•    
  Planetpositioner
  28-Maj-2018, 00:09 UT/GMT
  Sol638'31"21n25
  Måne1820'31"12s30
  Merkur2554' 1"18n24
  Venus105' 2"24n51
  Mars410'30"21s46
  Jupiter161'53"r15s27
  Saturn755'56"r22s19
  Uranus038' 0"11n12
  Neptun1621'38"6s15
  Pluto2059'46"r21s34
  Sand Månek.750' 9"r18n18
  Chiron148' 2"3n54
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Roy Campanella [Adb], født 19 November 1921
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Roys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Roy med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Dette er ikke et tegn på ufølsomhed eller skødesløshed, men er udtryk for en levende indre verden, som konstant skaber nye fremtidige muligheder. For ham er forventningens glæde den største, men når det bliver til konkret virkelighed, vil han sikkert hurtigt lægge det bag

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Roys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Som helt lille vil han være domineret af sine basale behov ligesom alle andre børn, men efterhånden som han bliver større, vil hans medfødte sarthed begynde at vise sig. Han vender sig bort fra alt lavt, groft eller dyrisk både på det fysiske og det emotionelle plan, og [...]

Roy rummer en forfinelse, der gør ham dårligt egnet til at være i en flok. Idet han kan blive meget foruroliget og skræmt af andres vrede, er han sommetider lidt for villig til at gøre andre tilpas bare for at sikre freden. Ros og smiger gør ham meget glad, mens afvisning [...]

Skjulte træk

[..] Det kan være svært nok, selv for mange voksne, at integrere de mere primitive instinkter, og Roy har brug for megen forståelse og støtte fra forældrene, efterhånden som han forsøger at komme overens med denne skjulte side af sin natur. I den tidlige barndom viser hans følelser [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han er i stand til at benytte en yderst manipulerende taktik, hvis han føler sig afvist eller overset, og med sin levende fantasi kan han bibringe ethvert betydningsfuldt forhold et dramatisk islæt. Han vil hellere have sine forældre til at tro, at han er på dødens rand [...]

[..] Imidlertid er det kvaliteten af deres forhold, og ikke kvantiteten, der betyder noget. Det er hverken høj intelligens eller en høj uddannelse, men derimod en parathed til at kommunikere, som Roy har størst behov for i forholdet til sin far. Uanset hvilken uddannelsesmæssig [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt