•    
  Planetpositioner
  23-Jan-2018, 05:00 UT/GMT
  Sol37'54"19s27
  Måne122'56"0n40
  Merkur175' 1"23s18
  Venus627'23"19s47
  Mars2756'58"18s59
  Jupiter2014' 6"16s45
  Saturn354'33"22s30
  Uranus2445'14"9n04
  Neptun1229'42"7s43
  Pluto1931'55"21s36
  Sand Månek.1458'38"16n20
  Chiron2522'28"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Michael (1946) Elphick [Adb], født 19 September 1946
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Jomfruen, Månen i Krebsen *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 12. hus *Venus i 1. hus *Venus i konjunktion med Ascendanten *Månen i 8. hus *Saturn i 9. hus *Solen i 10. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 19 September 1946 kl. 11:10 i Chichester,.

Dit soltegn er Jomfru. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Krebs.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Jomfruen, Månen i Krebsen

Dette er en meget harmonisk forbindelse, for den kombinerer praktisk sans og sund fornuft med følelse og sensitivitet. Du er grundlæggende hårdtarbejdende og kan lide at tjene andre.

Indvendigt er du konstant opmærksom på detaljerne, og dette kan gøre dig til en meget omhyggelig arbejdskraft. På grund af Jomfruens praktiske sans vil du nyde fornuftige, nødvendige arbejdsopgaver og ikke forsøge at undgå dem. Dit ønske om et privatliv vil medføre lykke både derhjemme og på dit arbejde, så længe du ikke bliver forstyrret uden varsel.

Du reagerer mere på følelser end på fornuft og opfatter denne måde at tænke på som en instinktiv brug af ideernes verden. Du er forstående og venlig, men lidt i forsvarsstilling over for mennesker, som du kan lide.

I kærlighed er du blid og følelsesbetonet, bliver nemt krænket og ked af det, hvis du bliver afvist, men er ivrig efter at reagere på andres hengivenhed og gengælde den.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 12. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 12. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Du er et menneske, som er født med en stærk tilbøjelighed for alle former for mærkelige og ugunstige eventyr, hvor du kan blive udsat for alvorlig fare. Hvis du analyserer denne brist omhyggeligt, vil du muligvis nå frem til en vis selvforståelse, som vil pege på det faktum, at mange af dine problemer i bund og grund er forårsaget af, at du følger dine følelsesmæssige impulser frem for din fornuft.

Denne placering giver en stor interesse for okkulte emner; men for din egen skyld bør du udøve en vis kontrol i forbindelse med alle former for deltagelse i esoteriske aktiviteter og organisationer. Du vil sandsynligvis blive udsat for fejlagtige arrestationer og for en durkdreven behandling fra en person, som du holder af. Kun den rene kærlighed kan fungere som egentligt helbredelsesmiddel over for alle disse problemer.

til top

Venus i 1. hus

Venus stod i dit 1. hus ved fødslen. Dette er en stærk placering af Venus, for det giver din personlighed charme og bibringer dig en venlig og behagelig natur.

Du koncentrerer dig en hel del om dit udseende, og selvom du måske ikke er specielt smuk eller køn, er der en blødhed og venlighed over dig, som får mange til at holde af dig.

Du holder af at omgive dig mest muligt med skønhed og ynde. Du er stærkt knyttet til naturen og foretrækker en stille, landlig tilværelse frem for bylivets plastgenstande.

Det er sandsynligt, at du er vokset op i en atmosfære af varme og sympati. Nu er det nemt for dig at udfolde de samme følelser over for familie og venner, og andre regner ofte med, at du sørger for at genoprette freden i vanskelige situationer.

Du har en god sans for musik, kunst og drama, og måske har du lyst til at dyrke en form for kunstnerisk udtryk.

Du arbejder hårdt for at komme godt ud af det med andre, og som regel forsøger du at afgøre diskussioner med diplomati frem for magt. Du må lære at hævde dig, når det er nødvendigt, og forsvare dine rettigheder, om nødvendigt også med magt. Ellers vil andre mennesker ikke have ret stor respekt for dig.

Dine relationer til andre er vigtige for dig, og du strækker dig ofte meget langt for at indlede sådanne. Det er afgørende, at dine forbindelser forbliver harmoniske, for skænderier og diskussioner påvirker dig negativt.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 12 og tolkes derfor i hus 1.

til top

Venus i konjunktion med Ascendanten

Venus i konjunktion med Ascendanten tyder på, at du har en personlig optræden og social charme, som vil blive bifaldet af alle, du kommer i kontakt med. Det er præcis den påskønnelse, du søger, for du ønsker først og fremmest accept. Du har nemt ved at indgå de nødvendige kompromiser for at få det, du ønsker. Men det vil muligvis ikke lykkes dig at overbevise alle om, at du blot udviser stiltiende forståelse. Uanset det image som du præsenterer for dem, der iagttager dig, findes der under denne overflade en beregnende automatik, som holder regnskab med alle fordele og ulemper ved alle bekendtskaber eller venskaber og hver eneste social kontakt og funktion.

Du opfører dig som regel godt og forfinet, men når du ikke får, hvad du ønsker, kan du blive ekstremt aggressiv og krævende.

Lær at nedtone din egeninteresse og brug noget tid på at udvikle de mere gedigne evner, som vil gøre dig værdig til de gaver, du søger.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.

til top

Saturn i 9. hus

Saturn stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette tyder på, at din bekymring vedrørende alle tings forgængelighed vil tvinge dig til at sætte grænser for dine personlighedstræk og anlægge en forsigtig og planlæggende holdning, før du kaster ud i vigtige sager.

Rent praktisk indtager du en omhyggelig, seriøs og meditativ holdning til alle højere, intellektuelle funktioner. Du bør dog være opmærksom på muligheden af tilstedeværelsen af flere problematiske elementer i din intellektuelle konstitution, såsom depression, frygt og strenghed.

til top

Solen i 10. hus

Solen stod i dit 10. hus ved fødslen. Solen på dette sted bringer løfte om ære, succes og prestige som voksen. Offentligt vil du virke som et vitalt, stolt og magtfuldt menneske. Din individualitet har brug for at manifestere sig offentligt og ofte pådutte andre sin energi. Du er blevet født med en tilfredsstillende fysisk og moralsk arv, og du vil opnå velvilje fra mange magtfulde personer, som vil støtte dig i din fremgang i livet.

Dine vanskeligheder kan skyldes overdreven stolthed, arrogance og en tendens til at stole for meget på egne resurser.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Michael (1946) Elphick [Adb] (mand)
født den 19. september 1946 lokaltid: 11:10
i Chichester, England U.T.: 10:10
0w48, 50n50 sid. tid: 09:57:39

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Jomfru 25°51'43 i hus 10 direkte
Måne Krebs 10°48'09 i hus 8 direkte
Merkur Jomfru 29°40'23 i hus 11 direkte
Venus Skorpion 11°33'37 slutningen af hus 12 direkte
Mars Vægt 26°27'45 i hus 12 direkte
Jupiter Vægt 28°47'26 i hus 12 direkte
Saturn Løve 5°34'10 i hus 9 direkte
Uranus Tvilling 21°46'04 i hus 8 direkte
Neptun Vægt 7°53'22 i hus 11 direkte
Pluto Løve 12°40'18 i hus 9 direkte
Sand Måneknude Tvilling 15°25'37 i hus 8 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 12°01'23
2.Hus Skytte 11°02'33
3.Hus Stenbuk 17°52'06
Imum Coeli Vandbærer 27°12'21
5.Hus Fisk 29°27'21
6.Hus Vædder 23°33'49
Descendant Tyr 12°01'23
8.Hus Tvilling 11°02'33
9.Hus Krebs 17°52'06
Medium Coeli Løve 27°12'21
11.Hus Jomfru 29°27'21
12.Hus Vægt 23°33'49

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 3°49
Sol Kvadrat Uranus 4°06
Måne Trigon Venus 0°45
Måne Kvadrat Neptun 2°55
Måne Trigon Ascendant 1°13
Merkur Sekstil Saturn 5°54
Venus Kvadrat Saturn 5°59
Venus Kvadrat Pluto 1°07
Venus Konjunktion Ascendant 0°28
Mars Konjunktion Jupiter 2°20
Mars Trigon Uranus 4°42
Saturn Sekstil Neptun 2°19
Neptun Sekstil Pluto 4°47
Pluto Kvadrat Ascendant 0°39
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt