•    
  Actuele planetaire posities
  24-jan-2018, 08:16 UT/GMT
  Zon417'14"19s11
  Maan2659'32"5n42
  Mercurius1847'39"23s11
  Venus753' 2"19s27
  Mars2838'58"19s09
  Jupiter2022'35"16s47
  Saturnus41'53"22s30
  Uranus2446'28"9n05
  Neptunus1231'49"7s42
  Pluto1934'11"21s36
  Ware Knoop1459'19"16n20
  Cheiron2525'17"1n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor Queen of Belgium Paola [Adb], geboren op 11 september 1937
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat veel van uw tijd en energie op anderen is gericht, zult u bepaalde ervaringen en gemoedstoestanden in het komende jaar waarschijnlijk nogal beproevend vinden ten aanzien van uw gewoonlijke levensvisie. U zult misschien bepaalde moeilijk te verteren en moeilijk aanvaardbare feiten over anderen onder ogen moeten zien. U bent zich misschien meer dan anders bewust van de onrechtvaardige aspecten van het leven en van de minder aantrekkelijke dimensies van menselijke relaties, en daardoor kunt u [...]

Omgaan met beperkingen

Chiron conjunct Saturnus: Midden april 2018 tot midden maart 2020

[..] U kunt er nu aan werken om vertrouwen te krijgen in uzelf en in uw competentie op de vlakken waarop u het gevoel had tekort te schieten. Probeer om deze tijd niet te gebruiken voor wraak op de onrechtvaardigheid van het leven en de vervelende kanten van anderen, [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] In uw privé-leven kunt u geconfronteerd worden met een zekere eenzaamheid of met beperkingen als gevolg van een scheiding die u dwingt om terug te keren naar de realiteit, of omdat uw eigen stemming het moeilijk maakt om u gesteund te voelen door uw naasten [...]

Tot bezinning komen

Saturnus conjunct Ascendant: Midden december 2017 tot eind oktober 2018

[..] Innerlijk is er een proces van intens zelfonderzoek gaande en uw persoonlijkheid kristalliseert zich uit en neemt vaster en duidelijker vorm aan. Ook als u in het verleden veel tijd hebt gespendeerd aan pogingen om u aan te passen aan anderen, merkt u nu waarschijnlijk [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Verspil niet wat u nodig hebt

Jupiter vierkant Venus: Eind november 2017 tot midden augustus 2018

[..] Creatieve expressie, reizen of belangstelling voor kunst kunnen misschien voor het spectaculaire zorgen dat aan het dagelijks leven lijkt te ontbreken. Geniet van deze tijd, want het is onwaarschijnlijk dat u er werkelijk een puinhoop van maakt, zelfs [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Zich ontheemd voelen

Uranus conjunct Middernachtspunt: Begin juni 2017 tot eind maart 2019

[..] U verlangt waarschijnlijk naar meer vrijheid om een individu te zijn en hebt vermoedelijk behoefte om bevrijd te worden van oude gewoontepatronen en rollen die u al zo lang speelt. Als u weigert om uw innerlijke behoefte aan verandering te onderkennen, kunt u onbewust [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Zorgen en voorgevoelens

Chiron vierkant prog. Mercurius: Eind maart 2015 tot eind januari 2019

[..] Als u uw gedachten laat kleuren door verbittering kunt u de dingen moeilijker maken voor uzelf, omdat u ruzie en misverstanden kunt veroorzaken of doordat u blijk geeft van een slecht oordeelsvermogen in zakelijke en financiële aangelegenheden. Op een dieper [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Op de top mikken

Pluto conjunct Jupiter: Begin april 2015 tot eind november 2018

[..] Uw toekomstvisie en het soort leven dat u wilt, zullen vermoedelijk ingrijpend veranderen en u zult waarschijnlijk afstand moeten doen van een wereldbeeld, levensplan of een aantal overtuigingen waaraan u bent ontgroeid. Uw denken is momenteel waarschijnlijk diep en [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Gaven en mogelijkheden

Jupiter sextiel Zon: Eind december 2017 tot eind september 2018

[..] U verlangt vermoedelijk naar verandering en grootser en kleuriger mogelijkheden, vooral in uw zoeken naar meer zelfkennis. Op het moment bent u zich waarschijnlijk intuïtief bewust van uzelf als een uniek individu met een speciaal levensdoel, en dergelijk diep [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst