•    
  Actuele planetaire posities
  22-feb-2018, 17:35 UT/GMT
  Zon42'38"10s01
  Maan2613'40"14n17
  Mercurius824'48"9s55
  Venus1442'58"7s21
  Mars1631'16"22s23
  Jupiter2253'51"17s22
  Saturnus649'58"22s23
  Uranus2539'19"9n25
  Neptunus1333'37"7s18
  Pluto2027'40"21s30
  Ware Knoop1447'39"r16n24
  Cheiron2653' 3"1n56
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor Matt Biondi [Adb], geboren op 8 oktober 1965
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat andere mensen zo ontzettend belangrijk voor u zijn, kan dit een periode van veel vervulling en inspiratie worden. Bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd kunnen uw idealisme stimuleren, uw hart openstellen en u ontvankelijker maken voor de schoonheid om u heen, zowel in de stoffelijke wereld als in de wereld van ideeën. Waarschijnlijk zullen uw banden met anderen erg inspirerend en gelukkig zijn, en u krijgt misschien de kans om te ontdekken waar uw hart werkelijk [...]

Een open hart

Jupiter conjunct Venus: Midden oktober 2018 tot midden november 2018

[..] Creatieve projecten die op uw pad komen, kunnen financieel lonend zijn of u helpen dichter bij de verwezenlijking van bepaalde lang geambieerde doelen te komen. Het is onwaarschijnlijk dat deze tijd voorbij zal gaan zonder een of andere kans te brengen, op het emotionele, [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Als u probeert uw behoefte aan meer ruimte en ontplooiing te onderdrukken, kan dat onbewust leiden tot bekrompen of overheersend gedrag, en dat kan de mensen in uw naaste omgeving ertoe brengen om in uw plaats uitdrukking te geven aan de behoefte aan [...]

Het enthousiasme bekoelt

Saturnus oppositie Jupiter: Begin december 2017 tot begin oktober 2018

[..] U ontdekt misschien waar u werkelijk in gelooft omdat uw overtuigingen op de proef worden gesteld, en u ontdekt misschien wat u werkelijk wilt omdat het op het moment misschien onbereikbaar is. Zulke ervaringen kunnen u veel sterker maken. Uw waarden en overtuigingen [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een overgangsrite in uw gevoelsleven

Chiron driehoek Venus: Eind maart 2017 tot begin maart 2019

[..] Op een dieper niveau is deze periode echter ook een belangrijke overgangsrite waarin veel oude wonden kunt genezen en u dieper en blijvender besef van eigenwaarde kunt verwerven, zonder afhankelijk te zijn van mensen in uw omgeving om u gerust te [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Het leven ontvouwt zich

Jupiter conjunct prog. Ascendant: Eind december 2017 tot eind september 2018

[..] Uw behoefte aan harmonieus en stimulerend gezelschap wordt momenteel sterk gestimuleerd, en om de rusteloze energie die u momenteel ervaart op een constructieve manier te kanaliseren, hebt u vermoedelijk behoefte aan nieuwe relaties van verschillend type, aan [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Zwerversinstinct

[...]

Uranus sextiel Jupiter: Eind april 2018 tot midden februari 2020

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Andere realiteiten

Pluto driehoek Uranus: Begin maart 2015 tot begin november 2018

[..] Waarschijnlijk ontdekt u dat u in toenemende mate het vertrouwen hebt om de verborgen kant van het leven te onderzoeken. Ook als u met onverwachte veranderingen wordt geconfronteerd, door de keuze van iemand anders of door gebeurtenissen waarover u geen controle [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Zich onderdrukt voelen

Saturnus vierkant Ascendant: Eind januari 2018 tot midden december 2018

[..] Een relatieconflict of een scheiding kan kwesties benadrukken die samenhangen met zelfstandigheid, en op bepaalde gebieden van uw leven moet u misschien lasten op uw schouders nemen die u in het verleden aan anderen overliet. In deze tijd kunt u leren om belangrijke [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst