•    
  Actuele planetaire posities
  23-mei-2018, 09:54 UT/GMT
  Zon213'50"20n36
  Maan1813'41"7n39
  Mercurius1653'47"15n21
  Venus436'57"25n03
  Mars239'42"21s52
  Jupiter1633'46"r15s36
  Saturnus810'57"r22s18
  Uranus024'17"11n07
  Neptunus1618' 2"6s16
  Pluto213'52"r21s33
  Ware Knoop823' 9"r18n10
  Cheiron138'52"3n49
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Matthew R. Kennedy [Adb], geboren op 4 oktober 1980
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Matthew R.s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Matthew R. al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dit kan hem vaak in conflict brengen met zijn verlangen om alles vreedzaam, overzichtelijk en in balans te houden, zowel binnen in hem zelf, als in de wereld om hem heen. Tegenover het stuk verstandelijk inzicht dat hij al vroeg heeft, staan zijn nogal ongepolijste emoties. Daar kan [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Matthew R.s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het is mogelijk dat in zijn vroege jeugd het feit dat hij er niet tegen kan om lang aan de ruwe kanten van het leven blootgesteld te worden zal blijken, doordat hij voortdurend huilt of psychosomatische klachten krijgt. Hij is niet "slap" of laf. Maar hij zou als vanzelfsprekend [...]

[..] Hij is uiterst gevoelig voor kritiek ­ voor een deel omdat hij al heel veel kritiek op zichzelf heeft, en van jongs af aan al heel hoge maatstaven voor zichzelf aanlegt, met als gevolg dat hij van streek raakt en zich ongelukkig voelt als hij daar niet aan kan voldoen. Als het [...]

Verborgen trekjes

[..] Als hij kan leren om dit meer aardse en menselijker stukje van zichzelf ook een plaatsje te geven, zal hij er meer zelfvertrouwen door krijgen, en zal hij bij conflicten voor zichzelf op durven komen. Ook wordt hij dan eerlijker en authentieker in de omgang met anderen. Zijn ouders [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Matthew R.s emotioneel gezien warm en edelmoedig karakter kan voor anderen soms een beetje te veel van het goede zijn, speciaal omdat hij de mensen op wie hij gesteld is totaal kan opeisen. Er is niet veel ruimte voor een compromis in zijn intense manier van omgaan met elkaar, [...]

[..] Bovendien kunnen er omstandigheden zijn, zoals drukke werkzaamheden of problemen binnen het gezin, die veroorzaken dat vader en zoon minder tijd met elkaar kunnen doorbrengen dan beiden wel zouden willen. Het is echter de kwaliteit van de relatie die belangrijk is, niet [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst