•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 21:04 UT/GMT
  Zon210'31"10s42
  Maan12'27"7n02
  Mercurius457' 7"11s21
  Venus1223'53"8s15
  Mars1524'38"22s14
  Jupiter2248'35"17s21
  Saturnus640'52"22s24
  Uranus2534'55"9n23
  Neptunus1329'27"7s20
  Pluto2024'41"21s31
  Ware Knoop1450'11"r16n23
  Cheiron2646'51"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Paul Foster Case [Adb], geboren op 3 oktober 1884
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Paul Fosters geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Paul Foster al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

De meeste mensen hebben van nature iets dat er op een of ander gebied uitspringt ­ bijvoorbeeld emotioneel goed kunnen reageren of het beschikken over veel fantasie ­ terwijl ze op ander gebied zwak staan, zoals fysiek een slechte coördinatie hebben, of verbaal niet goed [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Paul Fosters innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Een kind dat van nature al een stelsel van normen en waarden heeft is vrij ongewoon, en veel volwassenen komen er hun hele leven niet aan toe om echt ethisch normbesef te ontwikkelen. Maar Paul Foster is in ieder geval wel iemand die beschikt over een levensvisie en over [...]

[..] Als Paul Foster de verschillende stadia van zijn eerste kinderjaren doorlopen heeft, en de wereld van de school binnenstapt, is zijn vroegtijdig objectieve benadering van het leven en van de mensen een heel kostbaar bezit. Het stelt hem in staat allerlei begrippen te formuleren, [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij kan dikwijls tegen bestaande regels ingaan, maar tegelijkertijd is hij stiekem ook afhankelijk van diezelfde regels, tenminste van een paar ervan, omdat ze er voor zorgen dat hij zich veilig en beschermd voelt. Deze innerlijke tegenstelling kan tot gevolg hebben dat [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het is mogelijk, dat hij bij vlagen heel melancholiek is, iets wat hij nogal een dramatisch accent kan geven, maar zelden expliciet onder woorden brengt. Het is eerder zo, dat hij er kwijnend en "ziek" uit gaat zien, totdat iemand op wie hij gesteld is hem troost en weer [...]

[..] Hij zoekt werkelijk zijn emotionele wortels via de relatie met zijn vader ­ het elke dag weer opnieuw ervaren van menselijk contact, dat de toets van de tijd kan doorstaan en dat een goed voorbeeld is van emotioneel samen iets delen, in wederzijdse sympathie. Het is daarom [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst