•    
  Planetpositioner
  21-Apr-2018, 05:05 UT/GMT
  Sol13'10"11n50
  Måne842' 4"20n26
  Merkur610'47"0n49
  Venus2545'28"19n36
  Mars1842'18"23s04
  Jupiter2032'25"r16s39
  Saturn98'27"r22s14
  Uranus2838' 9"10n30
  Neptun1535'37"6s32
  Pluto2117'12"21s28
  Sand Månek.1115'45"r17n24
  Chiron012'28"3n13
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Luiz Pacheco [Adb], født 7 Maj 1925
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Luiz' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Luiz med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] På grund af sin medfødte hjælpsomme og samvittighedsfulde natur vil han sikkert være ivrig efter at gøre andre tilfredse ­ en dejlig egenskab som nok belønnes med påskønnelse og kærlighed, men som også kan blive taget for en selvfølge, ja endog misbrugt, hvis man glemmer, [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Luiz' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han er tværtimod tilbøjelig til at plumpe ud med nøjagtig, hvad der foregår, netop som familien prøver at gøre det bedst mulige indtryk på en lærer eller nabo, og han har en slags sjette sans for usandfærdighed, hvilket gør det meget vanskeligt at narre ham. En atmosfære [...]

[..] Men han vil sikkert ikke være interesseret i abstrakte idéer om social velfærd og vil normalt kun vise sin varme, hengivne og loyale natur over for mennesker, som han kender godt. At fortælle ham at han skal spise op, fordi der er tusinder, der sulter i Ethiopien, vil ikke [...]

Skjulte træk

[..] Og skønt han som regel kommer direkte frem med, hvad der måtte genere ham, og normalt ikke nedlader sig til følelsesmæssig bestikkelse eller forsonende adfærd, er han langt mere bange for ikke at være afholdt, end han er i stand til at indrømme ­ både over for andre og over [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Når først han har givet luft for sine følelser, er der ingen uvilje eller nag tilbage. Han kan være meget objektiv i forhold til sin alder og kan forekomme ustadig i sine følelser, idet han skifter interesse fra den ene ven til den anden, og han vil venligt, men bestemt, [...]

[..] Men efterhånden som Luiz bliver større, vil hans behov vise sig at gå dybere, idet han i sin far også vil søge en følelsesmæssig stabilitet, som er lige så vigtig som stabilitet på det materielle område. Naturligvis kan ingen forældre, uanset hvor hårdtarbejdende og ansvarsfulde [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt