•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 16:03 UT/GMT
  Zon2729'32"20s40
  Maan343'49"18s19
  Mercurius857' 5"23s27
  Venus2929'35"21s16
  Mars2431'41"18s09
  Jupiter1930'13"16s34
  Saturnus318' 5"22s31
  Uranus2440' 7"9n02
  Neptunus1219'44"7s46
  Pluto1920'45"21s37
  Ware Knoop1454'32"r16n22
  Cheiron259'25"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor John Montgomery [Adb], geboren op 20 januari 1965
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u in wezen een idealist bent, zult u de uitdagingen waarmee bepaalde hevige ervaringen u in het komende jaar kunnen confronteren vermoedelijk niet altijd even veel waarderen. U zult het complexe onderwerp van menselijke agressie in al zijn vormen, zowel positief als negatief, waarschijnlijk onder ogen moeten zien en u moet waarschijnlijk ook uw vechtlust en macht inzetten om uw eigen leven in handen te nemen op een manier die u vroeger vermoedelijk liever vermeed. Woede en agressie vormen [...]

De wil in toom houden

Chiron oppositie Mars: Midden mei 2016 tot begin februari 2019

[..] Momenteel hebt u waarschijnlijk veel wilskracht en energie, en u kunt deze intense energie kanaliseren in projecten die vastberadenheid, doorzettingsvermogen en keihard werken vereisen. Maar het is onverstandig om in deze periode openlijke confrontatie te zoeken [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] U hebt de kans om te leren wat u werkelijk gelukkig maakt, maar u zult daardoor misschien ook moeten leren wat u ongelukkig maakt, en uw gevoelens en ervaringen zullen u vermoedelijk een bijzondere, diepgaande en transformerende les leren op het gebied [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

De ondankbare aspecten van het leven

Neptunus conjunct Chiron: Eind april 2017 tot midden februari 2020

[..] Deze periode kan u de kans bieden om veel oude wonden te genezen, niet door het verleden ongedaan te maken, maar door te leren er anders tegenover te staan. Het is een kunst om grootmoedig te accepteren wat men niet kan veranderen, zonder in de [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Emoties beheersen

Saturnus driehoek Maan: Begin maart 2018 tot midden januari 2019

[..] U voelt zich waarschijnlijk ook tevreden en evenwichtig in uw omgeving en in staat om tekortkomingen te accepteren zonder u ongedurig of verstikt te voelen. Het is waarschijnlijk een uitstekende tijd om ergens het anker te laten vallen wat betreft uw leefomgeving. U bent [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Ernstige gedachten

Saturnus conjunct Mercurius: Midden februari 2018 tot begin januari 2019

[..] Als u de indruk hebt dat u alleen de oppervlakte hebt afgetast, probeer dan de uitdaging aan te gaan om dieper te graven in de gebieden die u interesseren of waar uw training of kennis onvoldoende zijn. Ondanks de ernst van deze periode, kan het een uitstekende tijd [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Te hoog grijpen

Jupiter oppositie Jupiter: Midden december 2017 tot begin september 2018

Momenteel bent u waarschijnlijk erg optimistisch en ziet u veel mogelijkheden in het leven die er alleen maar op wachten te worden aangeboord. Op het diepste niveau wordt uw vertrouwen in het leven geactiveerd, op een positieve en creatieve manier, en daardoor ziet u waarschijnlijk [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Voorbij de patronen uit het verleden

Neptunus oppositie Pluto: Midden mei 2017 tot eind februari 2020

[..] U merkt misschien dat u een volkomen nieuw beeld krijgt van de verborgen kanten van uzelf en van het leven. U zult misschien ook diepe emoties in uzelf ontdekken die u verrassen en misschien van streek maken. Het is een uitstekende tijd voor zelfonderzoek, [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst