•    
  Planetpositioner
  23-Apr-2018, 05:53 UT/GMT
  Sol32'11"12n31
  Måne727'53"18n05
  Merkur716'20"0n57
  Venus2814' 9"20n15
  Mars1942'55"23s00
  Jupiter2018'25"r16s35
  Saturn97'37"r22s14
  Uranus2845' 8"10n32
  Neptun1539' 5"6s30
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'11"17n24
  Chiron018'52"3n16
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Henry Fonda [Adb], født 16 Maj 1905
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Henrys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Henry med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han vil formodentlig være hurtig til at tilegne sig fysiske færdigheder, for han er født med en god legemlig koordinationsevne. Musik og rytmik vil ligesom naturen meget tidligt kunne være en kilde til glæde og velvære, og Henry vil kunne have stor glæde af kontakt med et

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Henrys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Med sin medfødte venlighed og finfølelse har han en indre forestilling om harmoni, som han søger bekræftelse på i den ydre verden. Når verden ikke passer til denne forestilling, vil han være tilbøjelig til at trække sig tilbage til sin fantasiverden og prøve at undgå situationer [...]

[..] Et tankeløst verbalt angreb ­ selv om forældrene i virkeligheden ikke mener det, men bare er trætte og irritable ­ vil forårsage meningsløs og unødvendig smerte. Ord betyder meget for Henry, og forældrene bør være bevidste om, hvad de siger. Når noget bidende og nedgørende [...]

Skjulte træk

[..] Det kan være svært nok, selv for mange voksne, at integrere de mere primitive instinkter, og Henry har brug for megen forståelse og støtte fra forældrene, efterhånden som han forsøger at komme overens med denne skjulte side af sin natur. I den tidlige barndom viser hans [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hvis han føler sig uretfærdigt eller hensynsløst behandlet, kan han søge trøst i mad eller materielle ting, og hvis han går alt for meget op i disse ting, kan det være et tegn på en dyb ængstelse over kaos eller følelsesmæssig ambivalens i omgivelserne. Henry rummer i sit [...]

[..] Det, Henry i virkeligheden behøver, er at forstå så meget som muligt af sin fars måde at tænke på og de idéer, der ligger bag visse af hans handlinger. Det vil derfor være af stor værdi, hvis Henrys far vil kommunikere så meget som muligt med sin søn og lade ham få del i [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt