•    
  Planetpositioner
  22-Apr-2018, 17:15 UT/GMT
  Sol231'23"12n21
  Måne03'34"19n11
  Merkur657'44"0n54
  Venus2735'41"20n05
  Mars1927'18"23s01
  Jupiter2022' 5"r16s36
  Saturn97'53"r22s14
  Uranus2843'20"10n32
  Neptun1538'12"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'10"r17n24
  Chiron017'13"3n15
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Sharmila Deshpande, født 14 Februar 1979
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Sharmilas fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Sharmila med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] I virkeligheden er disse forsøg på selvkontrol ikke mærkelige, for de er en del af hendes instinktive trang til at bevare sin selvstændighed og beskytte sine sårbare følelser. Endvidere har Sharmila nogle medfødte idealer, som får større og større betydning, efterhånden [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Sharmilas indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Når hun bliver større, vil hun sikkert vise en usædvanlig grad af objektivitet, idet hun forsøger at betragte forskellige situationer upersonligt for bedre at kunne forstå dem. Hendes væremåde er præget af en vis ro og og beherskelse, selv over for følelsesmæssige spørgsmål, [...]

[..] Hun vil kunne blive meget dreven i at opdage, hvordan tingene fungerer, ved at skille dem ad og sætte dem sammen igen, og hun vil sandsynligvis have sin egen helt originale måde at opfatte og forstå mennesker og hændelser i omverdenen på. Idet hun er fuld af spørgsmål om [...]

Skjulte træk

[..] Efterhånden som hun bevæger sig op gennem barndommen og i stigende grad definerer virkeligheden ud fra konkrete kendsgerninger og begreber, vil hun måske lidt efter lidt begynde at undertrykke eller fornægte hele dette evigt skiftende kaleidoskop af følelser og fantasier. Imidlertid er [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hun reagerer ikke impulsivt, men lærer i tidens løb at holde dybt af og stole på mennesker, som hun oplever er pålidelige og konsistente uanset de ydre omstændigheder. Der er også megen sympati og venlighed i Sharmilas natur, og hun vil gøre sig stor umage for at tilfredsstille [...]

[..] Hun har en poetisk drøm om en mytisk skikkelse, der kan åbne porten til en usynlig verden, og denne drøm er hun tilbøjelig til at projicere over på sin mor. Det dybe og mystiske bånd mellem mor og datter kan give Sharmila en forøget bevidsthed ikke alene om sin egen forestillingskraft, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt