•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 17:21 UT/GMT
  Zon52'27"9s40
  Maan101'16"17n14
  Mercurius1016'29"9s08
  Venus1557'12"6s51
  Mars176'47"22s27
  Jupiter2256'25"17s22
  Saturnus654'43"22s23
  Uranus2541'44"9n26
  Neptunus1335'51"7s17
  Pluto2029'13"21s30
  Ware Knoop1447'33"16n24
  Cheiron2656'24"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Manuel Babbitt [Adb], geboren op 3 mei 1949
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Boogschutter Ascendant *Zon in Stier *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Kreeft *Maan in het Achtste Huis *Venus in Stier *Venus in het Zesde Huis *Mars in Stier *Mars in het Vijfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 3 mei 1949 om 21:30 in Wareham, Massachusetts.

Je zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Boogschutter en je Maan staat in Kreeft.

naar boven

Boogschutter Ascendant

Je bent een toegankelijk en extravert type dat heel eerlijk en oprecht overkomt. Je kunt zelfs soms lomp en indiscreet zijn. Als mensen gekwetst worden door jouw directe opmerkingen moeten ze beseffen dat je het in feite niet kwaad bedoelt.

Je barst van de energie en bent zeer op je vrijheid gesteld. Kun je je eigen leven niet inrichten zoals je wilt, dan voel je je gevangen.

De kans is groot dat je geïnteresseerd bent in sport en outdooractiviteiten.

naar boven

Zon in Stier

Je bent heel geduldig en doet dingen graag op je gemak zodat je rustig kunt bekijken wat er allemaal precies gebeurt.

Je bent op comfort gesteld. Met jouw liefde voor gemak en eenvoud probeer je wellicht veeleisende situaties te vermijden, maar je hebt ook die ervaringen nodig om te groeien.

Mensen zijn vast dol op je omdat je zo affectief bent. Je geeft en ontvangt moeiteloos. Maar proberen mensen misbruik te maken van jouw meegaandheid dan zullen ze ontdekken dat je uiteindelijk heel boos kunt worden en niet snel kalmeert wanneer dat gevoel eenmaal is losgemaakt.

Je hebt er moeite mee je in te zetten voor abstracte doeleinden. Het is geen probleem voor je om je langdurig in te zetten voor bepaalde resultaten, maar je moet begrijpen waarvoor je het doet en je met dat doel kunnen identificeren.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Het belangrijkste voor jou is dat je jezelf kunt zijn. Je hebt er een hekel aan om je aan te moeten passen aan maatstaven die niet de jouwe zijn. Je houdt van competitie en hebt een hoop energie.

Je neemt het leven serieus, maar het is ook een feestelijk spel. Je wilt een succesvolle rol kunnen spelen. Omdat je zo trots bent, word je heel kwaad wanneer iemand je beledigt.

Als je probeert om in elke groep het middelpunt te zijn, kun je in de problemen komen met mensen die ook vechten voor die plaats.

Omdat je zo openhartig en eerlijk bent hebben mensen respect voor je. Mits je over die enigszins kinderachtige opschepperij heengroeit, vinden ze je echt aardig want je bent een hartelijk, affectief mens.

naar boven

Maan in Kreeft

Omdat Kreeft het teken is dat verbonden is met de Maan, sta je emotioneel waarschijnlijk heel sterk in je schoenen. Je bent gevoelig en zorgzaam.

Goed met je moeder overweg kunnen is bijzonder belangrijk voor je en je hebt veel liefde en aandacht nodig van haar, maar ook van de rest van je familie. Zodra je ouder wordt, merk je dat ook jij heel goed dat soort steun aan anderen kunt geven en dat je zorgt voor mensen die dat nodig hebben.

Gevoelens zijn belangrijker voor je dan kil en in jouw ogen saai, logisch denkwerk.

Je wordt gemakkelijk geraakt door kritiek. Niet dat je zwak of kwetsbaar bent, maar je bent echt overgevoelig voor de mening van anderen.

naar boven

Maan in het Achtste Huis

Je emoties zijn heel krachtig en je stemmingen zijn aan regelmatige cycli van verandering onderhevig, waardoor je voortdurend groeit en jezelf innerlijk ontwikkelt.

Toch houd je je gevoelens voor jezelf, zelfs wanneer je ze eigenlijk met iemand zou moeten bespreken. Het is niet goed om je kwaadheid op te potten.

Vrouwen spelen een belangrijke rol in de grote veranderingen in je leven en de kans bestaat dat je op een bepaalde manier iets 'erft' van een vrouw.

Je moet leren om zorgvuldig met geld en bezittingen om te gaan. De mogelijkheid dat je later andermans bezit moet beheren is vrij groot.

Je bent dol op alles wat mysterieus is, zoals detectives en misdaadromans.

naar boven

Venus in Stier

Je bent wat liefde betreft een warme persoonlijkheid die duurzame banden smeedt met anderen. Het enige probleem is dat je eigenlijk wilt dat degene met wie je samen bent alleen aan jou aandacht besteedt. Je moet leren om wat minder bezitterig te zijn.

Je bent dol op mooie dingen en luxe omstandigheden.

Wees niet al te zelftoegeeflijk, bijvoorbeeld met eten en het kopen van mooie dingen. Besef dat je er iets voor moet doen om de dingen die je verlangt waar te maken, ook al heb je wellicht wat meer mazzel dan anderen. Mensen mogen je zo graag dat ze meestal bereid zijn om je een plezier te doen. Dat kan jouw neiging tot luiheid versterken. Onderneem zelf actie en wees niet afhankelijk van anderen.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

Deze stand van Venus is meestal een teken van zo'n goede gezondheid dat zelfs als je je lichaam een beetje verwaarloost en misbruikt, je toch gezond blijft.

Je hebt het gevoel dat liefde een soort dienstverlening is. Hoe meer je kunt doen voor een ander, hoe beter het gevoel dat je ervan krijgt. Maar je vindt het wellicht niet zo gemakkelijk om op jouw beurt iets van je geliefden aan te nemen. Misschien denk je dat je het niet waard bent dat anderen van je houden. Als dat zo is moet je echt je best doen om uit te zoeken waarom je wel goed, geliefd en de moeite waard bent en dat zoiets niet enkel in je fysieke kennis of je werkinzet schuilt.

Deze stand geeft aan dat je later een carrière kiest op een Venusachtig gebied zoals entertainment, kunst of nijverheid, advies of werk dat met schoonheid of recreatie te maken heeft.

Adverteren
naar boven

Mars in Stier

Je werkt nauwgezet en vrij traag, maar de resultaten mogen er zijn. Je grondige aanpak compenseert je gebrek aan snelheid. Je bent ook vrij koppig en als iemand je probeert te haasten, ga je op de rem.

Je moet dingen in je eigen tempo kunnen doen. Bezittingen zijn heel belangrijk voor je. Heb je eenmaal je zinnen op iets gezet, dan zet je alles op alles om het te krijgen.

Jaloezie kan een probleem voor je zijn. Je bent bezitterig ten aanzien van de mensen van wie je houdt. Gun je vrienden en geliefden wat onafhankelijkheid, anders raak je ze kwijt.

Boosheid kan ook problemen geven. Die laat je namelijk niet snel zien, tot het punt waarop je helemaal door het lint gaat. Het is ook lastig dat anderen soms misbruik maken van jouw engelengeduld en zich niet realiseren dat je onderhuids echt kwaad bent. Het is aan jou om hen tijdig je gevoelens duidelijk te maken.

naar boven

Mars in het Vijfde Huis

Je hebt sterk de behoefte jezelf te uiten, te laten zien wie je bent en jezelf te zijn. Een creatieve uitlaatklep of sport zijn belangrijk voor je. Je laat merken wat je bezighoudt en iedereen mag weten dat je voor jezelf opkomt. Je hebt daarom een naam wat directheid en eerlijkheid betreft, maar hoe zit het met tact?

Je stopt veel energie in persoonlijke ondernemingen, vooral in wat je echt leuk vindt. Je zit niet graag lang vast aan dingen want je wordt rusteloos als je jezelf niet echt amuseert. In wezen doe je liever leuke dingen dan dat je werkt. Als volwassene heb je wellicht succes in een carrière die ook echt vol 'pret' is en waarmee je anderen amuseert.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Manuel Babbitt [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 3 mei 1949 kloktijd: 21:30
in Wareham, MA (US) U.T: 01+30
70w43, 41n46 sterrentijd: 11:33:34

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 13°15'36 in huis 5 direct
Maan Kreeft 20°06'19 in huis 8 direct
Mercurius Tweelingen 2°58'55 eind van huis 6 direct
Venus Stier 17°44'21 in huis 6 direct
Mars Stier 2°57'52 in huis 5 direct
Jupiter Waterman 1°44'29 in huis 2 direct
Saturnus Leeuw 29°19'06 in huis 9 stationair (D)
Uranus Tweelingen 28°00'06 in huis 7 direct
Neptunus Weegschaal 13°01'43 in huis 10 retrograde
Pluto Leeuw 14°09'40 eind van huis 8 direct
Maanskn.(t) Ram 25°31'25 in huis 5 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 5°06'28
2de huis Steenbok 7°41'13
3de huis Waterman 15°57'58
Imum Coeli Vissen 22°48'11
5de huis Ram 22°27'04
6de huis Stier 15°37'06
Descendant Tweelingen 5°06'28
8ste huis Kreeft 7°41'13
9de huis Leeuw 15°57'58
Medium Coeli Maagd 22°48'11
11de huis Weegschaal 22°27'04
12de huis Schorpioen 15°37'06

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 6°51
Zon Conjunct Venus 4°29
Zon Inconjunct Neptunus 0°14
Zon Vierkant Pluto 0°54
Maan Sextiel Venus 2°22
Maan Vierkant Neptunus 7°05
Maan Sextiel Midhemel 2°42
Mercurius Driehoek Jupiter 1°14
Mercurius Vierkant Saturnus 3°40
Mercurius Oppositie Ascendant 2°08
Venus Vierkant Pluto 3°35
Venus Driehoek Midhemel 5°04
Mars Vierkant Jupiter 1°13
Mars Driehoek Saturnus 3°39
Mars Sextiel Uranus 4°58
Mars Inconjunct Ascendant 2°09
Jupiter Inconjunct Saturnus 2°25
Jupiter Sextiel Ascendant 3°22
Saturnus Sextiel Uranus 1°19
Saturnus Vierkant Ascendant 5°47
Uranus Vierkant Midhemel 5°12
Neptunus Sextiel Pluto 1°08
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst