•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 21:40 UT/GMT
  Zon2946' 3"20s12
  Maan037'21"12s36
  Mercurius1211'16"23s28
  Venus218' 7"20s42
  Mars2554'34"18s30
  Jupiter1948'24"16s38
  Saturnus332'55"22s30
  Uranus2441'59"9n03
  Neptunus1223'40"7s45
  Pluto1925'17"21s37
  Ware Knoop1454'46"16n22
  Cheiron2514'32"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Cesare Zavattini [Adb], geboren op 20 juli 1902
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Cesares geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Cesare al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zijn in wezen pragmatische instelling is in feite een geschenk, want als hij ouder wordt, zal zijn nadruk op de directe ervaring de basis leggen voor een gezonde, realistische en competente manier om tegen het leven aan te kijken. Cesare is geen kind dat uren kan dromen [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Cesares innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Cesare is iemand die is ingesteld op regelmaat, en die zich diep van binnen laat leiden door natuurlijke ritmes. Hij voelt zich meer op zijn gemak met de veiligheid die bepaalde voorwerpen en allerlei vaste kaders hem bieden, dan in de meer onvoorspelbare sfeer die gevoel [...]

[..] Innerlijk voelt hij altijd eerst een soort "Nee, ik ben er nog niet klaar voor", tot het moment waarop hij zich helemaal zeker van zichzelf voelt. Omdat hij een heel concreet-lichamelijke benadering van het leven heeft, moet hij eerst voelen dat hij controle over zijn eigen [...]

Verborgen trekjes

Naast en in contrast met het karakter dat Cesare van nature heeft, namelijk nuchter en voorzichtig, zit er diep binnen in hem ook iets onconventioneels en een stuk rebellie dat van tijd tot tijd losbreekt, tot verrassing van iedereen ­ en niet in het minst tot Cesares [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Maar zijn grote trots en instinctief gevoel voor zelfbescherming zorgen er voor dat die twijfel zich enkel uit in een houding van "Bedankt, maar eigenlijk heb ik je niet nodig", die bedoeld is om zijn grote kwetsbaarheid te verbergen. Zijn ouders, de rest van het gezin en [...]

[..] Het zou werkelijk jammer zijn als er een verwijdering tussen vader en zoon ontstaat, omdat ze allebei ten onrechte denken dat ze elkaar afwijzen. Maar als deze vader bereid is te accepteren dat verzet tegen zijn gezag een onvermijdelijk aspect is van de liefde van zijn zoon [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst