•    
  Planetpositioner
  20-Apr-2018, 15:30 UT/GMT
  Sol030' 1"11n39
  Måne037'51"20n09
  Merkur555'39"0n49
  Venus254' 3"19n24
  Mars1825'18"23s05
  Jupiter2036'15"r16s40
  Saturn98'37"r22s14
  Uranus2836'12"10n29
  Neptun1534'38"6s32
  Pluto2117'11"21s28
  Sand Månek.1117'31"r17n23
  Chiron010'40"3n12
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Manuel Babbitt [Adb], født 3 Maj 1949
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Tyren *Solen i 5. hus *Månen i Krebsen *Månen i 8. hus *Venus i Tyren *Venus i 6. hus *Mars i Tyren *Mars i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 3 Maj 1949 kl. 21:30 i Wareham, Massachusetts.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skytte, og din Måne står i Krebs.

til top

Ascendanten i Skytten

Du er et meget åbent og udadvendt menneske, ganske ligefrem og ærlig; faktisk kan du være så ligefrem, at det nærmer sig det indiskrete. Men mennesker, som bliver såret over dine ligefremme bemærkninger, får det bedre, når de indser, at du faktisk ikke har til hensigt at såre.

Du har masser af energi, og du nyder friheden uhyre meget. Hvis du ikke kan styre dit eget liv så meget, som du ønsker, føler du dig fanget og fastlåst.

Du er sandsynligvis interesseret i sport og udendørsaktiviteter.

til top

Solen i Tyren

Du er meget tålmodig og kan lide at gøre tingene langsomt, så du kan se, hvad der rent faktisk foregår.

Du holder af at have det behageligt. Med din forkærlighed for komfort og behagelighed vil du måske forsøge at undgå besværlige situationer, men i virkeligheden har du brug for den type oplevelser for at blive mere moden.

Andre mennesker vil formentlig kunne lide dig, fordi du er kærlig; du har nemt ved at give og modtage kærlighed. Men hvis andre forsøger at udnytte din fredsommelighed, opdager de hurtigt, at når først din vrede er vakt, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du har svært ved at arbejde for abstrakte mål. Du har ikke noget imod at arbejde længe for resultater, som du ønsker dig, men du er nødt til at kunne forstå disse resultater og at kunne forholde dig til dem.

Annoncering
til top

Solen i 5. hus

Du ønsker frem for alt at være dig selv, og du vil modsætte dig alle, som forsøger at få dig til at tilpasse dig nogle normer, som du ikke kan acceptere. Du er ganske kappelysten og har masser af energi.

Du tager livet seriøst, og du ønsker, at dit liv skal være en succesrig forestilling. På grund af din store stolthed, bliver du meget vred, når nogen fornærmer dig.

Hvis du forsøger at gøre dig bemærket i hver eneste gruppe, du indgår i, kan du få alvorlige konflikter med andre, som har samme trang.

Men fordi du er meget ligefrem og åben, vil andre mennesker alligevel respektere dig. Og så snart du overvinder dit lidt barnlige praleri, vil de også kunne lide dig, for du er varm og viser dine følelser.

til top

Månen i Krebsen

Da krebsen er det tegn, som er tættest forbundet med Månen, kan du være følelsesmæssigt meget stærk og tryg.

Et tæt samvær med din mor er særlig vigtigt, og du har brug for masser af kærlighed og hengivenhed fra hende såvel som fra andre i din familie. Når du bliver ældre, vil du være vældig god til at give den samme form for støtte til andre og drage omsorg for mennesker i nød.

Følelser er vigtigere for dig end logisk tænkning, som virker kold og kedsommelig.

Du bliver nemt såret af kritik. Dette skyldes ikke, at du er svag eller skrøbelig, men at du er usædvanligt sensitiv over for andre menneskers følelser.

til top

Månen i 8. hus

Dine følelser er meget stærke, og dit stemningsleje gennemgår jævnligt cykliske ændringer, således at du bestandigt gror og udvikler dig indvendigt.

Men du er tilbøjelig til at holde dine følelser for dig selv, også når du burde drøfte dem med en anden. Det er ikke godt at lægge låg på sine vrede følelser.

Kvinder vil være meget vigtige for forandringerne i dit liv, og du vil muligvis "arve" noget fra en kvinde.

Du må lære at håndtere penge og ejendom omhyggeligt, for du vil sandsynligvis komme til at forvalte andre menneskers ejendele.

Du elsker alt mystisk, såsom detektivhistorier og kriminalromaner.

til top

Venus i Tyren

Du er et meget varmt menneske, som danner varige bånd til andre. Det eneste problem er, at du ønsker, at den ven, som du er sammen med, udelukkende skal være opmærksom på dig. Du kommer til at lære at være mindre besiddende.

Du er meget glad for smukke ting og luksus.

Prøv at lade være med at forkæle dig selv for meget, ikke blot når det gælder madvarer, men også indkøb af ting. Du må indse, at du må arbejde for at få de ting, du ønsker, også selvom de synes at komme lidt nemmere til dig end til så mange andre. Mennesker holder tilstrækkeligt af dig til, at de er villige til at gøre dig visse tjenester, hvilket kan styrke din tendens til dovenskab. Men du bør selv tage affære og ikke gøre dig afhængig af andre.

til top

Venus i 6. hus

Denne Venus-placering er sædvanligvis et tegn på et så godt helbred, at du måske ligefrem kan slippe af sted med at misbruge din krop en smule og alligevel forblive sund og rask.

Du føler, at kærlighed er en form for tjenesteydelse, og jo mere du kan gøre for et menneske, du holder af, desto bedre har du det med det. Men du har muligvis ikke helt så nemt ved til gengæld at tage imod gunstbevisninger fra andre. Måske føler du, at du ikke er værdig til andres sympati, og i så fald bør du prøve ihærdigt på at finde ud af, på hvilke områder du er god, sympatisk og værdifuld.

Denne placering kan betyde, at du, efterhånden som du bliver ældre, vil vælge en karriere inden for et Venus-domineret område, såsom underholdning, kunst eller kunsthåndværk, rådgivning eller arbejde, som indebærer skønhed eller rekreation.

Annoncering
til top

Mars i Tyren

Du arbejder omhyggeligt og temmelig langsomt, men dine resultater er næsten altid gode, fordi din grundighed opvejer manglen på hurtighed. Du er også ganske stædig og vil modsætte dig alle bestræbelser på at få dig til at sætte tempoet op.

Du har en stærk trang til at eje ting, og dine ejendele er meget vigtige for dig. Hvis du beslutter, at du ønsker dig noget, vil du arbejde meget hårdt for at opnå det.

Du kan have problemer med jalousi og have tendens til at være meget besiddende over for mennesker, som du holder af. Du er nødt til at tillade dine venner en vis uafhængighed, ellers vil du miste dem.

Vrede kan være et problem for dig, fordi du har svært ved at udtrykke den, inden den hober sig op i en sådan grad, at du mister besindelsen. Problemet er, at andre mennesker måske vil prøve at udnytte din tilsyneladende tålmodighed uden at indse, at du virkelig er vred. Det er op til dig at lade dem vide, hvad du føler.

til top

Mars i 5. hus

Du har et stort behov for at udtrykke dig og helt åbent at være dig selv. Du fortæller, hvad du tænker, og lader alle vide, hvilket humør du er i. Af den grund har du ry for at være ærlig, om ikke ligefrem taktfuld.

Du lægger stor energi i alle dine aktiviteter, men især det, du gør for morskabs skyld. Det er svært for dig at være låst fast i noget i for lang tid, for du bliver rastløs, hvis du ikke virkelig nyder dit arbejde. Grundlæggende foretrækker du leg frem for arbejde. Men som voksen vil det måske lykkes dig at finde en karriere, som virkelig er 'sjov' for dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Manuel Babbitt [Adb] (mand)
født den 3. maj 1949 lokaltid: 21:30
i Wareham, MA (US) U.T.: 01+30
70w43, 41n46 sid. tid: 11:33:34

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 13°15'36 i hus 5 direkte
Måne Krebs 20°06'19 i hus 8 direkte
Merkur Tvilling 2°58'55 slutningen af hus 6 direkte
Venus Tyr 17°44'21 i hus 6 direkte
Mars Tyr 2°57'52 i hus 5 direkte
Jupiter Vandbærer 1°44'29 i hus 2 direkte
Saturn Løve 29°19'06 i hus 9 stationær (D)
Uranus Tvilling 28°00'06 i hus 7 direkte
Neptun Vægt 13°01'43 i hus 10 retrograd
Pluto Løve 14°09'40 slutningen af hus 8 direkte
Sand Måneknude Vædder 25°31'25 i hus 5 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 5°06'28
2.Hus Stenbuk 7°41'13
3.Hus Vandbærer 15°57'58
Imum Coeli Fisk 22°48'11
5.Hus Vædder 22°27'04
6.Hus Tyr 15°37'06
Descendant Tvilling 5°06'28
8.Hus Krebs 7°41'13
9.Hus Løve 15°57'58
Medium Coeli Jomfru 22°48'11
11.Hus Vægt 22°27'04
12.Hus Skorpion 15°37'06

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 6°51
Sol Konjunktion Venus 4°29
Sol Kvinkuns Neptun 0°14
Sol Kvadrat Pluto 0°54
Måne Sekstil Venus 2°22
Måne Kvadrat Neptun 7°05
Måne Sekstil Medium Coeli 2°42
Merkur Trigon Jupiter 1°14
Merkur Kvadrat Saturn 3°40
Merkur Opposition Ascendant 2°08
Venus Kvadrat Pluto 3°35
Venus Trigon Medium Coeli 5°04
Mars Kvadrat Jupiter 1°13
Mars Trigon Saturn 3°39
Mars Sekstil Uranus 4°58
Mars Kvinkuns Ascendant 2°09
Jupiter Kvinkuns Saturn 2°25
Jupiter Sekstil Ascendant 3°22
Saturn Sekstil Uranus 1°19
Saturn Kvadrat Ascendant 5°47
Uranus Kvadrat Medium Coeli 5°12
Neptun Sekstil Pluto 1°08
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt