•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 13:23 UT/GMT
  Zon052'29"0n21
  Maan2041'36"13n00
  Mercurius1646' 0"9n29
  Venus185' 5"6n17
  Mars212'16"23s31
  Jupiter2258'57"r17s19
  Saturnus831'52"22s17
  Uranus2655'12"9n53
  Neptunus1434'15"6s55
  Pluto211'59"21s27
  Ware Knoop1350'29"r16n40
  Cheiron2827'19"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Cesare Zavattini [Adb], geboren op 20 juli 1902
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Steenbok *Zon in Kreeft *Zon in het Zevende Huis *Maan in Steenbok *Maan in het Eerste Huis *Venus in Tweelingen *Venus in het Zesde Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Zevende Huis *Mars oppositie Ascendant

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 20 juli 1902 om 18:15 in Luzzara, Italy.

Uw zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Steenbok en uw Maan staat ook in Steenbok.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Steenbok

U neemt elke persoonlijke relatie vrij serieus en gaat over het algemeen niet zomaar iets aan, tenzij u vrij zeker bent dat die liefde een lang leven beschoren is. Als dat zo is geeft u zich ook volledig over.

Wanneer u een partner kiest is uw invloed kalmerend en stabiliserend. Een wispelturige geliefde die baat heeft bij uw rust, zou ideaal voor u zijn.

U doet er verstandig aan de aanwijzingen van uw geliefde op te volgen in het liefdesspel. Leer om uzelf open te stellen en nieuwe ideeën uit te proberen die het vuur brandende houden.

Als uw relatie niet goed is, gebruik seks dan niet als wapen om uw partner te domineren. Onderneem actieve pogingen om iets te veranderen of maak het uit, in plaats van uzelf vast te klampen aan een doodlopende affaire.

naar boven

Zon in Kreeft

U stelt uzelf nogal defensief op in relaties maar als u zeer gemotiveerd bent, stort u zich juist in het tegenovergestelde; onbaatzuchtige, soms welhaast zelfontkennende, emotionele verstrengelingen.

Ware betekenisvolle relaties houdt u waarschijnlijk privé, zodat de buitenwereld niet te weten komt wat er werkelijk aan de hand is in uw emotionele bestaan.

De fysieke zorg voor en het welzijn van uw geliefde zijn heel belangrijk voor u. U kunt zo goedgeefs zijn dat het niet leuk meer is.

Met uw Zon in Kreeft zou u een geliefde willen omringen en helemaal inpakken, dus zoek iemand die niet al te onafhankelijk is, iemand die niet geïrriteerd raakt van uw onophoudelijke, subtiele blijken van liefde.

Het is belangrijk dat u emotioneel gezien heel subtiel uw balans bewaart, zodat u zich niet afsluit voor anderen, maar ook niet te toegankelijk bent.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zevende Huis

Met deze stand is het uiterst belangrijk een partner te kiezen die op alle fronten uw gelijke is.

Wees zorgvuldig in uw keuze, want u hebt de neiging afhankelijk van hem of haar te worden, vooral wanneer het tegenzit. Van de andere kant moet uw geliefde ook echt op u kunnen bouwen. De relatie moet volkomen gelijkwaardig zijn, wil ze standhouden.

Dat is voor u heel vanzelfsprekend, want u bent primair gericht op uw verbintenissen met anderen, maar een ander kan prioriteiten hebben die elders liggen.

naar boven

Maan in Steenbok

U stort zich absoluut niet zomaar in een relatie, maar u houdt de mogelijkheid ook niet af.

Waar u op uit bent is een partner die in wezen trouw is aan u zodat u weet dat u van doen hebt met iemand die realistisch en vasthoudend is.

Het belangrijkste aspect van seksuele expressie is voor u oprechtheid.

U verstaat de kunst om seksualiteit te laten doordringen in andere werelden van affectie. Voor uw partner zorgen op niet seksuele manieren geeft u een intens emotioneel bevredigend gevoel. De beste relatie voor u is een duurzame, zodat u ruim de kans krijgt om uw liefde gedurende langere tijd te uiten.

naar boven

Maan in het Eerste Huis

Uw emotionele toestand speelt een belangrijke rol in uw beslissingen. U reageert sterk en snel op de sfeer en stemmingen van de mensen om u heen.

U zit vaak boven op elke sociale situatie en hebt waarschijnlijk de eerste keus als het gaat om interessante of belangrijke partners in een willekeurige groep.

U verstaat de kunst in emotionele aangelegenheden razendsnel beslissingen te nemen en haalt zonder aarzeling de partner van uw keuze eruit. Het is wel verstandig om vooraf zoveel mogelijk over potentiële kandidaten op te steken, overhaaste beslissingen maken u erg wispelturig.

naar boven

Venus in Tweelingen

In de liefde houdt u van delicate en subtiele details en u koestert de aanrakingen van een ervaren en zorgzame geliefde. Hoe zachter en spiritueler de fysieke kwaliteit van het liefdesspel, hoe sterker uw reacties.

Ook hoort u graag in woorden hoe geliefd u bent. Niet iedereen is in staat om liefdevolle gevoelens vloeiend te formuleren, dus voel uzelf niet afgewezen als uw geliefde verbaal niet zo affectief is.

Opperste liefde is een vrolijk, soms gecompliceerd spel van voortdurend wisselende impulsen. Voor u is ze gebaseerd op een onderliggend, simpel, emotioneel fundament van wederzijdse vriendschap en kameraadschap.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

U kunt het waarderen als de liefde vaardig wordt bedreven en u bewondert een geliefde die er iets voor doet om de relatie en de kunst van het liefdesspel te verbeteren.

Binnen de relatie moeten u en uw partner gelijkwaardig zijn, maar gelijkwaardigheid in bed is voor u niet noodzakelijk. Een geliefde die u verwent of die u van uw kant kunt verwennen of die seksueel gehoorzaam is, is voor u een extra kick.

Adverteren
naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Zevende Huis

U wordt aangetrokken door vrij intense, spannende relaties waarin zowel u als uw partner zich kunnen ontladen en die veel energie vergen.

Let u vooral op dat uw respectievelijke rollen binnen de relatie vastomlijnd zijn, zodat duidelijk is wat ieders territorium is.

U bent het beste af met een gewone partner die vaak in de buurt is, want u ontleent veel energie en motivatie aan uw geliefde, als is het maar door de romantische inspiratie.

NB: Mars staat technisch gezien op de grens van huis 6 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 7.

naar boven

Mars oppositie Ascendant

Uw fysieke energie wisselt, maar wanneer u op een laag peil zit kan het uw partner veel kracht en inspiratie kosten. Een geliefde zorgt ervoor dat u zich beter concentreert, want u doet bij voorkeur dingen samen.

U ziet uw partner wellicht als initiator in zowel de liefde als in andere activiteiten, maar niet op een overdreven dynamische of dominante manier.

Probeer uw energie te sparen. U hebt de neiging uzelf overal in te storten, maar dan loopt u kans 's avonds uitgeput te zijn en niet meer te kunnen genieten.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Cesare Zavattini [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 20 juli 1902 kloktijd: 18:15
in Luzzara, Italy U.T: 17:15
10e41, 44n58 sterrentijd: 13:47:55

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 27°01'15 in huis 7 direct
Maan Steenbok 27°15'20 in huis 1 direct
Mercurius Kreeft 7°19'56 in huis 7 direct
Venus Tweelingen 23°58'57 in huis 6 direct
Mars Tweelingen 29°59'12 eind van huis 6 direct
Jupiter Waterman 14°20'32 in huis 2 retrograde
Saturnus Steenbok 24°17'35 in huis 1 retrograde
Uranus Boogschutter 17°50'22 in huis 12 retrograde
Neptunus Kreeft 2°10'06 in huis 7 direct
Pluto Tweelingen 19°03'37 in huis 6 direct
Maanskn.(t) Schorpioen 0°07'23 in huis 10 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 1°12'15
2de huis Waterman 12°38'37
3de huis Vissen 26°09'14
Imum Coeli Ram 29°01'36
5de huis Stier 22°52'28
6de huis Tweelingen 12°20'57
Descendant Kreeft 1°12'15
8ste huis Leeuw 12°38'37
9de huis Maagd 26°09'14
Medium Coeli Weegschaal 29°01'36
11de huis Schorpioen 22°52'28
12de huis Boogschutter 12°20'57

Majeure aspecten
Zon Oppositie Maan 0°14
Zon Oppositie Saturnus 2°44
Maan Inconjunct Mars 2°44
Maan Conjunct Saturnus 2°58
Mercurius Conjunct Neptunus 5°10
Venus Inconjunct Saturnus 0°19
Venus Conjunct Pluto 4°55
Mars Conjunct Neptunus 2°11
Mars Oppositie Ascendant 1°13
Jupiter Sextiel Uranus 3°30
Jupiter Driehoek Pluto 4°43
Uranus Oppositie Pluto 1°13
Neptunus Oppositie Ascendant 0°58
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst