•    
  Actuele planetaire posities
  16-jan-2018, 23:51 UT/GMT
  Zon2648'17"20s48
  Maan2542' 9"19s18
  Mercurius759' 9"23s26
  Venus2838'39"21s25
  Mars246'37"18s02
  Jupiter1924'36"16s32
  Saturnus313'34"22s31
  Uranus2439'36"9n02
  Neptunus1218'34"7s47
  Pluto1919'23"21s37
  Ware Knoop1455'22"r16n21
  Cheiron257'55"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Yuri Chechi [Adb], geboren op 11 oktober 1969
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Yuri's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Yuri al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Hij moet ook er ook meer op leren vertrouwen dat wat hij elke dag in emotioneel opzicht nodig heeft belangrijk is, en het is van wezenlijk belang dat hij vertrouwen leert stellen in de liefde, de oprechtheid en de loyaliteit van de mensen uit zijn directe omgeving. Hij is [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Yuri's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij is niet "slap" of laf. Maar hij zou als vanzelfsprekend het door Plato in de Oudheid gegeven oordeel onderschrijven dat de kosmos in de eerste plaats door redelijkheid beheerst wordt. Deze wijsgeer is van mening dat de mens op zijn best is, en zich het meest nobel gedraagt, [...]

Yuri is een zachtaardig kind, wat maakt dat hij niet zo geschikt is om als "gangmaker" binnen een groep op te treden. Hij is gauw bang en in de war als iemand boos is, en kan soms veel te veel bereid zijn om het anderen naar de zin te maken, alleen maar om de lieve vrede [...]

Verborgen trekjes

[..] Naarmate hij echter ouder, en meer en meer een individu wordt, zal hij steeds vaker de rauwere kanten van zijn gevoelsleven en wat hij in dat opzicht nodig heeft voor anderen verborgen houden, en zelfs gaan ontkennen dat hij die heeft. Toch zijn dat soort basale instincten [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Yuri's fijngevoelig, hoffelijk en voorkomend karakter is veel vasthoudender en eigenzinniger dan het lijkt. Hij heeft zo'n heerlijke charmante manier van doen en kan zo plezierig meegaand zijn, dat anderen gemakkelijk de grote vastbeslotenheid ontgaat waarmee hij vasthoudt [...]

[..] Die geestkracht zal dan later als hij groot is ook in zijn eigen leven een rol spelen. Yuri vindt ook dat zijn vader een heel edelmoedig man is, ook al hebben problemen thuis of op het werk conflicten of zelfs een echtscheiding veroorzaakt, en is lang niet iedereen in het [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst