•    
  Planetpositioner
  21-Jan-2018, 13:45 UT/GMT
  Sol128' 3"19s50
  Måne2113'54"6s21
  Merkur1438'45"23s25
  Venus424' 4"20s15
  Mars2656'27"18s45
  Jupiter201'34"16s42
  Saturn343'53"22s30
  Uranus2443'33"9n03
  Neptun1226'41"7s44
  Pluto1928'39"21s36
  Sand Månek.1456'46"16n21
  Chiron2518'29"1n24
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Ed Asner [Adb], født 15 November 1929
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Eds fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Ed med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Ed vil blive glad og lykkelig ved at være med i et større fællesskab af mennesker ­ til at begynde med hans familie, senere også en kreds af nære venner ­ men han har også brug for opmuntring til at opdage og formulere sine egne ønsker og værdier. Han bør derfor aldrig presses

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Eds indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

Eds natur rummer ikke nogen tilbøjelighed til at forstille sig eller vige udenom. Lige fra de første måneder efter fødslen vil han give udtryk for sig selv på en stærk og direkte måde, hvadenten han er sulten, ensom, vred eller kærlig. Efterhånden som han bliver større, [...]

[..] Men hvis han mærker, at en af hans forældre eller søskende er træt, stresset eller på anden vis er ude af stand til at give ham et traktement, han kan lide, kan han være meget medgørlig og storsindet. I virkeligheden er Ed meget fredsommelig og let at stille tilfreds. Han elsker [...]

Skjulte træk

Skønt Ed er en sund og praktisk natur, har han også mange begravede drømme og fantasier, der sommetider kan trænge ind i hans hverdagsliv og fremkalde en rastløshed og følelse af utilfredshed. Han er i det skjulte langt mere fintmærkende, modtagelig og fantasifuld, end [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

Som en afspejling af hans i bund og grund realistiske og jordnære personlighed er Eds dybeste behov i sine forhold til andre den følelse af absolut tryghed og stabilitet, som han håber, at de kan give ham. Ikke alene den fysiske tilstedeværelse af hans nærmeste, men også [...]

[..] Idet Ed har en så dyb beundring for sin far og længes så meget efter at leve op til hans forventninger, vil hårdhændet autoritet eller magtmisbrug ­ uanset om det sker åbenlyst eller på en skjult, manipulerende måde ­ ikke alene være overflødigt, men det vil også kunne underminere [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt