•    
  Planetpositioner
  17-Feb-2018, 20:39 UT/GMT
  Sol297'54"11s46
  Måne2149' 3"6s09
  Merkur2924'25"13s31
  Venus837'29"9s41
  Mars1335'52"21s59
  Jupiter2238'42"17s19
  Saturn625'34"22s24
  Uranus2528' 1"9n20
  Neptun1322'43"7s22
  Pluto2019'43"21s31
  Sand Månek.1457' 0"r16n21
  Chiron2636'55"1n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Ralph Nader [Adb], født 27 Februar 1934
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden i vidt omfang er uhåndgribelig og forankret i følelser og fantasier og fornemmelsen af livets enhed, vil nogle mystiske hændelser og møder gennem det kommende år sandsynligvis blive forstået og hilst velkommen og ikke frygtet. Det betyder ikke, at du ikke får nogle vanskelige udfordringer eller oplever en vis bedrøvelse eller skuffelse. Men den slækkelse af de personlige grænser, som gennemsyrer din udvikling i denne periode, er noget, som du har de nødvendige resurser til at kunne [...]

Fortryllelse og forvirring

prog. Måne konjunktion Neptun: Slutningen af marts 2018 indtil slutningen af maj 2018

I øjeblikket træder du ind i eventyrenes magiske skov, og måske er du en smule fortryllet - også selvom du føler, at du aldrig før har set livet så klart. Følelsesmæssigt er dine grænser sandsynligvis ret løse; musik, farver, berøring, dufte, natur og andre mennesker [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Prøv at undgå at blive overdrevet defensiv eller alt for teatralsk i reaktionen på andres egensindighed eller konkurrencelyst - du er sikkert lige så egensindig og konkurrencelysten selv. Og hold din egen vrede og aggression i balance ved hjælp af en [...]

Irritabilitet og utålmodighed

prog. Måne opposition Mars: Slutningen af oktober 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] Du vil sandsynligvis være specielt pirrelig med hensyn til din ret til at klare dine økonomiske affærer på din egen måde uden hensyn til en ægtefælles eller partners følelser. Men samtidig med, at du formentlig er mere opmærksom på dine egne rettigheder, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Besværliggjort kommunikation

prog. Måne opposition Merkur: Begyndelsen af december 2018 indtil begyndelsen af februar 2019

[..] Intet menneske er kun én ting, og du er ingen undtagelse. I øjeblikket søger du måske nogle nye, følelsesmæssige oplevelser, som kolliderer med din forudfattede mening om, hvad livet handler om, især med hensyn til dine materielle værdier og mål og din brug [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Muligheder for at udrette noget

Jupiter konjunktion MC: Slutningen af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Du har muligvis brug for et arbejdsfelt, som giver dig mulighed for at udvikle og give fuldkommen udtryk for din intensitet, lidenskab og dybe indsigt, og hvis din aktuelle arbejdssituation ikke kan forsyne dig med en kanal for disse anlæg, så bør du [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Opdagelse af friheden

Uranus kvadrat Ascendant: Slutningen af juni 2017 indtil midten af april 2019

[..] Selvom dine kære kan volde bryderier i øjeblikket, kan dit eget behov for at udvikle dine intellektuelle og åndelige evner måske også fremkalde konflikter. Prøv at træde et skridt tilbage og undersøg de områder, hvor du måske er nødt til at træffe nogle mere selvstændige [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Forankring af drømmenes verden

Saturn trigon Neptun: Midten af marts 2018 indtil midten af januar 2019

[..] Måske vil du opdage, at du er mindre sårbar og idealistisk i din opfattelse af kærlighed og partnerskab, og selvom det kan betyde, at du må opgive bestemte yndede fantasier og forventninger, er du i stand til at gøre dette nu uden at føle dig krænket [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Udtryk dig klart

prog. Ascendant kvadrat Sol: Slutningen af juni 2018 indtil begyndelsen af april 2020

[..] Efterhånden som du bliver mere bevidst om den virkning, din personlighed har på andre, har du mulighed for at optræde mere smidigt og følsomt, og dine budskaber vil blive klarere. Frem for alt har du formentlig i øjeblikket brug for at blive anerkendt som et klart [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt