•    
  Actuele planetaire posities
  19-maa-2018, 23:10 UT/GMT
  Zon2917'32"0n17
  Maan2854'11"6n26
  Mercurius1617' 2"9n06
  Venus166'46"5n29
  Mars117'55"23s30
  Jupiter232'25"r17s20
  Saturnus827'31"22s17
  Uranus2650'10"9n51
  Neptunus1430'44"6s56
  Pluto210'28"21s28
  Ware Knoop141'46"r16n37
  Cheiron2821'37"2n29
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Michael R. Deland [Adb], geboren op 13 december 1941
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Kreeft *Zon in Boogschutter *Zon in het Zesde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Waterman *Venus in het Achtste Huis *Mars in Ram *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 13 december 1941 om 17:15 in Boston MA, Alaska.

Uw zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Weegschaal.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Kreeft

Voor u zijn de belangrijkste aspecten van een relatie waarschijnlijk integriteit en veiligheid. U doorstaat allerlei beproevingen om een verhouding te laten slagen, zolang u maar het gevoel hebt dat uw partner net zo toegewijd is als u.

Als deze stand al een lastige kant heeft, dan is het overgevoeligheid en de neiging om grappige opmerkingen veel te serieus te nemen.

Deze stand geeft aan dat u een zeer trouwe geliefde bent. In het liberale klimaat van de huidige tijd kan elk incident van ontrouw heel traumatisch voor u zijn. Probeer overdreven bezitterigheid op fysiek gebied te vermijden. Trouw is eerder een kwestie van het hart dan van het lichaam.

naar boven

Zon in Boogschutter

Het is heel belangrijk voor u om persoonlijk betrokken te raken bij een geliefde. Voor u is fysieke seks een vorm van intimiteit en communicatie en niet slechts de bevrediging van lusten, hoe sterk die ook zijn. U bent dan ook het gelukkigste als u met uw partner intellectuele interesses kunt delen in een blijvende relatie.

Zoek een partner die seks niet al te serieus neemt, iemand die seks beschouwt als iets vriendelijks en niet als een doel op zich. Een geliefde met wie u veel tijd kunt doorbrengen, zowel samen werkend als samen spelend, past bij u.

Het sleutelwoord voor uw houding ten aanzien van de liefde is delen; hoe inniger, intiemer en hechter bevriend u bent in een liefdesrelatie, hoe gelukkiger u zich voelt.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Om uw seksuele ontwikkeling echt succesvol te laten zijn, moet uw liefdesrelatie een duidelijk omlijnd kader hebben. U bent beter af met een vaste partner dan wanneer u maar wat aanrommelt. Uw sterkste kant in persoonlijke relaties is dat u de kunst verstaat om goed doordachte, solide banden te smeden die jarenlang standhouden.

Vriendschapsgevoelens voor een geliefde zijn heel belangrijk voor u. Zonder dat zal de meest hartstochtelijke nacht toch een beetje leeg lijken.

Het is dan ook niet verstandig om een partner te kiezen die de extraverte, beweeglijke spil van een feest is, ook al voelt u zich nog zo tot zo iemand aangetrokken.

naar boven

Maan in Weegschaal

U verstaat de kunst andermans problemen op te lossen omdat u beide kanten van een situatie helder ziet.

Binnen een relatie bent u wellicht voortdurend aan het poetsen en verbeteren, maar dat is maar tot op bepaalde hoogte goed. Concentreert u zich alleen op moeilijkheden die de relatie actief in de weg staan.

U verbetert de algemene omstandigheden door zowel fysieke zaken te rangschikken als sociale situaties aan te pakken, waardoor u schoonheid en balans creëert.

De wereld is doorlopend een interessante uitdaging voor u, vooral als u een partner hebt die net zo bereid is als u om de waarheid onder ogen te zien en die er direct en helder mee kan omgaan.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

U hebt bepaalde, aanstekelijke eigenschappen waarmee u anderen veel plezier bezorgt.

U belandt dan ook met gemak in liefdesrelaties, al is het maar om de vreugde en het plezier die u met u meebrengt. U hebt wellicht niet zo'n zin in de serieuze of problematische aspecten van een relatie omdat u niet van plan bent om daardoor te worden opgeslokt.

Normaalgesproken bent u iemand die glimlachend van de liefde een kunstvorm maakt waarin u elk vreugdevol moment koestert en het spel tot grote hoogten opzweept.

naar boven

Venus in Waterman

U bent op zoek naar unieke en ongebruikelijke vormen van liefde en partners met vergelijkbare interesses.

U hebt behoefte aan verrassingen en actie, zodat u mentaal gestimuleerd wordt in een relatie. Uw affaires kunnen dan ook behoorlijk gecompliceerd worden en meerdere gezichten krijgen.

Het kan ook zijn dat u de verleiding niet weerstaat om er meerdere relaties tegelijkertijd op na te houden. Dat kan een stimulerende ervaring zijn, maar het kan u er ook van weerhouden om met een partner een echte intense en blijvende relatie aan te knopen.

Als u de problemen, die onderlinge conflicten en jaloezie opleveren, kunt overwinnen, hebt u de mogelijkheid om open en eerlijk uw liefde te verdelen over meerdere partners, iets wat voor allemaal een verrijkende ervaring zal zijn.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

U streeft naar relaties die heel intens zijn en waar u tot over uw oren inzit. U wordt wellicht aangetrokken door mensen die vrij mysterieus of uitdagend lijken op een bepaalde manier en dat kan goed en slecht uitwerken.

Intellectuele franjes in de liefde boeien u niet zo, u eist liever fysieke aandacht in een relatie. U voelt zich daarom het prettigste bij een hartstochtelijke geliefde die aandacht schenkt aan uw passie en emotionele behoeften.

Hoe meer u zich verliest in liefdesaffaires, vooral in de seksuele aspecten, hoe meer voldoening u voelt. Zorg er wel voor dat uw leven buiten de relatie niet uit balans raakt.

Adverteren
naar boven

Mars in Ram

U bent sociaal gezien wellicht niet zo direct, maar als het op fysieke affectie aankomt bent u meestal de initiator.

U bent spontaan en gretig en u neemt graag actief deel aan het liefdesspel. Zorg ervoor dat u er niet te snel in opgaat met al uw gulzigheid en dat u uw geliefde niet emotioneel in de steek laat in een te vroege fase van het spel. De lessen die u moet leren zijn zelfbeheersing en bestendigheid.

Laat uw impulsiviteit u niet misleiden door voorbarige verbintenissen aan te gaan, of als een kip zonder kop van de ene liefde naar de andere te rennen.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.

NB: Mars staat technisch gezien op de grens van huis 10 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 11.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Michael R. Deland [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 13 december 1941 kloktijd: 17:15
in Boston MA, USA U.T: 22:15
71w04, 42n22 sterrentijd: 22:59:32

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 21°32'08 in huis 6 direct
Maan Weegschaal 18°50'46 in huis 5 direct
Mercurius Boogschutter 17°02'00 in huis 6 direct
Venus Waterman 6°51'18 in huis 8 direct
Mars Ram 17°32'48 eind van huis 10 direct
Jupiter Tweelingen 15°40'27 in huis 12 retrograde
Saturnus Stier 23°04'10 in huis 11 retrograde
Uranus Stier 27°24'50 in huis 11 retrograde
Neptunus Maagd 29°46'52 in huis 4 direct
Pluto Leeuw 5°29'36 in huis 2 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 17°48'03 in huis 4 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 7°17'46
2de huis Kreeft 26°25'53
3de huis Leeuw 17°21'49
Imum Coeli Maagd 13°35'35
5de huis Weegschaal 18°32'55
6de huis Boogschutter 0°07'00
Descendant Steenbok 7°17'46
8ste huis Steenbok 26°25'53
9de huis Waterman 17°21'49
Medium Coeli Vissen 13°35'35
11de huis Ram 18°32'55
12de huis Tweelingen 0°07'00

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 2°41
Zon Conjunct Mercurius 4°30
Zon Driehoek Mars 3°59
Zon Oppositie Jupiter 5°52
Zon Inconjunct Saturnus 1°32
Maan Sextiel Mercurius 1°49
Maan Oppositie Mars 1°18
Maan Driehoek Jupiter 3°10
Mercurius Driehoek Mars 0°31
Mercurius Oppositie Jupiter 1°22
Venus Oppositie Pluto 1°22
Venus Inconjunct Ascendant 0°26
Mars Sextiel Jupiter 1°52
Saturnus Conjunct Uranus 4°21
Uranus Driehoek Neptunus 2°22
Neptunus Sextiel Pluto 5°43
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst