•    
  Actuele planetaire posities
  22-feb-2018, 11:50 UT/GMT
  Zon348' 9"10s07
  Maan2255'36"13n27
  Mercurius757'52"10s07
  Venus1425' 1"7s28
  Mars1622'41"22s22
  Jupiter2253'13"17s22
  Saturnus648'48"22s23
  Uranus2538'45"9n24
  Neptunus1333' 5"7s18
  Pluto2027'17"21s30
  Ware Knoop1447'49"r16n24
  Cheiron2652'15"1n56
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Accardo Salvatore [Adb], geboren op 9 september 1941
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Kreeft Ascendant *Zon in Maagd *Zon in het Derde Huis *Maan in Ram *Maan in het Tiende Huis *Venus in Weegschaal *Venus in het Vierde Huis *Mars in Ram *Mars in het Tiende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 9 september 1941 om 2:00 in Torino, Italy.

Je zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Kreeft en je Maan staat in Ram.

naar boven

Kreeft Ascendant

Je bent een heel gevoelig type dat zich sterk hecht aan een vertrouwde omgeving. Wanneer je nieuwe mensen ontmoet, ben je heel vriendelijk, maar je praat niet over je innerlijke gevoelens tot je hen vrij goed kent. Heb je echter besloten dat iemand betrouwbaar is, dan heb je ook het volste vertrouwen.

De plek waar je bent opgegroeid zal je hele leven belangrijk voor je blijven.

Wanneer je goed in je vel zit en zelfvertrouwen hebt, ben je heel hartelijk en altijd bereid om jezelf in te zetten.

Zaken waarin je geen zelfvertrouwen hebt kunnen serieuze problemen opleveren. Door je gevoeligheid kun je maar moeilijk omgaan met kritische of harde woorden van anderen, vooral als die afkomstig zijn van degenen van wie je houdt. Ben je gekwetst, dan trek je jezelf terug en vermijdt je anderen.

naar boven

Zon in Maagd

Je bent heel zorgvuldig in alles wat je doet en hecht veel waarde aan orde en netheid. Je verwacht ook van anderen dat ze aan jouw hoge eisen voldoen en bent onmiddellijk teleurgesteld als dat niet zo is. Wanneer je iets verkeerds opvalt aan iets of iemand aarzel je niet om daar iets van te zeggen. Leer om dat vriendelijk te brengen, want anderen scherp bekritiseren schept negatieve gevoelens.

Je bent heel geïnteresseerd en probeert zoveel mogelijk op te steken. Wat je ook maakt of doet, je werkt altijd volgens perfectionistische maatstaven en verwacht dat anderen die ook hebben, maar dat is niet altijd zo.

Je helpt anderen graag omdat het je goed doet om nuttig te zijn. Je schuift je eigen zin opzij om iemand van wie je houdt te helpen. Anderen respecteren dat bijzonder.

Adverteren
naar boven

Zon in het Derde Huis

Je geest is actief en snel. Je bent vrij nieuwsgierig. Je praat graag en stelt veel vragen, maar soms ratel je door zonder veel te zeggen. Hoe meer je kunt zien en meemaken, hoe gelukkiger je bent.

Je nieuwsgierigheid en gewiekstheid helpen je op school, maar je moet leren om streng te zijn voor jezelf.

Later zal communicatie een belangrijk onderdeel van je carrière uitmaken.

Je schermt graag met je kennis, op een vriendelijke of onvriendelijke manier, door bijvoorbeeld woordspelletjes te doen of puzzels op te lossen, of te bekvechten.

naar boven

Maan in Ram

Je bent heel optimistisch en dapper. Je kunt fel reageren, al beseffen mensen dit vaak niet tot zij je een keer op de kast hebben gejaagd. Je bent heel onafhankelijk en het kan je niet schelen of iemand het met je eens is of niet.

Worden je gevoelens geraakt, dan ben je impulsief en rigoureus. Zodra je weer bent gekalmeerd vergeet je die boosheid heel snel en voel je geen rancune. Naarmate je ouder wordt, moet je leren om je zelfbeheersing te bewaren.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

Je moeder heeft een sterke invloed op je bestaan. Zij heeft de basis gevormd voor je reactiepatroon en idee over normen en waarden. Haar idee over wat de moeite waard is om in het leven te ondernemen stuurt jou onbewust. Zij beïnvloedt ook je emotionele voelsprieten. Een gevoeligheid die je wellicht later in je carrière goed kunt gebruiken. Omdat je begrijpt hoe anderen voelen en reageren, kun je succesvol zijn in elke carrière waarin je voor publiek komt te staan.

De kans dat je later veel reist voor je beroep en veel afwisseling ervaart in je carrière, is groot.

Kijk een beetje uit met je neiging om de gevoelens van anderen te weerspiegelen, want het weerhoudt je ervan om jezelf te zijn.

naar boven

Venus in Weegschaal

Je bent een vriendelijk, extravert type dat graag plezier maakt met anderen. Je bent niet graag alleen omdat je jezelf dan al gauw eenzaam voelt. Gelukkig mogen mensen je over het algemeen graag, dus zul je geen gebrek aan gezelschap hebben. Blijf jezelf in je pogingen om geliefd te zijn en pas je niet aan voor een ander.

Je houdt van mooie stijlvolle dingen en verfijnde kleding.

Aan hard werken heb je een hekel. Toch moet je dat overwinnen als je ouder wordt want iedereen moet een steentje bijdragen in het leven. Je probeert anderen voor jou de kastanjes uit het vuur te laten halen, maar dat is de bedoeling niet. Zet daarom je talenten actief in om het leven te verfraaien, voor jezelf en de mensen om je heen.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

Adverteren
naar boven

Mars in Ram

Je bent een zeer onafhankelijk en assertief type.

Het liefst ga je je eigen gang, in je eigen tempo, zonder dat je hoeft te wachten op mensen die trager zijn. Daarbij wil je de eerste zijn, iemand die nieuwe activiteiten op gang brengt.

Je hebt geen behoefte om jouw aanpak op te dringen aan vrienden, als zij hun zin ook maar niet aan jou opdringen. Maar je houdt wel van competitie, dus wanneer iemand een uitdaging voorlegt doe je mee. Je bent licht ontvlambaar, maar dat trekt meestal snel weer bij en je bent niet rancuneus.

Jouw grootste probleem is samenwerken met anderen. Dat gaat moeizaam. Leer zo nu en dan toe te geven.

Je hebt de neiging overhaast en impulsief te reageren, heel onnadenkend. Als je de tijd neemt om voorzichtig te zijn zullen er minder snel problemen ontstaan.

naar boven

Mars in het Tiende Huis

Je wilt vooruit in het leven en daar doe je je uiterste best voor, door je serieus in te zetten.

Omdat je nog steeds in een leerproces zit moet je wel oppassen hoe je met autoriteiten omgaat. Je hebt niet vanzelfsprekend respect voor alle volwassenen want je stelt hoge eisen, zowel aan jezelf als aan anderen.

Probeer een carrière op te bouwen waarin je eigen baas bent, of op een andere manier onafhankelijk kunt zijn en je eigen verantwoordelijkheid kunt dragen. Deze stand van Mars oppert meerdere banen of carrières, vooral van het soort die met veel fysieke inzet en hard werken gepaard gaan.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Accardo Salvatore [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 9 september 1941 kloktijd: 2:00
in Torino, Italy U.T: 00:00
7e40, 45n03 sterrentijd: 23:41:16

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 15°54'52 in huis 3 direct
Maan Ram 23°13'15 in huis 10 direct
Mercurius Weegschaal 3°11'37 in huis 4 direct
Venus Weegschaal 22°41'11 in huis 4 direct
Mars Ram 23°41'03 in huis 10 retrograde
Jupiter Tweelingen 19°52'27 in huis 12 direct
Saturnus Stier 28°32'49 in huis 11 stationair (R)
Uranus Tweelingen 0°20'57 in huis 11 stationair (R)
Neptunus Maagd 26°59'37 in huis 4 direct
Pluto Leeuw 5°04'04 eind van huis 1 direct
Maanskn.(t) Maagd 22°43'52 eind van huis 3 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 17°59'25
2de huis Leeuw 6°10'33
3de huis Leeuw 27°21'18
Imum Coeli Maagd 24°53'50
5de huis Schorpioen 1°34'56
6de huis Boogschutter 12°58'19
Descendant Steenbok 17°59'25
8ste huis Waterman 6°10'33
9de huis Waterman 27°21'18
Medium Coeli Vissen 24°53'50
11de huis Stier 1°34'56
12de huis Tweelingen 12°58'19

Majeure aspecten
Zon Vierkant Jupiter 3°58
Zon Sextiel Ascendant 2°05
Maan Oppositie Venus 0°32
Maan Conjunct Mars 0°28
Maan Sextiel Jupiter 3°21
Maan Vierkant Ascendant 5°14
Mercurius Driehoek Saturnus 4°39
Mercurius Driehoek Uranus 2°51
Mercurius Sextiel Pluto 1°52
Venus Oppositie Mars 1°00
Venus Driehoek Jupiter 2°49
Venus Vierkant Ascendant 4°42
Venus Inconjunct Midhemel 2°13
Mars Sextiel Jupiter 3°49
Mars Vierkant Ascendant 5°42
Jupiter Vierkant Midhemel 5°01
Saturnus Conjunct Uranus 1°48
Saturnus Driehoek Neptunus 1°33
Saturnus Sextiel Midhemel 3°39
Uranus Driehoek Neptunus 3°21
Uranus Sextiel Pluto 4°43
Uranus Sextiel Midhemel 5°27
Neptunus Oppositie Midhemel 2°06
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst