•    
  Actuele planetaire posities
  21-jan-2018, 19:09 UT/GMT
  Zon141'47"19s47
  Maan243'13"5s26
  Mercurius1458'46"23s24
  Venus441' 3"20s12
  Mars274'47"18s47
  Jupiter203'19"16s42
  Saturnus345'22"22s30
  Uranus2443'47"9n03
  Neptunus1227' 6"7s44
  Pluto1929' 6"21s36
  Ware Knoop1457' 3"16n21
  Cheiron2519' 1"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Jeff Bagwell [Adb], geboren op 27 mei 1968
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon en Maan in Tweelingen *Ascendant in Maagd, Mercurius in het Tiende Huis *Uranus Conjunct Ascendant *Saturnus in het Achtste Huis *Zon in het Negende Huis *Maan in het Negende Huis *Venus in het Negende Huis *Pluto Conjunct Ascendant

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 27 mei 1968 om 14:03 in Boston MA, Alaska.

Uw zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Tweelingen.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon en Maan in Tweelingen

U bent geboren met de Zon en de Maan in Tweelingen. Dit geeft ondermeer aan dat uw kern en uw imago in harmonie zijn. Beide standen geven u een scherpzinnig en spits intellect. U raakt snel verveeld, maar dat wil niet zeggen dat u niet sterk bent. U bent sociaal betrokken en u stimuleert dat iedereen zijn eigen stem durft te laten gelden en gelukkig is.

U beleeft het leven als een jonge hond en bent allesbehalve serieus. U knoopt veel vriendschappen aan onder intellectuelen en mensen met literaire interesses. U hebt connecties in talrijke kringen en milieus. Gelukkig komen uw werk en bezigheden tegemoet aan uw innerlijke behoeftes.

U bent een gretig lezer en lijkt genoeg te hebben aan uw intelligentie.

Mensen kunnen kritiek op u hebben door te beweren dat u niet consequent bent, of dat men niet op u kunt bouwen. Gelukkig bent u wel degelijk consequent van aard: u doet wat u denkt dat u moet doen. U bent iemand die gelooft dat alle problemen in het leven rationeel kunnen worden opgelost met intelligente discussies.

Om evenwichtiger te worden is het de kunst om uw intelligentie uit te diepen en tegelijkertijd uw wilskracht te versterken door doelgerichter te gaan denken.

naar boven

Ascendant in Maagd, Mercurius in het Tiende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Maagd aan de horizon. De heerser Mercurius staat in het tiende huis.

Dit geeft aan dat u uw hele leven een kalme, bescheiden, analytische, kritische en toegankelijke houding uitstraalt.

U bent niet iemand met grote ambities, al hebt u doorzettingsvermogen en scherp inzicht.

U zet graag dingen naar uw hand. Als u negatieve trekken leert compenseren met uw aangeboren hulpvaardigheid en sympathieke houding, zult u andermans problemen kunnen oplossen en een uitstekend adviseur zijn. Daarmee bereikt u uw hoogste spirituele doel. Het zal uw bewustzijn vergroten en uw blik verruimen.

U bent niet bang om aan te pakken, maar u doet het liefst dingen waarbij u uw verstand kunt gebruiken, dus niet zomaar lukraak routinewerk. U bent vrij zelfstandig, maar de natuurlijke aard van Maagd is bij voorkeur ondergeschikt. Laat belangrijke beslissingen maar over aan de autoriteiten en machthebbers.

U hebt een scherp oog voor detail, waardoor u heel nuttig bent voor werkzaamheden waarin precisie en opmerkingsgave vereist zijn. U bent heel puur en gesteld op reinheid. U hebt geen moeite met andere mensen, maar aan een ding hebt u een uitgesproken hekel: wanneer anderen uw privacy schenden. Zaken en praktische aangelegenheden zijn heel belangrijk in uw leven. U moet natuurlijk niets doen wat tegen uw vrij gereserveerde natuur indruist, maar in de liefde mag u wel wat meer ontspannen. Reageer wat vaker affectief op de aandacht die u krijgt.

U krijgt in het leven vaak te maken met situaties waarin u als adviseur of bemiddelaar optreedt. Grijp die kansen om daarin uw creativiteit te kunnen uiten.

U bent geobsedeerd door succes. Succes of falen zijn echter afhankelijk van uw eigen wilskracht.

U hebt de aanleg om succesvol te ondernemen op elk vlak waarin u commissie krijgt of vertegenwoordiger bent. Uw carrière zal zeer afwisselend verlopen en het kan voorkomen dat u meerdere beroepen tegelijkertijd hebt.

Zakelijk gezien bent u niet al te nauwkeurig. Uw spreekvaardigheid is groot en u hebt een ijzeren geheugen. Gebruik dat in uw carrière en u zult succes hebben.

naar boven

Uranus Conjunct Ascendant

U hebt iets waardoor mensen altijd vriendelijk op u reageren. Niemand hoeft zich ongemakkelijk te voelen bij u want u bent eerlijk, ontspannen en oprecht.

U kunt met allerlei soorten mensen overweg en bent tegen iedereen aardig, wat hun sociale status ook is.

U bent toekomstgericht en altijd uit op de ontwikkeling van uw hogere bewustzijn, dat een opstap zal zijn voor de bewustzijnsverhoging van de mensheid.

naar boven

Saturnus in het Achtste Huis

Saturnus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Door de beperkende invloed van deze planeet zullen zaken die met nalatenschap en erfenis te maken hebben, of met de financiële zaken van uw partner of zakenpartners, door het lot ernstig gefrustreerd kunnen worden.

Psychologisch gezien bent u nogal ernstig aangelegd wat seksuele situaties betreft. U benadert seks met omzichtigheid, rationaliteit en planning. Te veel nadenken op dit gebied kan ook frustraties veroorzaken.

naar boven

Zon in het Negende Huis

De Zon staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u sterk wordt aangetrokken door denken op hoog niveau en door studie. De wetenschap en andere culturen zijn voor u een bron van inspiratie. Door te avonturieren, beredeneren en filosoferen baant u zich een weg door het bestaan.

U ontwikkelt zich door uw verstand te gebruiken. Uw ontdekkingstocht is uit op creativiteit en zelfexpressie en u geeft uw kennis graag door aan anderen.

U hebt een scherpe geest en dat maakt u moedig, zelfverzekerd en intens filosofisch en humanistisch.

U slaagt in het leven, met name door interessegebieden zoals rechten, religie en wellicht het buitenland.

naar boven

Maan in het Negende Huis

De Maan staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Door uw intelligentie verstaat u de kunst om zeer kundig de wijsheden te weerspiegelen die u opdoet in uw bestaan. U geeft onbewust door wat u zelf hebt geleerd. U verstaat de kunst uzelf zeer snel aan te passen in verschillende omstandigheden.

U bent slim en hebt een rijke verbeelding waarmee u openstaat voor idealen, hogere kennis en wellicht metafysische onderwerpen.

U bent rusteloos en steeds op zoek naar grenzen. U weet steeds weer kritieke situaties op te lossen met uw intuïtieve geest die bruist van humanistische plannen en ideeën.

naar boven

Venus in het Negende Huis

Venus staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. U bent flexibel, sympathiek, vredelievend en tactisch en hebt een scherp verstand. Deze stand geeft aan dat u harmonie en balans vindt door uw intelligentie te gebruiken en te studeren en reizen. U bent uiterst artistiek en expressief en zeer geïnteresseerd in alles wat met cultuur te maken heeft. U bent enthousiast en gedreven en u geeft graag uw inzichten door aan anderen.

Deze astrologische positie van Venus staat voor sociale interactie met intelligente mensen, wat heel verrijkend voor u werkt.

Intellectueel gezien staat u niet veel in de weg. Hoogstens bent u onverzadigbaar nieuwsgierig, waardoor u besluiteloos kunt zijn en alsmaar nieuwe plannen najaagt. U hebt echter tevens de aanleg om deze psychologische obstakels te overwinnen.

naar boven

Pluto Conjunct Ascendant

De conjunctie van Pluto op uw ascendant geeft aan dat u de uitstraling hebt om de wereld om u heen naar uw hand te zetten.

U kunt een belangrijke openbare rol spelen en het publiek aanzetten tot eliminatie van parasieten en waardeloze eigenschappen die sociale omstandigheden ondermijnen. Omdat u autoriteit uitstraalt zal niemand u afdoen als een lastige oproerkraaier. U wordt pas gestimuleerd om daadwerkelijk actie te ondernemen als de situatie echt serieus is. Als het zover is, zet u alles op alles om degenen die verantwoordelijk zijn te overtuigen dat het tijd is om stappen te zetten en orde in de chaos te scheppen.

Over het algemeen weet u wat u wilt in het leven en bent u bereid talent en energie te investeren om uw doel te bereiken.

Kies uw opponenten met zorg, voordat u iemand uitdaagt die vernietigende plannen met u heeft. U kunt soms het slechtste in iemand naar boven halen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Jeff Bagwell [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 27 mei 1968 kloktijd: 14:03
in Boston MA, USA U.T: 18:03
71w03, 42n21 sterrentijd: 05:40:12

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 6°29'03 in huis 9 direct
Maan Tweelingen 11°16'36 in huis 9 direct
Mercurius Tweelingen 28°36'24 in huis 10 direct
Venus Tweelingen 0°03'07 in huis 9 direct
Mars Tweelingen 13°20'54 in huis 9 direct
Jupiter Leeuw 27°42'30 in huis 11 direct
Saturnus Ram 21°33'56 in huis 8 direct
Uranus Maagd 25°05'13 eind van huis 12 stationair (D)
Neptunus Schorpioen 24°50'52 in huis 3 retrograde
Pluto Maagd 20°10'30 in huis 12 stationair (D)
Maanskn.(t) Ram 17°43'52 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 26°08'05
2de huis Weegschaal 21°31'46
3de huis Schorpioen 21°39'59
Imum Coeli Boogschutter 25°27'30
5de huis Steenbok 29°27'00
6de huis Vissen 0°03'32
Descendant Vissen 26°08'05
8ste huis Ram 21°31'46
9de huis Stier 21°39'59
Medium Coeli Tweelingen 25°27'30
11de huis Kreeft 29°27'00
12de huis Maagd 0°03'32

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 4°48
Zon Conjunct Venus 6°26
Zon Conjunct Mars 6°52
Maan Conjunct Mars 2°04
Mercurius Sextiel Jupiter 0°54
Mercurius Vierkant Uranus 3°31
Mercurius Vierkant Ascendant 2°28
Venus Vierkant Jupiter 2°21
Venus Driehoek Uranus 4°58
Venus Oppositie Neptunus 5°12
Venus Driehoek Ascendant 3°55
Jupiter Vierkant Neptunus 2°52
Saturnus Inconjunct Pluto 1°23
Uranus Sextiel Neptunus 0°14
Uranus Conjunct Pluto 4°55
Uranus Conjunct Ascendant 1°03
Neptunus Sextiel Pluto 4°40
Neptunus Sextiel Ascendant 1°17
Pluto Conjunct Ascendant 5°58
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst