•    
  Planetpositioner
  20-Apr-2018, 09:40 UT/GMT
  Sol015'46"11n34
  Måne279'34"19n54
  Merkur549'34"0n49
  Venus2446'16"19n19
  Mars1817'59"23s06
  Jupiter2037'53"r16s41
  Saturn98'40"r22s14
  Uranus2835'21"10n29
  Neptun1534'13"6s32
  Pluto2117'10"21s28
  Sand Månek.1118'32"r17n23
  Chiron09'53"3n12
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Judah Tapert [Adb], født 7 Maj 2002
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tyren, Månen i Fiskene *Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 1. hus *Månen i 2. hus *Solen i 4. hus *Venus i 5. hus *Saturn i 5. hus *Neptun i konjunktion med Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 7 Maj 2002 kl. 23:44 i Auckland, New Zealand.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vandbærer, og din Måne står i Fisk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tyren, Månen i Fiskene

Du blev født med Solen i Tyren og Månen i Fiskene. Syntesen af disse karaktertræk har udviklet et beslutsomt, men tilbagetrukkent individ.

Du indeholder en større indre ro, end din ydre adfærd antyder. Selvom du er fast forankret i din kerne, dominerer dine følelser, når du skal handle, og det er ofte på bekostning af din sunde fornuft. Din blidhed resulterer ofte i inaktivitet. Du virker ubeslutsom og omskiftelig, selvom du måske slet ikke er sådan i virkeligheden.

til top

Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 1. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vandbæreren op i horisonten. Dets hersker, Uranus, er placeret i 1. hus.

Du blev født med en naturlig tilbøjelighed for at være humanistisk, forstående, original og forfinet i din omgang med andre. Blandt dine egenskaber optræder evnen til at forstå den menneskelige natur på en indsigtsfuld måde. Uheldigvis handler du ikke altid ud fra din intuition og kan til tider blive meget rationel, når du afkræves en hurtig og omgående beslutning.

Den almindelige Vandbærer er god og venlig, men bliver ofte ført på vildspor af excentriske og bizarre kammerater.

Din smag er forfinet og din skelneevne skarp. Du har en medfødt sans for livets esoteriske og mystiske sider, og du vil kunne udvikle en form for klarsyn. Grundlæggende elsker du frihed; i realiseringen af dette behov kan du gå til yderligheder.

Selvom du virker omskiftelig, er dit liv styret af nogle meget bestemte og faste principper, heriblandt et konstant krav om personlig frihed. I kærlighed er du en ejendommelig skikkelse. Du kan nemt blive tiltrukket af et menneske og alligevel uforudsigeligt afslutte forholdet.

Som opfinder har du ingen rivaler; dit problem er, at du sommetider mangler den praktiske sans til at virkeliggøre dine ideer. Erhvervsmæssigt kan du få succes på følgende områder: moderne videnskab, elektrisk arbejde, fotografi, arkæologi, astrologi, radio osv.

Annoncering
Du nærer en intens interesse for alle usædvanlige, okkulte og metafysiske emner. Du er altid humanistisk indstillet og besidder den rette genialitet og evne til at kunne se fremtiden klarere end andre. Uranus kan gøre dig tilbøjelig til at deltage i bevægelser, som er forbundet med sociale eller uddannelsesmæssige reformer. Dit liv vil være fuldt af op- og nedture i en søgen efter intellektuel frihed og frisættelse af de spontane og kreative impulser.

til top

Månen i 2. hus

Månen stod i dit 2. hus ved fødslen. Dine forretningsanliggender og indtjeningsmuligheder vil bestå af en mangfoldighed af aktiviteter, hvor du skal forholde dig til mange mennesker. Placeringen anses almindeligvis for god.

Erhvervsmæssigt vil du være tilbøjelig til at tjene penge gennem folkelige aktiviteter.

Under alle omstændigheder kan du forvente en skæbne, som byder på variation og livlig aktivitet. Forsøg at rette dine pengesager mod det almene publikum, for du ejer evnen til at få succes, når du er i kontakt med de folkelige masser.

til top

Solen i 4. hus

Solen stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at din families navn og affærer og andre hjemlige forhold er af den yderste vigtighed i dit liv.

Solen giver ære, stolthed og berømmelse til alt det, der kommer under dens indflydelse, og det er et tegn på, at problemet med denne indflydelse på dette sted er, at du ikke kan opnå en ordentlig, synlig succes, før du er godt på den anden side af den modne alder. Du synes at være meget knyttet til dine forældre.

Du tror på, at du bør "herske" i dit eget hjem, og følelsen af privatliv er stærkt udviklet i din natur.

Som livet går, vil du få nogle oplysende indsigter, som vil forbinde din individualitet med bestemte racemæssige og familiebetonede elementer. Undersøg disse. Så vil du måske opdage karakteren af den spirituelle mission, som skæbnen afkræver dig.

til top

Venus i 5. hus

Venus stod i dit 5. hus ved fødslen. Ved første øjekast peger dette på nogle rige, intense og behagelige følelsesmæssige begivenheder, som vil berige din psykiske natur. Du er et menneske, som kan anses for at have held i kærlighed og for at være meget succesrig. Selvom Venus giver dig en grundlæggende evne til at opnå fuld nydelse gennem kærlighed og følelsesmæssigt engagement, kan den også tyde på en tendens til at være en anelse ubestandig, omskiftelig og foranderlig i forbindelse med kærlighed. Selvom du er i stand til at elske intenst og hengivent, har du en tendens til at miste interessen efter nogen tid. Det ville tjene dig bedre, hvis du kunne udøve en vis kontrol over dit brede spand af interesser.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.

Annoncering
til top

Neptun i konjunktion med Ascendanten

Neptuns konjunktion med Ascendanten viser, at du er meget sensitiv og måske har overnaturlige evner. Dit greb om virkelighedens verden er løst; du har brug for at få et bedre tag i den.

Du er så psykisk følsom over for de uretfærdigheder, som du iagttager i samfundet, at disse nemt kan gøre dig syg. Fordi dine omgivelser har så stærk en indvirkning på dig, bør du forsøge at yde en eller anden indsats for at mindske din ængstelse over at lade disse negative vilkår eksistere.

Du nærer sympati med de undertrykte, føler forståelse for de følelsesmæssigt forstyrrede og tilgiver dem, der synes uden skyld i deres krænkelser mod samfundet.

Du bliver nemt forvirret over vilkår, som du ikke har magt til at gøre noget ved; og din følelse af skyld og fejltagelse kan få dig til at trække dig ind i en verden, der er sikret imod ansvar.

Du bør omgås nogle mennesker, som har begge ben på jorden, for at kompensere for dit eget retningsløse, bestandigt skiftende temperament. Der er stor brug for din medfølende forståelse, og du har ikke ret til at afvise nogen, som rækker hånden ud efter hjælp.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Judah Tapert [Adb] (mand)
født den 7. maj 2002 lokaltid: 23:44
i Auckland, NZ U.T.: 11:44
174e46, 36s52 sid. tid: 14:23:39

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 16°44'22 i hus 4 direkte
Måne Fisk 21°46'47 i hus 2 direkte
Merkur Tvilling 7°06'16 i hus 4 direkte
Venus Tvilling 14°15'08 i hus 5 direkte
Mars Tvilling 16°03'25 i hus 5 direkte
Jupiter Krebs 11°59'45 i hus 5 direkte
Saturn Tvilling 14°16'20 i hus 5 direkte
Uranus Vandbærer 28°33'00 i hus 1 direkte
Neptun Vandbærer 10°58'17 i hus 12 direkte
Pluto Skytte 17°03'02 i hus 11 retrograd
Sand Måneknude Tvilling 18°18'38 i hus 5 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 15°55'21
2.Hus Fisk 8°30'36
3.Hus Vædder 5°48'39
Imum Coeli Tyr 8°17'05
5.Hus Tvilling 13°19'07
6.Hus Krebs 16°31'47
Descendant Løve 15°55'21
8.Hus Jomfru 8°30'36
9.Hus Vægt 5°48'39
Medium Coeli Skorpion 8°17'05
11.Hus Skytte 13°19'07
12.Hus Stenbuk 16°31'47

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 5°02
Sol Sekstil Jupiter 4°45
Sol Kvadrat Neptun 5°46
Sol Kvinkuns Pluto 0°19
Sol Kvadrat Ascendant 0°49
Måne Kvadrat Venus 7°32
Måne Kvadrat Mars 5°43
Måne Kvadrat Saturn 7°30
Måne Kvadrat Pluto 4°44
Merkur Trigon Neptun 3°52
Venus Konjunktion Mars 1°48
Venus Konjunktion Saturn 0°01
Venus Trigon Neptun 3°17
Venus Opposition Pluto 2°48
Venus Trigon Ascendant 1°40
Mars Konjunktion Saturn 1°47
Mars Trigon Neptun 5°05
Mars Opposition Pluto 1°00
Mars Trigon Ascendant 0°08
Jupiter Kvinkuns Neptun 1°01
Saturn Trigon Neptun 3°18
Saturn Opposition Pluto 2°47
Saturn Trigon Ascendant 1°39
Neptun Konjunktion Ascendant 4°57
Pluto Sekstil Ascendant 1°08
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt