•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 19:54 UT/GMT
  Zon58'52"9s37
  Maan1130'54"17n30
  Mercurius1028'29"9s03
  Venus165' 9"6s48
  Mars1710'35"22s27
  Jupiter2256'41"17s22
  Saturnus655'13"22s23
  Uranus2541'59"9n26
  Neptunus1336' 6"7s17
  Pluto2029'23"21s30
  Ware Knoop1447'36"16n24
  Cheiron2656'45"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor Cesare Zavattini [Adb], geboren op 20 juli 1902
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat uw contact met de wereld wordt gekenmerkt door scherpe, duidelijke zintuiglijke gewaarwordingen en besef van het belang van de stoffelijke werkelijkheid zullen bepaalde confrontaties met veranderlijkheid in het komende jaar u af en toe waarschijnlijk enigszins onzeker maken. Al bent u in staat om het begrip verandering op een constructieve manier te benaderen, het zal wellicht moeilijker zijn om daar in de werkelijkheid mee om te gaan. Een van de problemen, en niet in het geringste, is de [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Maar ondanks de mogelijkheid van dergelijke onbehaaglijke gevoelens kan dit jaar bijzonder vruchtbaar zijn op het emotionele vlak en kunt u veel nieuwe aspecten van uw innerlijke aard ontdekken die in het verleden niet voldoende tot uitdrukking zijn gekomen. Probeer u [...]

Uitdagingen aan uw behoefte aan zekerheid

Uranus vierkant Maan: Eind april 2017 tot midden februari 2019

[..] U bent misschien ook bepaalde behoeften ontgroeid die u sinds uw kindertijd hebt gehad, en waarschijnlijk kunt u meer afstand nemen en bent u objectiever omdat u emotioneel rijper bent. Dit kan betekenen dat er veranderingen moeten plaatsvinden [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Veranderingen aan de basis

prog. Maan conjunct Middernachtspunt: Midden november 2018 tot begin januari 2019

[..] Deze behoeften kunnen in conflict raken met uw maatschappelijke doelen en professionele belangen, aangezien uw persoonlijke behoeften momenteel waarschijnlijk voor gaan. Uw gewoonlijke tendens om de wereld tegemoet te treden met een tactvolle en diplomatieke [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Een uitdaging tot zelfbeheersing

Chiron vierkant Mars: Eind april 2017 tot midden januari 2020

[..] Het is geen periode om uzelf tot martelaar te maken voor een of ander doel, aangezien uw onbewuste beweegredenen waarschijnlijk hoogst subjectief zijn en de principes die u huldigt misschien niet zo helder en zuiver zijn als u denkt. Het is waarschijnlijk [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Zwaarmoedige gedachten

Saturnus oppositie Mercurius: Eind januari 2018 tot midden december 2018

[..] Diep innerlijk wordt uw wereldbeeld op de proef gesteld, door anderen en door uzelf, en dit proces geeft u een kans om er beter achter te komen waar u in gelooft. Zorg er echter voor dat u uit teleurstelling geen situaties en mensen afwijst die tot voor kort [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

De noodzaak offers te brengen

Chiron vierkant Neptunus: Begin april 2018 tot begin maart 2020

[..] Probeer begrip te hebben voor het kind in uzelf dat altijd heimelijk op zoek is geweest naar volmaakte liefde en harmonie in een volmaakte wereld. Dergelijk aangeboren idealisme is noch verkeerd noch ongezond, maar kan er toe leiden dat u verlossing zoekt [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

De waarde van zelftwijfel

Chiron vierkant Ascendant: Eind mei 2017 tot midden februari 2020

[..] Wie bent u werkelijk, en wat wilt u van anderen en van het leven? Is het imago dat u ophoudt waarheidsgetrouw, of hoopt u er alleen anderen mee te behagen? Gelooft u werkelijk in uzelf als individu, of wordt uw zelfvertrouwen geschraagd door uiterlijke kunstgrepen [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst