•    
  Actuele planetaire posities
  26-apr-2018, 12:01 UT/GMT
  Zon612'25"13n35
  Maan2231'48"6n01
  Mercurius934'35"1n29
  Venus211'48"21n14
  Mars2118'15"22s52
  Jupiter1955'19"r16s29
  Saturnus95'28"r22s14
  Uranus2856'18"10n36
  Neptunus1544'26"6s28
  Pluto2117' 1"r21s28
  Ware Knoop117'12"r17n26
  Cheiron028'53"3n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Paul Foster Case [Adb], geboren op 3 oktober 1884
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Boogschutter *Zon in Weegschaal *Zon in het Tiende Huis *Maan in Vissen *Maan in het Vierde Huis *Venus in Leeuw *Venus in het Negende Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 3 oktober 1884 om 11:00 in Fairport, New York.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Boogschutter en uw Maan staat in Vissen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Boogschutter

De liefde is voor u uitzicht op eindeloos plezier, sport en spel, waarvan u met volle teugen en vol passie geniet.

Het is niet de manier van liefhebben of de techniek die u opwindt, maar het delen van pure vreugde met uw partner en wederzijds ervaren.

Vergeet niet dat u veel meer uithoudingsvermogen hebt dan de meeste mensen. U kunt uw partner onopzettelijk uitputten met uw overdadige energie. Zoek uit wat uw geliefde al dan niet prettig vindt, zodat u niet onbedoeld op verboden terrein belandt.

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tiende Huis

Waarschijnlijk ontmoet u eerder in de werksfeer, dan in puur sociale omstandigheden mensen met wie persoonlijke banden ontstaan.

Terecht of niet, u hebt vermoedelijk de reputatie een goede lover te zijn, want mensen neigen ernaar alleen goede dingen over u te geloven.

Het is verstandig om de doordeweekse nachten voor uzelf en weekenden en vakanties voor de lol met uw geliefde te reserveren, want dan kunt u er helemaal induiken. Anders krijgt u het gevoel dat uw carrière altijd in strijd is met uw liefdesleven en dat gaat ten koste van beide.

naar boven

Maan in Vissen

Uw emoties zijn zeer gevoelig en subtiel afgesteld, dus ziet u vaak eerder de kern van een affaire dan uw partner. U hebt last van aanzienlijke stemmingswisselingen en veranderlijke gevoelens in een relatie, tot die vervolgens weer voor langere tijd tot rust komen. U zou daarom een partner moeten vinden die stabieler is dan u.

Het zou mooi zijn als u een partner hebt die zich bezighoudt met de dagelijkse, triviale zorgen van het bestaan, zodat u zich kunt buigen over de betekenisvolle thema's van het leven. Onder die omstandigheden kunt u liefde omzetten in een helder, puur instrument voor persoonlijk begrip en inzicht, voor zowel uzelf als uw geliefde.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De ideale relatie voor u is er een die een soort emotioneel bolwerk vormt in tijden van spanning en ellende. Met een partner die absoluut trouw is aan u en die altijd thuis is voor u, bent u het gelukkigst.

Om die reden trekt u bij voorkeur een relatie aan waarmee u huis en haard kunt delen, want dat biedt de meeste kansen op warmte, geborgenheid en uitdrukking geven aan uw liefde. U kunt niet alles wat u in huis hebt in één keer op tafel gooien, dus zowel u als uw partner vinden het waarschijnlijk prettig om vierentwintig uur per dag samen te zijn en dagelijkse beslommeringen uit te wisselen.

Het zou ideaal zijn als uw partner uw overdaad aan zorgzaamheid en attenties waardeert.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 3 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 4.

naar boven

Venus in Leeuw

Deze positie geeft aan dat u een flinke dosis verlangen hebt en een gezonde seksuele lust. U bent creatief en houdt van aandacht.

Uw smaak betreft eerder de sensualiteit van het hele lichaam dan dat u op specifieke plekken bent gericht.

Indrukwekkende spelletjes interesseren u niet. Het genot moet voor u rechtstreeks beschikbaar zijn.

Een mogelijk nadeel van deze stand kan zijn dat u hoge eisen stelt en geen genoegen neemt met spaarzaamheid of verveling. In dat geval kiest u vrij egocentrisch voor uw eigen plezier.

Adverteren
naar boven

Venus in het Negende Huis

U houdt van nature van alles wat nieuw en bijzonder is in een relatie. Seks op z'n best is voor u doorlopend een avontuur. U wilt een constant frisse, emotionele kijk op de liefde. Een die niet in het slop belandt.

U bouwt ongetwijfeld een goede relatie op die op zichzelf een avontuur is en vol leerzame ervaringen. Een buitenlandse liefde of iemand uit een andere cultuur kan zeer opwindend en uitdagend voor u zijn.

naar boven

Mars in Schorpioen

U kropt uw verlangens lange tijd op, dus als die eindelijk mogen uitbreken gebeurt dat zeer intensief. Het kan zijn dat uw geliefde niet helemaal beseft wat de aard of omvang van uw behoeftes zijn. Het is verstandig om vooraf uzelf verbaal te uiten, zodat er tussen u en uw geliefde geen onbalans ontstaat.

Vanwege deze nogal dominante, sterke energie hebt u de touwtjes van de fysieke aspecten van de relatie, direct of indirect, vaak in handen. U hebt een partner nodig die openstaat voor seksuele avonturen en die zichzelf durft te verliezen; iemand die uw vorm van seksualiteit kan waarderen.

Het duurt even voor zulke intense communicatie zich ontwikkelt, maar is die eenmaal bereikt, dan zijn de banden diepgaand en sterk en worden ze niet snel verbroken.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Paul Foster Case [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 3 oktober 1884 kloktijd: 11:00
in Fairport, NY (US) U.T: 16:00
77w27, 43n06 sterrentijd: 11:41:14

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 10°50'16 in huis 10 direct
Maan Vissen 24°29'00 eind van huis 3 direct
Mercurius Maagd 23°03'52 eind van huis 9 direct
Venus Leeuw 25°12'49 in huis 9 direct
Mars Schorpioen 14°13'30 in huis 11 direct
Jupiter Leeuw 27°26'24 in huis 9 direct
Saturnus Tweelingen 24°13'59 in huis 7 stationair (R)
Uranus Maagd 29°19'51 in huis 10 direct
Neptunus Stier 22°57'45 in huis 6 retrograde
Pluto Tweelingen 1°59'05 in huis 6 retrograde
Maanskn.(t) Weegschaal 14°02'53 in huis 10 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 5°49'15
2de huis Steenbok 8°47'53
3de huis Waterman 17°51'11
Imum Coeli Vissen 24°53'13
5de huis Ram 24°08'17
6de huis Stier 16°47'28
Descendant Tweelingen 5°49'15
8ste huis Kreeft 8°47'53
9de huis Leeuw 17°51'11
Medium Coeli Maagd 24°53'13
11de huis Weegschaal 24°08'17
12de huis Schorpioen 16°47'28

Majeure aspecten
Zon Sextiel Ascendant 5°01
Maan Oppositie Mercurius 1°25
Maan Inconjunct Venus 0°44
Maan Inconjunct Jupiter 2°57
Maan Vierkant Saturnus 0°15
Maan Oppositie Uranus 4°51
Maan Sextiel Neptunus 1°31
Maan Sextiel Pluto 7°30
Mercurius Vierkant Saturnus 1°10
Mercurius Driehoek Neptunus 0°06
Venus Conjunct Jupiter 2°14
Venus Sextiel Saturnus 0°59
Venus Vierkant Neptunus 2°15
Jupiter Sextiel Saturnus 3°12
Jupiter Vierkant Neptunus 4°29
Jupiter Vierkant Pluto 4°33
Saturnus Vierkant Uranus 5°06
Uranus Driehoek Pluto 2°39
Pluto Oppositie Ascendant 3°50
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst