•    
  Actuele planetaire posities
  19-maa-2018, 09:06 UT/GMT
  Zon2842'33"0n31
  Maan210'22"3n49
  Mercurius161'10"8n55
  Venus1523'12"5n11
  Mars057'51"23s29
  Jupiter233'34"r17s21
  Saturnus825'52"22s17
  Uranus2648'20"9n50
  Neptunus1429'26"6s57
  Pluto2059'53"21s28
  Ware Knoop146'25"r16n36
  Cheiron2819'31"2n29
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Educator 10192 [Adb], geboren op 3 mei 1946
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Stier, Maan in Tweelingen *Ascendant in Weegschaal, Venus in het Achtste Huis *Mercurius oppositie Ascendant *Zon in het Achtste Huis *Venus in het Achtste Huis *Maan in het Negende Huis *Saturnus in het Tiende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 3 mei 1946 om 16:14 in Los Angeles CA, Alaska.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Tweelingen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon in Stier, Maan in Tweelingen

U bent geboren met de Zon in Stier en de Maan in Tweelingen. Uw Stieraanleg is vastberaden en doelgericht. U bent warmhartig en beminnelijk, maar mentaal niet altijd even flexibel.

Het Stiergegeven is gericht op het tegemoetkomen aan fysieke en psychologische verlangens. Maar met de Maan in Tweelingen wordt u ook aangetrokken door rationele theoriën en activiteiten, wat emotioneel wellicht tegenstrijdig voelt.

Anderen zien u als een soort intellectueel. Omdat uw lichaam en geest levendig zijn, zult u veel reizen en van woonplaats veranderen. Alleen intimi kennen uw koppige en gedecideerde kanten.

Door omstandigheden (Maan in Tweelingen) verdient u wellicht uw inkomen met bezigheden die enigszins in strijd zijn met uw ware aard. Vindt u een manier om aan uw behoudende kant tegemoet te komen, dan zal dat doorwerken in uw carrière en relaties met anderen.

Uw beweeglijke geest kan aanzienlijk profijt hebben van de stabiliteit, die diep van binnen schuilt. Wanneer u die volledig laat zien, is succes verzekerd in alles wat u doet. Harmonie bereikt u absoluut wanneer u uw innerlijke aard op een of andere manier verenigt met de veelzijdige kanten van uw persoonlijkheid.

naar boven

Ascendant in Weegschaal, Venus in het Achtste Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Weegschaal aan de horizon. De heerser Venus staat in het achtste huis.

Dit geeft aan dat u een hoffelijke, vriendelijke en zachtaardige houding naar de buitenwereld aanneemt in het leven.

Mensen met een Weegschaal Ascendant worden over het algemeen gestimuleerd door gevoelens en emoties en in mindere mate door intellectuele overwegingen. In uw bestaan zijn allerlei bewijzen te vinden van uw liefdevolle observatievermogen en oog voor schoonheid. U bent niet bijzonder actief en hebt vaak de neiging om de weg van de minste weerstand te kiezen en routineus te werk te gaan. U bent sympathiek, u hebt behoefte aan goedkeuring van anderen en u bent zeer flexibel. Uw intuïtie is opvallend goed en de omgang met anderen geeft u sensueel genoegen. U houdt van alle sociale aspecten in het leven.

Leert u deze neiging, om op te gaan in menselijke relaties, beheersen want het gevaar dreigt dat u te afhankelijk wordt van anderen.

Enige onrust, wispelturigheid en gebrek aan doorzettingsvermogen is u niet vreemd. Een van uw opvallendste kenmerken is dat u het altijd leuk vindt om dingen of mensen samen te brengen.

Deze drang naar harmonie en tussen mensen bemiddelen geeft aan dat u ook een tikje onrealistisch en afwachtend bent. Maar u bent vooral gemakkelijk in de omgang, aimabel en sociaal gericht. Ook bent u geobsedeerd door versieringen, schoonheid, kleding, sociale omgangsvormen en normen en waarden. In een serieuze liefdesrelatie ontdekt u dat de verhouding eerder vleiend is voor uzelf dan dat deze aan belangrijke emoties beantwoord.

Professioneel gezien draagt u het liefst een steentje bij aan activiteiten die een hoge mate van culturele, of zelfs artistieke kennis vereisen.

Adverteren
Dit is over het algemeen een mooie stand voor Venus. Een lang, gelukkig leven lijkt voor u in het verschiet te liggen. Concreet geeft deze stand aan dat u financiële steun krijgt door een huwelijk of partnerschap. U hebt geluk, want het lijkt ook voorbestemd dat u met een erfenis of nalatenschap van doen krijgt. In relaties zoekt u intensiteit en hartstocht. U bent geïnteresseerd in de plezierige kanten van mystieke en occulte zaken. U bent niet bang voor ingrijpende veranderingen.

naar boven

Mercurius oppositie Ascendant

Mercurius in oppositie met uw Ascendant geeft aan dat u het altijd eens probeert te zijn met anderen. Uit angst voor afwijzing neemt u een afwachtende houding aan en geeft u pas uw mening als u die van anderen hebt gehoord. U doet in feite te veel uw best om geliefd te zijn. Het zou veel meer respect afdwingen als u oprechter zou zijn en minder slinks. Toch verstaat u de kunst om effectief te communiceren, dus kunt u veel bereiken in een beroep waarin u persoonlijk, intiem contact hebt met andere mensen. U bent sociaal en hebt anderen nodig, maar u hebt weerzin tegen verplichtingen. U bent onafhankelijk en wilt niet worden beperkt in uw vrijheid, ook niet voor heel even.

naar boven

Zon in het Achtste Huis

De Zon staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Daardoor is uw persoonlijkheid hoe dan ook gericht op diepgang in het leven. Uw seksuele uithoudingsvermogen is groot, intens en vitaal. U hebt een fascinatie voor ongebruikelijke zaken, die gekoppeld zijn aan de cyclus van het leven, de dood en andere mysteries.

De traditionele astrologie geeft aan dat u op middelbare leeftijd, na een crisis, een ommezwaai ervaart. Komt u die periode goed door dan mag u een lang leven verwachten met verhoogde vitaliteit.

Financieel gezien loopt u absoluut kans op een erfenis van een partner of een familielid.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

Venus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een gunstige stand voor financieel gewin uit zakelijke ondernemingen van uw partner of door een samenwerkingsverband.

Psychologisch gezien zult u harmonieuze omstandigheden ervaren in seksuele relaties.

Ontwikkelt u zich innerlijk eerder spiritueel dan in de richting van concreet plezier, dan zult u veel geluk en dankbaarheid putten uit uw zoektocht naar het mysterie van leven en dood.

U mag uitstekende ontwikkelingen verwachten op financieel en sociaal gebied, op middelbare leeftijd of wanneer u zich eindelijk bindt door een huwelijk of een andere intieme relatie.

naar boven

Maan in het Negende Huis

De Maan staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Door uw intelligentie verstaat u de kunst om zeer kundig de wijsheden te weerspiegelen die u opdoet in uw bestaan. U geeft onbewust door wat u zelf hebt geleerd. U verstaat de kunst uzelf zeer snel aan te passen in verschillende omstandigheden.

U bent slim en hebt een rijke verbeelding waarmee u openstaat voor idealen, hogere kennis en wellicht metafysische onderwerpen.

U bent rusteloos en steeds op zoek naar grenzen. U weet steeds weer kritieke situaties op te lossen met uw intuïtieve geest die bruist van humanistische plannen en ideeën.

Adverteren
naar boven

Saturnus in het Tiende Huis

Saturnus staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand is zeer uitdagend voor iemand die op werelds succes uit is. De remmende kracht van Saturnus kan in dit huis uitwerken als zwaarmoedig, behoedzaam en uiterst serieus wat het zelfbeeld en ambities betreft. U komt voor veel obstakels te staan in uw leven, maar die zijn veelal gebaseerd op uw psychologische instelling, die vrij kortzichtig kan zijn. De oplossing voor de problemen waarop u stuit zit in uw vastberadenheid en geduld.

Innerlijk hebt u ambities, economisch inzicht en bent u zeer gestructureerd. Als u deze eigenschappen gericht inzet kunt u wel degelijk een interessante positie bereiken waarin u welvaart en status opbouwt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Educator 10192 [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 3 mei 1946 kloktijd: 16:14
in Los Angeles CA, USA U.T: 00+14
118w15, 34n04 sterrentijd: 07:06:08

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 12°56'09 in huis 8 direct
Maan Tweelingen 17°37'36 in huis 9 direct
Mercurius Ram 18°16'27 in huis 7 direct
Venus Tweelingen 5°33'32 in huis 8 direct
Mars Leeuw 5°06'48 in huis 10 direct
Jupiter Weegschaal 19°55'27 in huis 1 retrograde
Saturnus Kreeft 19°42'22 in huis 10 direct
Uranus Tweelingen 15°31'03 in huis 9 direct
Neptunus Weegschaal 6°19'59 in huis 12 retrograde
Pluto Leeuw 9°27'52 in huis 10 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 21°16'19 in huis 9 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 13°55'00
2de huis Schorpioen 11°49'26
3de huis Boogschutter 12°37'15
Imum Coeli Steenbok 15°14'07
5de huis Waterman 17°42'02
6de huis Vissen 17°44'26
Descendant Ram 13°55'00
8ste huis Stier 11°49'26
9de huis Tweelingen 12°37'15
Medium Coeli Kreeft 15°14'07
11de huis Leeuw 17°42'02
12de huis Maagd 17°44'26

Majeure aspecten
Zon Vierkant Mars 7°49
Zon Sextiel Saturnus 6°46
Zon Vierkant Pluto 3°28
Zon Inconjunct Ascendant 0°59
Maan Sextiel Mercurius 0°39
Maan Driehoek Jupiter 2°18
Maan Conjunct Uranus 2°07
Maan Driehoek Ascendant 3°43
Mercurius Oppositie Jupiter 1°39
Mercurius Vierkant Saturnus 1°26
Mercurius Sextiel Uranus 2°45
Mercurius Oppositie Ascendant 4°21
Venus Sextiel Mars 0°27
Venus Driehoek Neptunus 0°46
Venus Sextiel Pluto 3°54
Mars Sextiel Neptunus 1°13
Mars Conjunct Pluto 4°21
Jupiter Vierkant Saturnus 0°13
Jupiter Driehoek Uranus 4°24
Saturnus Vierkant Ascendant 5°47
Uranus Driehoek Ascendant 1°36
Neptunus Sextiel Pluto 3°08
Pluto Sextiel Ascendant 4°27
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst