•    
  Planetpositioner
  18-Jan-2018, 08:09 UT/GMT
  Sol2810'32"20s31
  Måne1144'45"16s59
  Merkur955' 0"23s28
  Venus020'11"21s06
  Mars2456'35"18s15
  Jupiter1935'45"16s35
  Saturn322'33"22s30
  Uranus2440'39"9n02
  Neptun1220'54"7s46
  Pluto1922' 7"21s37
  Sand Månek.1454' 9"r16n22
  Chiron2510'56"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Arthur Jr. Schlesinger [Adb], født 15 Oktober 1917
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Du vil muligvis ikke altid finde glæde ved de oplevelser og indre følelser, som du får i det kommende år, til dels fordi du ikke bryder dig om at skulle forklare dig. Ord er ikke altid det bedste medium for dig til at udtrykke, hvad du inderst inde føler, men ord - især dem, der er klare og utvetydige - kan være lige præcis det, du bliver afkrævet nu. Selvom du måske udtrykker dig verbalt ubesværet i forbindelse med kreativt arbejde, så bliver du muligvis udfordret til at lære at kommunikere på [...]

Forvirring og ubeslutsomhed

prog. Merkur kvadrat Merkur: Begyndelsen af oktober 2016 indtil midten af januar 2019

[..] I øjeblikket har du muligvis behov for masser af tid og plads til at gå dine indre antagelser og meninger om tilværelsen, samt din måde at kommunikere med andre på efter i sømmene. Dine holdninger ændrer sig, og du har måske brug for at være mere fleksibel [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du har muligvis en tendens til at føle dig så speciel og heldig, at du mister kontakten med virkeligheden og ender i vanskeligheder på grund af uforsigtighed, ekstravagance, arrogance eller en tilbøjelighed til at udstille dig selv for at få opmærksomhed. Prøv at [...]

Hjemmets glæder

Jupiter konjunktion IC: Slutningen af oktober 2018 indtil slutningen af november 2018

[..] Et hjem er ikke bare et fysisk sted, men også et symbolsk rum, hvor du kan slå rod og føle dig forbundet med fortiden og med en indre livskilde. I den forstand søger du måske et større og bedre hjem for ånden og fantasien. Din energi vil sandsynligvis være mere koncentreret [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

At lære at blive selvberoende

Saturn kvadrat Måne: En transit der nærmer sig, fra midten af december 2018, indtil midten af oktober 2019

[..] Du gennemgår en følelsesmæssig modningsproces, som kan gøre dig langt mere selvberoende, og i øjeblikket har du sandsynligvis brug for at lære at nære og pleje dig selv. Jo mere du kræver, at andre skal gøre noget, der gør dig bedre tilpas, desto mindre [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Ungdommeligt oprør

Jupiter kvadrat Mars: Slutningen af december 2017 indtil slutningen af september 2018

[..] Denne periode kan vise sig særligt gunstig, hvis du tidligere har haft problemer med at hævde din individualitet på en positiv og tillidsfuld måde. Du føler dig muligvis temmelig speciel og ønsker, at andre skal anerkende dette; og du er sikkert ikke i humør til [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Udfordring og forandring

Uranus kvadrat prog. Sol: Begyndelsen af juni 2018 indtil begyndelsen af marts 2021

[..] Du er ikke længere i stand til at kvæle din egen individualitet, uanset hvor meget du måtte forsøge; og du kan blive nødt til at kigge indad for at definere, hvad du i virkeligheden ønsker og tror på. I øjeblikket opdager du sikkert, at du betyder noget som [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

En forestilling om enhed

Jupiter trigon Neptun: Slutningen af november 2018 indtil midten af december 2018

[..] Dybest set oplever du en løsgørelse af jegets grænser og kan følgelig få større kontakt med livets usynlige sider. Det kan have den virkning, at det uddyber din tillid til livet og din følelse af indføling og samhørighed med andre mennesker. Det kan også få [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Den stærkeste overlever

Pluto kvadrat Sol: Midten af april 2017 indtil begyndelsen af december 2020

Dette er en yderst vigtig periode i dit liv, og når den er ovre, vil den sikkert radikalt have forvandlet den person, du er, og de ting, du ønsker. Du vil måske opleve omvæltninger, frustration eller konflikter i din ydre tilværelse, som kan få dig til at ændre retning, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt