•    
  Planetpositioner
  23-Jan-2018, 06:51 UT/GMT
  Sol312'36"19s26
  Måne132'57"1n01
  Merkur1711'57"23s17
  Venus633'12"19s46
  Mars2759'49"19s00
  Jupiter2014'40"16s45
  Saturn355' 3"22s30
  Uranus2445'19"9n04
  Neptun1229'50"7s42
  Pluto1932' 4"21s36
  Sand Månek.1458'42"16n20
  Chiron2522'39"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Emile Verhaeren [Adb], født 21 Maj 1855
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Emiles fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Emile med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Skønt vi som voksne kan arbejde hen imod en bedre balance imellem disse sider, vil de fleste af os lige fra den tidlige barndom instinktivt udvikle de stærke sider, fordi vi hellere bruger disse end de svage sider, som så gemmes endnu mere af vejen ved mangel på brug. Denne medfødte [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Emiles indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han føler sig i virkeligheden mest hjemme i eventyrenes og myternes dramatiske verden, og han vil på enhver tænkelig måde prøve at opføre sin fantasiverdens stort anlagte melodrama. Han rummer store mængder af ren, uforfalsket vitalitet, og den intensitet, hvormed hans fantasi [...]

[..] Han kan behøve hjælp til at forstå værdien af langsomt og omhyggeligt arbejde, idet impulsivitet og mangel på udholdenhed ellers kan blive et problem for ham senere i livet. Hans energi kommer i bølger, og han må lære at samarbejde med ­ og ikke bekæmpe ­ denne rytmiske [...]

Skjulte træk

[..] Han har også et langt større behov for materiel stabilitet og struktur, end han selv er i stand til at indse. Hans ligegyldighed over for hverdagens ritualer dækker over en dyb længsel efter velordnede omgivelser, hvor han kan hengive sig til sine fantasier i tryg vished, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Men han forventer også anerkendelse for denne rolle, og vil derfor hele tiden søge bekræftelse, ros og en helhjertet påskønnelse fra andre. Han føler sig mest tilfreds og følelsesmæssig tryg, hvis han er i stand til at live op på andres tilværelse med sin naturlige og lyse [...]

[..] et stort arbejdspres eller konflikter i hjemmet, der gør det vanskeligt for Emiles far overhovedet at føle eventyrlyst eller bruge så megen tid sammen med sin søn, som de begge kunne ønske. Men det er kvaliteten af deres forhold, og ikke kvantiteten, der betyder noget. Der er [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt