driehoek Jupiter 5°04
Maan Conjunct Uranus 5°57
Maan Vierkant Ascendant 7°38
Mercurius Vierkant Mars 4°40
Mercurius Conjunct Pluto 1°37
Venus Driehoek Mars 3°31
Venus Vierkant Uranus 1°01
Mars Vierkant Jupiter 5°26
Mars Sextiel Neptunus 3°40
Mars Vierkant Pluto 3°03
Jupiter Driehoek Uranus 0°54
Saturnus Vierkant Ascendant 1°15
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst