•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 01:55 UT/GMT
  Sol545'11"21n16
  Måne633'58"8s55
  Merkur241'43"17n48
  Venus858'59"24n55
  Mars352'56"21s47
  Jupiter168'10"r15s29
  Saturn759' 5"r22s19
  Uranus035'17"11n11
  Neptun1620'58"6s15
  Pluto210'38"r21s33
  Sand Månek.759'55"r18n16
  Chiron146'16"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Günther Fielmann [Adb], født 17 September 1939
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Jomfruen, Månen i Skorpionen *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 2. hus *Saturn i 2. hus *Solen i 8. hus *Venus i 8. hus *Månen i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 17 September 1939 kl. 16:25 i Rendsburg, Germany.

Dit soltegn er Jomfru. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Skorpion.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Jomfruen, Månen i Skorpionen

Du blev født med Solen i Jomfruen og Månen i Skorpionen, hvilket gør dig til en hårdtarbejdende, stolt, selvsikker, skarp og forstandig person. Du kan være splittet mellem dine Jomfru-træk, som handler om praktisk sans, flid og nyttemoral, og Skorpionens grundlæggende biologiske impulser, som til tider er i strid med Jomfruens egenskaber. Månen i Skorpionen giver dig en stærk personlighed, som sjældent godtager andre menneskers ideer.

Som grundlæggende Jomfru-domineret person er du lykkeligst, når dine naturlige drifter kan komme til udfoldelse. Du elsker praktisk og produktivt arbejde, uanset hvor detaljeret det måtte være.

Skorpionen er fælles med Jomfruen om at give dig en lyst til forskning og analyse. Det er meget muligt, at du vil påtage dig nogle professionelle opgaver, som kræver stor opofrelse og et ægte forskningstalent.

Seksuelt indikerer Skorpionen en lidenskabelig natur med meget stærke og dybt rodfæstede følelser. Et misbrug af disse egenskaber kan resultere i lidenskaber, som du ikke kan styre. Du vil sikkert også blive kritiseret for din hemmelighedsfuldhed. På det intellektuelle område fungerer din hjerne skarpt, undersøgende og gennemskuende. Du er frimodig, viljestærk og i stand til at udkæmpe dine egne slag.

Nøglen til en større personlig helstøbthed ligger i en sublimering af dine lavere instinkter, så de kan give dig den energi, som det kræver at arbejde med forskning og undersøgelse. Desuden bør du forsøge at åbne din bevidstheds døre over for muligheden af at arbejde for andre.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 2. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 2. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Annoncering
Du er tilbøjelig til at bruge livet på at opnå velstand. Ved første øjekast antyder Saturn på dette sted et liv, som er orienteret mod hårdt arbejde, manglende muligheder og vinding ved hjælp af en metodisk fremfærd, ansvarlighed, arbejdsmæssigt slid, og tungere handel. Intet kommer nemt til dig, især ikke penge. Du er nødt til at arbejde hårdt, men der er også mulighed for, at du ganske langsomt vil stige i graderne og ende i en position præget af en økonomisk succes, som du næppe havde drømt om.

til top

Saturn i 2. hus

Saturn stod i dit 2. hus ved fødslen. Dette er ikke en videre gunstig, astrologisk situation for din generelle økonomiske kurs i livet.

Du kan få svært ved at bevare en relativt god position på grund af økonomiske tab. Måske tager du også de økonomiske forhold for højtideligt og bebyrder dig selv med bekymringer desangående.

Dit krævende og pligtopfyldende arbejde giver dig muligvis kun et beskedent økonomisk udkomme, men det hjælper med at afstive dit selvværd og din påskønnelse af andre værdier. Derfor skal du ikke miste modet. Saturn giver ofte en relativt normal økonomisk status som ældre, hvis man anstrenger sig i så henseende.

Hvis du gør en indsats for at blive mere entusiastisk og mere liberal i erhvervsmæssig henseende, kan dit liv ændre sig til en vis grad.

til top

Solen i 8. hus

Solen stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette giver din individualitet en tilbøjelighed for på den ene eller den anden måde at være orienteret mod livets dybere aspekter. Dine seksuelle følelser er langvarige, intense og vitale. Dit indre selv synes at være tiltrukket af usædvanlige ting i forbindelse med overgangen mellem liv og død og mysterierne i den forbindelse.

Den traditionelle astrologi antyder, at en krise vil vise sig i midten af dit liv. Hvis du klarer denne periode på en god måde, kan du forvente et langt liv med en gradvist stigende vitalitet.

Økonomisk vil der afgjort være mulighed for, at du arver nogle penge enten fra din partner eller fra en anden slægtning.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.

til top

Månen i 9. hus

Månen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit højere sind rummer evnen til på sagkyndig vis at reflektere over læresætningerne i den ophøjede kundskab, som du måtte modtage i løbet af dit liv. Du vil også være i stand til hurtigt at omstille dig til forskellige vilkår.

Du er begavet med en klog og opfindsom forestillingsevne og et sind, som er modtageligt over for idealer, højere tænkning og måske endda metafysiske emner.

Gennem hele livet vil du kunne løse mange kritiske situationer ved hjælp af din sindrige og opfindsomme tankegang, som indeholder et væld af nye, humanistiske planer og ideer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Günther Fielmann [Adb] (mand)
født den 17. september 1939 lokaltid: 16:25
i Rendsburg, GER U.T.: 15:25
9e40, 54n18 sid. tid: 15:46:19

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Jomfru 23°50'00 i hus 8 direkte
Måne Skorpion 20°08'27 i hus 9 direkte
Merkur Jomfru 19°30'16 i hus 7 direkte
Venus Jomfru 27°00'42 i hus 8 direkte
Mars Stenbuk 27°51'00 i hus 1 direkte
Jupiter Vædder 5°06'42 i hus 2 retrograd
Saturn Tyr 0°16'02 i hus 2 retrograd
Uranus Tyr 21°48'09 i hus 3 retrograd
Neptun Jomfru 23°05'45 slutningen af hus 7 direkte
Pluto Løve 2°26'16 i hus 7 direkte
Sand Måneknude Vægt 29°46'08 i hus 8 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 21°03'24
2.Hus Fisk 23°46'12
3.Hus Tyr 5°15'45
Imum Coeli Tyr 28°48'31
5.Hus Tvilling 15°55'18
6.Hus Krebs 1°41'38
Descendant Krebs 21°03'24
8.Hus Jomfru 23°46'12
9.Hus Skorpion 5°15'45
Medium Coeli Skorpion 28°48'31
11.Hus Skytte 15°55'18
12.Hus Stenbuk 1°41'38

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 3°42
Sol Konjunktion Merkur 4°20
Sol Konjunktion Venus 3°11
Sol Trigon Mars 4°01
Sol Trigon Uranus 2°02
Sol Konjunktion Neptun 0°44
Sol Trigon Ascendant 2°47
Måne Sekstil Merkur 0°38
Måne Sekstil Venus 6°52
Måne Sekstil Mars 7°43
Måne Opposition Uranus 1°40
Måne Sekstil Neptun 2°57
Måne Sekstil Ascendant 0°55
Merkur Trigon Uranus 2°18
Merkur Konjunktion Neptun 3°35
Merkur Trigon Ascendant 1°33
Venus Trigon Mars 0°50
Venus Trigon Uranus 5°13
Venus Konjunktion Neptun 3°55
Venus Sekstil Pluto 5°26
Venus Trigon Ascendant 5°57
Mars Kvadrat Saturn 2°25
Mars Trigon Neptun 4°45
Mars Opposition Pluto 4°35
Jupiter Trigon Pluto 2°40
Saturn Kvadrat Pluto 2°10
Uranus Trigon Neptun 1°18
Uranus Trigon Ascendant 0°45
Neptun Trigon Ascendant 2°02
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt