•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 16:16 UT/GMT
  Zon60' 5"9s19
  Maan2332'25"19n10
  Mercurius124'35"8s21
  Venus178'45"6s23
  Mars1740'58"22s31
  Jupiter2258'43"17s23
  Saturnus659'15"22s23
  Uranus2544' 5"9n26
  Neptunus1338' 1"7s16
  Pluto2030'42"21s30
  Ware Knoop1448'16"16n23
  Cheiron2659'38"1n59
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Pierre Bonnard [Adb], geboren op 3 oktober 1867
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Weegschaal *Zon in het Elfde Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Eerste Huis *Venus in Weegschaal *Venus in het Elfde Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 3 oktober 1867 om 10:00 in Fontenay aux Roses, France.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

Adverteren
naar boven

Zon in het Elfde Huis

U verstaat de kunst uzelf voor te doen als een uitermate aantrekkelijke partner, voor bijna iedereen die u ontmoet.

Sociaal klimt u steeds hoger op de ladder en u leert met succes mensen kennen die voldoen aan uw hoge sociale verwachtingen. Dit talent kan u veel succes en zelfs welvaart bezorgen, maar let wel op dat u oude, trouwe vrienden niet verwaarloost.

Uw sociale leven is heel belangrijk voor u, dus vermijd het type einzelgänger als geliefde. Hoe meer u wordt opgeslokt door de buitenwereld, hoe gelukkiger en vruchtbaarder uw persoonlijke relaties verlopen.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 10 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 11.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Eerste Huis

Uw emotionele toestand speelt een belangrijke rol in uw beslissingen. U reageert sterk en snel op de sfeer en stemmingen van de mensen om u heen.

U zit vaak boven op elke sociale situatie en hebt waarschijnlijk de eerste keus als het gaat om interessante of belangrijke partners in een willekeurige groep.

U verstaat de kunst in emotionele aangelegenheden razendsnel beslissingen te nemen en haalt zonder aarzeling de partner van uw keuze eruit. Het is wel verstandig om vooraf zoveel mogelijk over potentiële kandidaten op te steken, overhaaste beslissingen maken u erg wispelturig.

naar boven

Venus in Weegschaal

Een rustige, kabbelende affaire verveelt u, want het is juist voortdurende afwisseling en groei die uw interesse en creativiteit voeden in een liefdesrelatie.

U bent erop gebrand dat u en uw geliefde gelijkwaardig zijn. Niet statisch evenwichtig, maar door voortdurende aanpassingen die beide partners een stevige basis geven.

Met name fysieke schoonheid is iets wat u bewondert in een geliefde, maar laat iemands uiterlijk u niet verblinden voor de schoonheid in zijn of haar ziel.

Uiteindelijk zal een allround geliefde u het meeste voldoening schenken, iemand die niet alleen fysieke kwaliteiten heeft, maar die op velerlei gebied succesvol is.

Adverteren
naar boven

Venus in het Elfde Huis

U geeft de voorkeur aan een geliefde die fysiek, emotioneel en sociaal goed in elkaar zit, iemand die u vol trots kunt laten kennismaken met uw vrienden.

Uw oordeel is heel precies wat dit betreft, maar u moet wel onderscheid maken tussen de realiteit en dat wat cool of trendy is. Val uw partner niet onnodig lastig met details over kleding, imago en sociale wetten.

Dat is echt heel belangrijk, want u wilt met uw partner een innige, dierbare vriendschap delen en de liefde moet meer inhouden dan iets tijdelijks. Heb daarom geduld en vermijd futiliteiten, dan kunt u een blijvende relatie opbouwen die voor beiden verheffend is.

naar boven

Mars in Schorpioen

U kropt uw verlangens lange tijd op, dus als die eindelijk mogen uitbreken gebeurt dat zeer intensief. Het kan zijn dat uw geliefde niet helemaal beseft wat de aard of omvang van uw behoeftes zijn. Het is verstandig om vooraf uzelf verbaal te uiten, zodat er tussen u en uw geliefde geen onbalans ontstaat.

Vanwege deze nogal dominante, sterke energie hebt u de touwtjes van de fysieke aspecten van de relatie, direct of indirect, vaak in handen. U hebt een partner nodig die openstaat voor seksuele avonturen en die zichzelf durft te verliezen; iemand die uw vorm van seksualiteit kan waarderen.

Het duurt even voor zulke intense communicatie zich ontwikkelt, maar is die eenmaal bereikt, dan zijn de banden diepgaand en sterk en worden ze niet snel verbroken.

naar boven

Mars in het Twaalfde Huis

U verlangt er hevig naar uw idealistische en hoogst ongebruikelijke motivaties te realiseren, zowel seksueel als anderszins. U bent bereid om veel op te geven voor een relatie opdat u het onbekende kunt induiken.

Dwaal niet rond op vreemd terrein zonder eerst zorgvuldig uit te zoeken waar het om gaat, want uw neiging om overhaaste stappen te zetten kan problemen opleveren.

Bent u voorzichtig dan zal het risico de moeite waard zijn en kan de voldoening die deze ervaring oplevert uniek voor u zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Pierre Bonnard [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 3 oktober 1867 kloktijd: 10:00
in Fontenay aux Roses, FR U.T: 09:50:52
2e17, 48n47 sterrentijd: 10:46:32

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 9°42'45 eind van huis 10 direct
Maan Boogschutter 13°55'40 in huis 1 direct
Mercurius Weegschaal 22°47'36 in huis 11 direct
Venus Weegschaal 11°45'44 in huis 11 direct
Mars Schorpioen 5°01'19 in huis 12 direct
Jupiter Waterman 28°23'23 in huis 3 retrograde
Saturnus Schorpioen 21°25'11 eind van huis 12 direct
Uranus Kreeft 12°46'37 in huis 8 direct
Neptunus Ram 13°46'11 in huis 5 retrograde
Pluto Stier 15°43'52 in huis 6 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 13°59'42 in huis 10 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 21°55'33
2de huis Boogschutter 22°41'52
3de huis Waterman 1°16'01
Imum Coeli Vissen 10°06'12
5de huis Ram 10°52'07
6de huis Stier 3°50'59
Descendant Stier 21°55'33
8ste huis Tweelingen 22°41'52
9de huis Leeuw 1°16'01
Medium Coeli Maagd 10°06'12
11de huis Weegschaal 10°52'07
12de huis Schorpioen 3°50'59

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 4°13
Zon Conjunct Venus 2°03
Zon Vierkant Uranus 3°04
Zon Oppositie Neptunus 4°03
Maan Sextiel Venus 2°10
Maan Inconjunct Uranus 1°09
Maan Driehoek Neptunus 0°09
Maan Inconjunct Pluto 1°48
Mercurius Driehoek Jupiter 5°36
Venus Vierkant Uranus 1°01
Venus Oppositie Neptunus 2°00
Saturnus Oppositie Pluto 5°41
Saturnus Conjunct Ascendant 0°30
Uranus Vierkant Neptunus 1°00
Uranus Sextiel Pluto 2°57
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst