•    
  Actuele planetaire posities
  23-mei-2018, 04:33 UT/GMT
  Zon20'58"20n34
  Maan1511'45"8n38
  Mercurius1628'39"15n12
  Venus421' 0"25n03
  Mars235' 4"21s53
  Jupiter1635'22"r15s36
  Saturnus811'39"r22s18
  Uranus023'37"11n07
  Neptunus1617'51"6s16
  Pluto214' 3"r21s33
  Ware Knoop823'33"r18n10
  Cheiron138'24"3n49
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Brett Murphy [Adb], geboren op 4 oktober 1991
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Bretts geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Brett al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dan komen er intense en subjectief gekleurde emoties los, die van een veel kleiner kind afkomstig lijken te zijn. Omdat Brett heftige emoties ­ of ze nu van hem zelf of van anderen zijn ­ bedreigend vindt, zal hij een confrontatie daarmee proberen te vermijden, totdat er [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Bretts innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] De mensen in de wereld om hem heen dienen allemaal als voorstudies van de figuren die zijn innerlijke wereld bevolken. Op die manier lijken ze groter dan in werkelijkheid, en krijgen ze een soort magische betekenis. Het is duidelijk dat een kind moeite zal hebben om iemand [...]

[..] Teveel de nadruk leggen op allerlei aardse zaken zal al gauw duidelijk maken hoe losjes deze band is. Zijn andere helft hoort thuis in een onbekend land van magische oorsprong, en als hij verloren in zijn dromen rondloopt wekt hij de indruk dat hij, net als "ET", alleen [...]

Verborgen trekjes

[..] Dat geldt vooral voor de eerste paar jaar van zijn leven, want dan weet hij zijn fantasie nog niet op een creatieve manier te gebruiken. Van Brett mag niet verwacht worden, dat hij in staat is om met de nodige afstandelijkheid naar deze innerlijke tweespalt te kijken. Maar hij [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij wordt soms heen en weer geslingerd tussen een vooral zichzelf belangrijk vinden ­ waarbij anderen gezien worden als planeten die rond de eigen stralende zon draaien ­ en een houding van een zichzelf praktische volledig wegcijferen, die totaal voorbijgaat aan de noodzaak [...]

Brett ervaart zijn vader als de belichaming van een onconventionele en onafhankelijke geest ­ zelfs op momenten dat zijn vader zich allesbehalve vrij en onafhankelijk voelt. Binnen hun relatie probeert Brett zich gevoelsmatig een archetypisch beeld van mannelijkheid te [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst