•    
  Planetpositioner
  20-Mar-2018, 15:52 UT/GMT
  Sol2959' 2"0n00
  Måne822'11"9n27
  Merkur1632'14"9n17
  Venus1658'29"5n50
  Mars141'42"23s30
  Jupiter230'58"r17s20
  Saturn829'27"22s17
  Uranus2652'22"9n52
  Neptun1432'16"6s56
  Pluto211' 8"21s28
  Sand Månek.1356'29"r16n38
  Chiron2824' 6"2n30
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Physician 8184 [Adb], født 30 Maj 1938
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tvillingerne, Månen i Krebsen *Ascendanten i Skytten, Jupiter i 2. hus *Saturn i 3. hus *Solen i 6. hus *Månen i 7. hus *Venus i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 30 Maj 1938 kl. 20:45 i Elbow,.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skytte, og din Måne står i Krebs.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tvillingerne, Månen i Krebsen

Du blev født med Solen i Tvillingerne og Månen i Krebsen. Din personlighed styres af Månen, hvilket antyder et menneske, som er stærkt knyttet til trygheden i sit hjemmet. Du er venlig i adfærd og udtryk. Du er meget sensitiv over for naturen og omgivelserne. Du bør passe på, at du ikke så let kommer under andre menneskers indflydelse.

Du ejer evnen til at slippe ud af jegets indespærring og indleve dig fuldstændig i andre menneskers følelser. Månen i Krebsen skaber altid en personlighed, som flyder over af sensitivitet og emotionalitet. Hvis du skal kunne føle dig tryg, er det vigtigt, at din familie og dine sociale forhold er fuldkommen fasttømrede og ubesværede.

Din indre kerne, som er under indflydelse fra Solen i Tvillingerne, er intellektuel og således tilsyneladende i opposition til din personlighed. Indvendigt er du mindre følelsesladet, end du virker udadtil på grund af den rolle, som du har påtaget dig i samfundet. Du har brug for større beslutsomhed og selvtillid med hensyn til alt, hvad du foretager dig.

Nøglen til en bedre integration af din personlighed ligger i at blive mere uhildet og uafhængig af din familie og dine hjemlige forhold og at opnå et mere solidt, psykisk fokus, så du kan forfølge dine mål med større beslutsomhed.

til top

Ascendanten i Skytten, Jupiter i 2. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skytten op i horisonten. Dets hersker, Jupiter, er placeret i 2. hus.

Den opstigende Skytte kendetegner et liv, som er meget dualistisk; situationerne kommer og går, som om de er tvedelte - succes eller nederlag.

Hvis du kan hæve dine intellektuelle interesser op over almindelige og banale ting til mere dybsindige emner, vil dit intellekt blive meget filosofisk og tiltrukket af lov og fred, og det vil i højere grad fungere intuitivt end rationelt. Under alle omstændigheder vil dit liv være farvet af nogle impulsive og ret stædige tilbøjeligheder hos dig, hvorved der skabes en tendens til at gå til yderligheder.

I løbet af dit liv må du forsøge at udvikle intuition og menneskelig forståelse, så du bliver i stand til at hjælpe andre mennesker med dine råd.

Skytten giver dig stor kærlighed til naturen og gør dig ret udadvendt, demonstrativ og lidenskabelig, idet du vil forelske dig hyppigt og uforbeholdent. Du er et intellektuelt og intelligent menneske, som har været så heldig tillige at blive beriget med en god udvikling af dine følelsesmæssige funktioner.

Dit kærlighedsliv vil være intenst og varieret. Genstanden for din kærlighed kan have svært ved at forstå dig. På den ene side kan du virke lidenskabelig og energisk, men på grund af tegnets bevægelighed vil du også have den modsatte tilbøjelighed, som vil føre dig væk fra et engagement i kærlighedsforhold, og sidstnævnte impuls vil være fremkaldt af et dybere personligt karaktertræk, som handler om personlig frihed.

Generelt vil tegnet Skytten gøre dig egnet til at leve i et miljø, hvor dit fysiske legeme og dine følelser og tanker får total frihed til at udvikle sig. På et højere intellektuelt niveau vil du måske have tendens til at dvæle ved de dybe, komplekse sammenhænge inden for filosofi, metafysik, religion og lovgivning. Du er alsidig nok til at studere mere end ét fag på samme tid og ikke glemme at holde din krop i fysisk bevægelse, eftersom du kræver både intellektuel og fysisk motion.

Annoncering
Den generelle betydning af din hersker i dette hus er, at der kan vise sig en stor chance for økonomisk fremgang gennem hårdt arbejde, foretagsomhed og opfindsomhed. Du ejer evnen til at få penge til at yngle.

Dette er en af Jupiters bedste placeringer. Denne gigantiske planets godgørende karakter har tendens til at komme til udtryk ved, at den gør erhvervelsen af penge til noget relativt nemt. Der kan forekomme religiøs aktivitet i forbindelse med det at tjene til livets ophold; gennem hele livet vil du muligvis blive udnævnt til officielle poster; og der er også mulighed for en beskæftigelse inden for ledelse, lovgivning eller bankvæsen.

til top

Saturn i 3. hus

Saturn stod i dit 3. hus ved fødslen. Denne planet bibringer alle mentale funktioner et skær af objektivitet og opfindsomhed; din generelle indstilling er reserveret, alvorlig og udviser en mangel på dynamik, varme og fleksibilitet. Du tænker meget og er en langsom, men beslutsom planlægger.

Kampen for at virkeliggøre dine planer i livet kan blive vanskelig, og du vil ikke få megen hjælp fra dine nærmeste.

Du har tendens til at bekymre dig unødigt eller være overdrevent optaget af planer, som kun vil give et meget beskedent afkast i forhold til den indsats, som du investerer i dem. Det må tilrådes, at du planlægger tingene omhyggeligt og realistisk, men uden at overdrive det.

Saturn på dette sted repræsenterer forpligtelser, som du må efterkomme, og som er af en intellektuel art. Det peger også på, at der på kritiske tidspunkter kan forekomme tests af din karakter i forbindelse med menneskelige relationer, tests, som du kun kan "bestå" ved at udvikle en menneskekærlig og medfølende natur, som muliggør undskyldning og tilgivelse.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Månen i 7. hus

Månen stod i dit 7. hus ved fødslen. Der kan opstå et spændende kærlighedsforhold på et tidligt stadium i livet. Du bør dog advares om, at denne partner, medmindre senere tydninger modificerer dette, kan være ret svingende i sin tilknytning.

Du er også et menneske, som i løbet af sit parforhold spiller en lang række af forskellige personlighedsroller, og som sjældent viser sin sande natur i intime situationer.

til top

Venus i 7. hus

Venus stod i dit 7. hus ved fødslen. Med hensyn til ægteskab og andre intime relationer er dette en af de bedste påvirkninger, der findes. Du har udsigt til et lykkeligt forhold med et meget tiltalende, kærligt og behageligt menneske. Du har mulighed for at opnå både følelsesmæssig og økonomisk vinding af denne forbindelse.

Din individualitet trænger sig ind på omgivelserne, og dette vil medføre lykke og yde psykisk kompensation for dine eventuelle mangler. I din udveksling med andre mennesker vil der udvikle sig nogle harmoniske relationer.

Du vil skabe balance gennem en følelsesladet kærlighed, æstetik, kunst og relationer til andre mennesker.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Physician 8184 [Adb] (mand)
født den 30. maj 1938 lokaltid: 20:45
i Elbow, Canada U.T.: 03+45
106w35, 51n07 sid. tid: 13:10:37

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 9°02'21 i hus 6 direkte
Måne Krebs 1°10'37 i hus 7 direkte
Merkur Tyr 16°53'01 i hus 5 direkte
Venus Krebs 7°49'45 i hus 7 direkte
Mars Tvilling 25°23'56 i hus 7 direkte
Jupiter Fisk 1°31'25 i hus 2 direkte
Saturn Vædder 15°05'43 i hus 3 direkte
Uranus Tyr 15°10'44 i hus 5 direkte
Neptun Jomfru 18°21'41 i hus 9 stationær (D)
Pluto Krebs 28°21'34 i hus 8 direkte
Sand Måneknude Skorpion 26°53'03 i hus 11 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 17°16'36
2.Hus Stenbuk 26°53'43
3.Hus Fisk 13°42'10
Imum Coeli Vædder 19°07'56
5.Hus Tyr 13°15'07
6.Hus Tvilling 1°24'55
Descendant Tvilling 17°16'36
8.Hus Krebs 26°53'43
9.Hus Jomfru 13°42'10
Medium Coeli Vægt 19°07'56
11.Hus Skorpion 13°15'07
12.Hus Skytte 1°24'55

Større aspekter
Sol Kvadrat Jupiter 7°31
Sol Sekstil Saturn 6°03
Måne Konjunktion Venus 6°39
Måne Konjunktion Mars 5°47
Måne Trigon Jupiter 0°21
Merkur Konjunktion Uranus 1°42
Merkur Trigon Neptun 1°29
Merkur Kvinkuns Ascendant 0°24
Saturn Trigon Ascendant 2°11
Uranus Trigon Neptun 3°11
Uranus Kvinkuns Ascendant 2°06
Neptun Kvadrat Ascendant 1°05
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt