•    
  Planetpositioner
  21-Mar-2018, 03:39 UT/GMT
  Sol028'18"0n11
  Måne156' 9"11n27
  Merkur1640'35"9n24
  Venus1734'58"6n05
  Mars158'27"23s31
  Jupiter2259'53"r17s20
  Saturn830'47"22s17
  Uranus2653'55"9n52
  Neptun1433'22"6s55
  Pluto211'36"21s28
  Sand Månek.1353' 3"r16n39
  Chiron2825'52"2n31
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Marts 2018
for Sharmila Deshpande, født 14 Februar 1979
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Du er en idealistisk natur og tilbøjelig til at tro, at livet bør være fuldt af skønhed og styret af fornuften. Derfor vil du måske føle nogle af de oplevelser, som du får i det kommende år, både oplysende og udfordrende for dit livssyn. Der vil sandsynligvis blive rørt ved nogle dybere lag i din psyke, og du er måske mere bevidst om livets uretfærdighed, end du plejer at være, og også om dine egne fejl og mangler, som du kan have tendens til at overdrive. Du er muligvis også mere opmærksom på eventuelle [...]

Refleksioner over fortiden

Saturn trigon Chiron: Begyndelsen af januar 2018 indtil slutningen af november 2018

[..] I øjeblikket vil du næppe give dig til at sparke imod skæbnen eller rase over verdens ufuldkommenhed. Du er i stand til stille og roligt at leve videre, helbrede det, du kan helbrede, og acceptere resten med medfølelse og tolerance. Du er muligvis ikke helt [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Udfordringer på det materielle niveau kan skærpe dit intellekt og presse dig til at lære nogle nye færdigheder, og debatter og verbale konflikter vil måske opmuntre dig til at styrke din evne til at udtrykke dig. Du kan være optaget af verdslige interesser, [...]

For mange ideer

Jupiter kvadrat Merkur: Slutningen af oktober 2018 indtil midten af november 2018

[..] Prøv at koncentrere dig om de store linjer på nogle områder, hvor dine interesser ikke vil lide under, at du overser en vigtig detalje eller planlægger på en lidt skødesløs måde. Der er mange positive elementer i gang i dit liv lige nu, for du er sandsynligvis åben [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Selvberoenhedens ensomhed

prog. Måne opposition Saturn: Begyndelsen af november 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] Du kan føle dig splittet mellem dit behov for at sætte nogle bedre grænser i hverdagen og så din frygt for, at andre mennesker skal blive vrede, trække sig og efterlade dig ensom og sårbar. Du vil kunne opleve sårethed og skuffelse på disse områder og kan føle [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Skuffede mål

Chiron kvadrat MC: Begyndelsen af maj 2016 indtil slutningen af januar 2019

[..] Det er muligt, at du bliver nødt til at undersøge, hvordan nogle gamle forventninger, som går helt tilbage til din barndom, farver din nuværende omgang med andre, og også at overveje den rolle, som du har valgt at spille i verden. I løbet af denne periode vil du kunne [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Frygt og bekymringer

Chiron konjunktion prog. Merkur: Begyndelsen af april 2018 indtil begyndelsen af februar 2020

[..] Ord betyder en hel del lige nu, og du vil kunne lære meget ved at iagttage, hvordan andre udtrykker sig over for dig og, hvad der er endnu vigtigere, hvordan du selv udtrykker dine tanker og følelser over for dem. Er du direkte og ærlig og i stand til at udveksle [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Usynlige verdener

Jupiter konjunktion Neptun: Slutningen af januar 2019 indtil slutningen af oktober 2019

[..] Du vil sikkert også føle dig mere forstående over for andre, intenst opmærksom på lidelsen i verden omkring dig og tilbøjelig til at engagere dig i et arbejde, som bidrager til den menneskelige velfærd på en eller anden måde. Denne periode kan bibringe dig en form [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Skuffelse over verden

Neptun opposition Saturn: Slutningen af maj 2015 indtil begyndelsen af december 2018

[..] Dybest set bør du måske undersøge den konflikt, der måtte ytre sig mellem dit behov for at hævde dig som et almindeligt individ med almindelige, menneskelige styrker og svagheder og så visse urealistiske forventninger, som ikke tager hensyn til den menneskelige [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt