•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 11:50 UT/GMT
  Sol2849'21"0n28
  Måne2232' 5"4n20
  Merkur164'28"8n57
  Venus1531'40"5n15
  Mars11'45"23s29
  Jupiter233'21"r17s21
  Saturn826'11"22s17
  Uranus2648'42"9n50
  Neptun1429'41"6s57
  Pluto210' 0"21s28
  Sand Månek.145'30"r16n36
  Chiron2819'55"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for King of France Charles VIII [Adb], født 30 Juni 1470
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i King of Frances fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i King of France med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] På grund af sin medfødte hjælpsomme og samvittighedsfulde natur vil han sikkert være ivrig efter at gøre andre tilfredse ­ en dejlig egenskab som nok belønnes med påskønnelse og kærlighed, men som også kan blive taget for en selvfølge, ja endog misbrugt, hvis man glemmer, [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i King of Frances indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Helt fra den tidligste barndom vil han trives bedst og være mest glad, når der er andre og helst mange omkring ham, også mens han er optaget af sit legetøj, sine interesser eller legekammerater. Ligegyldigt hvor optaget han er af en ny yndlingsbeskæftelse, vil hans psykiske [...]

[..] Han ved straks, når en af forældrene er træt eller ked af det, og han kan have et vidunderligt tag på yngre søskende og kæledyr. Han har et dybt behov for andre og har også behov for selv at være behøvet, også når det betyder, at han må sætte sine egne følelser i anden række. Hans frygt [...]

Skjulte træk

[..] Forældrene kan afhjælpe dette problem ved at opmuntre ham til at vise mere ærligt, hvad han virkelig føler og ønsker, frem for hele tiden at bekymre sig om, hvorvidt nogen muligvis vil tage anstød. Eftersom hans natur tilsyneladende er så elskelig, vil man let kunne tro, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han har en tilbøjelighed til at forestille sig dem, han holder af, som personer i spændende og farverige eventyr. Han har en instinktiv forståelse for de mørkere områder af det menneskelig følelsesliv, man han kan ikke bære at se sine finere og mere ophøjede følelser kvalt [...]

[..] Men ærlighed, ligefremhed og en villighed til at tage beslutninger og påtage sig ansvaret for disse er egenskaber, som King of France vil søge i sin far, og det er vigtigt, at faderen gør en indsats for at udtrykke disse egenskaber. Hvis King of Frances far imidlertid sidder [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt