•    
  Actuele planetaire posities
  25-maa-2018, 06:05 UT/GMT
  Zon432'29"1n48
  Maan1228'52"20n12
  Mercurius1635'11"r9n41
  Venus2239'23"8n08
  Mars417'32"23s33
  Jupiter2249'10"r17s16
  Saturnus841' 4"22s16
  Uranus277' 3"9n57
  Neptunus1442'21"6s52
  Pluto215'16"21s27
  Ware Knoop1341'42"16n43
  Cheiron2840'31"2n37
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Dwight D. Eisenhower [Adb], geboren op 14 oktober 1890
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Dwight D.s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Dwight D. al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als hij zich gelukkig voelt is hij het meest stimulerende, interessante en verrukkelijke gezelschap dat je je maar kunt wensen. Hij moet ook er ook meer op leren vertrouwen dat wat hij elke dag in emotioneel opzicht nodig heeft belangrijk is, en het is van wezenlijk belang [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Dwight D.s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Dat is niet, omdat Dwight D. niets met anderen op heeft. Integendeel, bepaalde mensen betekenen ontzettend veel voor hem, en hij is in staat om heel loyaal te zijn, en blijvend van iemand te houden. Maar hij is iemand die heel erg op zichzelf is, en als hij groter wordt [...]

[..] Hij kan dan zo geladen van zich afbijten dat andere kinderen, die een dikkere huid hebben, er van staan te kijken. Een steek geven en de spot drijven zijn dingen die hard aankomen, en waardoor hij zich lang gekwetst blijft voelen. Het heeft ook geen enkele zin hem te vertellen [...]

Verborgen trekjes

[..] Hoe dan ook, het aantal gunstige ervaringen met anderen zal de ongunstige beslist overtreffen, als Dwight D. tenminste bereid is de ander een kans te geven. Dat wil echter weer niet zeggen, dat zijn ouders hem situaties die hem angst aanjagen moeten opdringen. Zijn leven [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij zal daarom heel gauw begrijpen wat sociale attenties betekenen, zoals briefjes met "Dank je wel!" er op en het gebruik van het woord "asjeblieft". Zijn eigen behoefte aan blijken van waardering maakt hem gevoelig voor andermans wens om aandacht te krijgen en aardig gevonden [...]

[..] Als deze kanten van het leven bij vader nooit aan bod gekomen zijn geeft de relatie aan beide nu een prachtige kans om op die gebieden iets bij te leren. Conflicten tussen zijn ouders of jaloersheid van iemand anders uit het gezin mogen nooit gebruikt worden als excuus om [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst