•    
  Actuele planetaire posities
  21-jan-2018, 11:59 UT/GMT
  Zon123'33"19s51
  Maan2018'40"6s39
  Mercurius1432'13"23s25
  Venus418'31"20s17
  Mars2653'43"18s44
  Jupiter200'59"16s42
  Saturnus343'24"22s30
  Uranus2443'29"9n03
  Neptunus1226'33"7s44
  Pluto1928'30"21s36
  Ware Knoop1456'40"16n21
  Cheiron2518'18"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Jim Jones [Adb], geboren op 13 mei 1931
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Steenbok *Zon in Stier *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Ram *Maan in het Derde Huis *Venus in Ram *Venus in het Derde Huis *Mars in Leeuw *Mars in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 13 mei 1931 om 22:00 in Lynn, Indiana.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Steenbok en uw Maan staat in Ram.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Steenbok

U neemt elke persoonlijke relatie vrij serieus en gaat over het algemeen niet zomaar iets aan, tenzij u vrij zeker bent dat die liefde een lang leven beschoren is. Als dat zo is geeft u zich ook volledig over.

Wanneer u een partner kiest is uw invloed kalmerend en stabiliserend. Een wispelturige geliefde die baat heeft bij uw rust, zou ideaal voor u zijn.

U doet er verstandig aan de aanwijzingen van uw geliefde op te volgen in het liefdesspel. Leer om uzelf open te stellen en nieuwe ideeën uit te proberen die het vuur brandende houden.

Als uw relatie niet goed is, gebruik seks dan niet als wapen om uw partner te domineren. Onderneem actieve pogingen om iets te veranderen of maak het uit, in plaats van uzelf vast te klampen aan een doodlopende affaire.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Voor u is de liefde bedrijven een positieve, vrolijke vorm van ontspanning.

Uw liefdesleven is niet echt sterk gescheiden van de rest van uw activiteiten en vaak ontleent u evenveel plezier aan seks als aan andere vormen van recreatie en sociale contacten.

Wilt u het beste halen uit uw persoonlijke en seksuele creativiteit, dan zou uw geliefde net zo vrijgevochten moeten zijn als u. Zolang u uzelf veel bewegingsvrijheid gunt, zal seks een bron van geluk en plezier zijn.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 4 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 5.

naar boven

Maan in Ram

U bent een zeer spontaan mens dat ondoordachte beslissingen neemt als het gaat om hartstocht en liefde.

Een affaire bouwt zich wat u betreft niet geleidelijk op; die begint als een donderslag bij heldere hemel en dendert op volle toeren door. Maar uw geliefde heeft wellicht niet zoveel energie en kan uw tempo na een tijdje nauwelijks bijbenen.

U verstaat de kunst een verhouding sprankelend te houden.

U bent ook in de liefde een geboren leider en u weet steeds nieuwe, interessante invalshoeken te verzinnen om uw genegenheid te tonen. Let echter wel op of het uw partner allemaal tevreden stemt.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Meestal en bij voorkeur uit u uw emoties verbaal, dus aarzel niet om uw geliefde precies te laten weten hoe u zich voelt.

Het is ook niet verkeerd om persoonlijke problemen uitvoerig uit te praten met uw geliefde, dat is voor u de beste manier om ermee om te gaan.

Woorden zijn inderdaad uw allereerste medium om op alle fronten liefde en begrip over te brengen. In elke intieme situatie zullen uw lieve, bemoedigende woorden de seksuele ervaring verhogen, dus hou uzelf niet in.

De beste relatie met een geliefde heeft iets informeels en vriendschappelijks, met de intieme vertrouwelijkheid van een broer-zus relatie.

naar boven

Venus in Ram

Uw lust wordt snel opgewekt en u zou het onderwerp van uw affectie onomwonden, direct willen bezitten.

Van de andere kant is uw verlangen meestal snel bevredigd. Dat verhoogt de kans dat u aan de lopende band van korte, hartstochtelijke affaires geniet. In een duurzame relatie hebt u al snel het gevoel dat uw partner die intense passie mist waarnaar u verlangt.

Doe uw best om uw verlangens in te tomen en wees tegemoetkomender in uw voorkeuren zodat die aansluiten bij die van uw partner. Het zal even duren voor zo'n relatie zich ontwikkelt, maar u bent het beste af met een geduldige, begripvolle geliefde die zich aan uw timing weet aan te passen.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Verliefde praatjes en een geliefde die verbaal affectief is zijn heel belangrijk voor u. Complimentjes en lief gefluister, naast een dialoog tijdens het liefdesspel, vertegenwoordigen voor u een belangrijk deel van seksueel genot.

Probeer een geliefde te vinden die net zoveel kennis van seks heeft als u en die bereid is om die kennis goed te gebruiken. Uw partner moet zeer communicatief zijn en met u over de liefde willen praten.

naar boven

Mars in Leeuw

Uw benadering van het liefdesspel is vrij direct en vriendelijk. Het zal u frustreren als een geliefde uitvoerige verleidingsprocedures verwacht voordat u aan de fysieke kant van de liefde toekomt.

Bent u echter zeker van uw kansen, dan bereidt u zich minutieus voor, vooral door niet te besparen op de entourage en de consumpties.

U bent de meest warmbloedige en openhartige geliefde die een mens zich kan wensen, maar u hebt de neiging steeds weer hetzelfde scenario te volgen, zonder dat u zich daar helemaal bewust van bent.

U bent eindeloos goedgeefs voor uw geliefde, vooral wat uw blijken van affectie betreft.

naar boven

Mars in het Achtste Huis

U houdt graag een bepaald mysterie op over uw aanpak en motivaties omtrent seksualiteit. Dat voegt macht en aantrekkingskracht toe aan uw imago zoals anderen dat zien. Om uw soms complexe en aanzienlijke innerlijke krachten te kunnen beheersen, moet u bepaalde stappen ondernemen om ze te onderzoeken en een bepaald niveau van zelfinzicht bereiken.

Seksuele activiteiten hebben een verfrissend effect op uw gestel.

Met uw systeem bent u vrij goed in het ontrafelen van verwarrende toestanden in andermans levens. In een liefdesrelatie weet u verborgen redenen op te sporen die de speciale behoeften van uw partner verhullen en die vervolgens te bevredigen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Jim Jones [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 13 mei 1931 kloktijd: 22:00
in Lynn, IN (US) U.T: 04+00
84w56, 40n03 sterrentijd: 13:44:01

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 22°24'09 eind van huis 4 direct
Maan Ram 12°55'08 in huis 3 direct
Mercurius Stier 3°35'31 in huis 4 stationair (D)
Venus Ram 21°39'02 in huis 3 direct
Mars Leeuw 16°16'50 in huis 8 direct
Jupiter Kreeft 16°56'17 in huis 7 direct
Saturnus Steenbok 23°11'16 in huis 1 retrograde
Uranus Ram 17°24'13 in huis 3 direct
Neptunus Maagd 2°59'38 in huis 8 stationair (D)
Pluto Kreeft 19°02'10 in huis 7 direct
Maanskn.(t) Ram 13°58'00 in huis 3 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 4°18'28
2de huis Waterman 13°48'08
3de huis Vissen 25°02'38
Imum Coeli Ram 28°00'04
5de huis Stier 22°57'11
6de huis Tweelingen 13°48'46
Descendant Kreeft 4°18'28
8ste huis Leeuw 13°48'08
9de huis Maagd 25°02'38
Medium Coeli Weegschaal 28°00'04
11de huis Schorpioen 22°57'11
12de huis Boogschutter 13°48'46

Majeure aspecten
Zon Vierkant Mars 6°07
Zon Sextiel Jupiter 5°28
Zon Driehoek Saturnus 0°47
Zon Sextiel Pluto 3°22
Maan Driehoek Mars 3°22
Maan Vierkant Jupiter 4°01
Maan Conjunct Uranus 4°29
Maan Vierkant Pluto 6°07
Mercurius Driehoek Neptunus 0°36
Mercurius Driehoek Ascendant 0°43
Venus Driehoek Mars 5°22
Venus Vierkant Jupiter 4°43
Venus Vierkant Saturnus 1°32
Venus Conjunct Uranus 4°15
Venus Vierkant Pluto 2°37
Mars Driehoek Uranus 1°07
Jupiter Vierkant Uranus 0°28
Jupiter Conjunct Pluto 2°06
Saturnus Vierkant Uranus 5°47
Saturnus Oppositie Pluto 4°09
Uranus Vierkant Pluto 1°38
Neptunus Driehoek Ascendant 1°19
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst