•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 23:56 UT/GMT
  Sol638' 0"21n25
  Måne1813'41"12s28
  Merkur2552'54"18n24
  Venus104'23"24n52
  Mars410'19"21s46
  Jupiter161'56"r15s27
  Saturn755'58"r22s19
  Uranus037'58"11n12
  Neptun1621'38"6s15
  Pluto2059'47"r21s34
  Sand Månek.750'14"r18n18
  Chiron148' 1"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Judah Tapert [Adb], født 7 Maj 2002
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden for en stor del hører sammen med ideer, inspirationer og forestillinger om det, der kunne være, vil du sandsynligvis føle, at nogle af dine følelser og møder med andre i det kommende år er stimulerende, spændende og umådeligt kreative. Det betyder ikke, at du ikke vil få nogle vanskelige udfordringer og måske oplever en vis bedrøvelse eller ængstelse på grund af en atmosfære, der er gennemsyret af ustabilitet. Men hvis du er ærlig over for dig selv, vil du hilse den nedbrydning af [...]

Uroligt farvand

Uranus opposition prog. Måne: Slutningen af oktober 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] Lige nu bliver du udfordret til at lære at være din egen forælder. I en vis forstand afspejler vores afhængighed af ting uden for os selv en grundlæggende, menneskelig længsel efter at blive taget vare på og høre til. For det meste fungerer det fint, og andre er lydhøre [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du har muligvis en tendens til at føle dig så speciel og heldig, at du mister kontakten med virkeligheden og ender i vanskeligheder på grund af uforsigtighed, ekstravagance, arrogance eller en tilbøjelighed til at udstille dig selv for at få opmærksomhed. Prøv at [...]

Hold begge ben på jorden

Jupiter opposition Sol: Midten af december 2017 indtil midten af september 2018

Dette er en vigtig og potentielt meget kreativ periode, hvor din følelse af individualitet sandsynligvis vil blive styrket, og du vil måske have lyst til at finde nye muligheder for at udtrykke dig. Formentlig er du rastløs og føler kedsomhed ved det liv, du har [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Fortryllelsens farer

Neptun kvadrat Venus: Midten af marts 2017 indtil slutningen af december 2019

[..] I hjertets anliggender har du altid haft brug for en vis grad af dramatik, spænding og fantasi. Måske har du fundet nogle af disse kvaliteter i tidligere forhold, de være sig romantiske eller af anden art, selvom du sandsynligvis har været tilstrækkeligt realistisk [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En udfordring af din selvkontrol

Chiron kvadrat prog. Mars: Begyndelsen af april 2016 indtil begyndelsen af februar 2019

[..] Det er ikke tidspunktet at ofre dig for en sag, for dine ubevidste motiver kan være højst personlige, og de principper, som du gør dig til talsmand for, er måske ikke så klare og rene, som du tror. Du gør klogere i at arbejde hårdt inden for de grænser, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Gensyn med fortiden

prog. Merkur konjunktion Merkur: Slutningen af november 2017 indtil begyndelsen af september 2021

Du træder ind i en periode, hvor du kan genopdage anlæg og evner, som du måske føler, at du har mistet for længe siden. Du kan også opleve, at dine holdninger og meninger fjerner sig fra din aktuelle, normale referenceramme. Måske begynder de at genlyde af nogle opfattelser, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Filantropiske tilbøjeligheder

Neptun trigon Jupiter: Midten af marts 2016 indtil slutningen af december 2018

[..] Din tillid til fremtiden kan blive styrket af en intuitiv fornemmelse af forbundethed med en dybere eller højere livskilde, og du kan være tilbøjelig til at nære større tiltro til universets grundlæggende godhed, end du nogensinde tidligere har gjort. Måske vil [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Forløsning af fortiden

Chiron kvadrat Chiron: En transit der nærmer sig, fra begyndelsen af april 2019, indtil slutningen af marts 2022

[..] Hvis du er i stand til at vende dig indad i stedet for at reagere på de ydre omstædigheder med vrede eller bitterhed, så vil du kunne befri dig for et langvarigt efterslæb bestående af en skjult fortørnelse over livet og komme til at udtrykke dig mere åbent og [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt