•    
  Actuele planetaire posities
  26-mei-2018, 22:35 UT/GMT
  Zon537'11"21n14
  Maan447'10"8s21
  Mercurius2345' 1"17n43
  Venus849' 4"24n55
  Mars350'16"21s47
  Jupiter169' 7"r15s29
  Saturnus759'33"r22s19
  Uranus034'52"11n11
  Neptunus1620'52"6s15
  Pluto210'46"r21s33
  Ware Knoop81'18"r18n16
  Cheiron145'59"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Queen of Belgium Paola [Adb], geboren op 11 september 1937
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Maagd, Maan in Boogschutter *Ascendant in Steenbok, Saturnus in het Derde Huis *Saturnus in het Derde Huis *Zon in het Achtste Huis *Venus in het Achtste Huis *Maan in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 11 september 1937 om 14:46 in Lucca, Italy.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Steenbok en uw Maan staat in Boogschutter.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon in Maagd, Maan in Boogschutter

U houdt zich het liefst bezig met karweitjes die een zeer scherp oog voor detail vereisen. Door de dynamische invloed van Boogschutter op uw persoonlijkheid hebt u de neiging rond te hollen en allerlei verschillende klussen aan te pakken.

Het valt u vaak moeilijk om uw behoefte aan vrijheid en uw liberale inborst te rijmen met uw oplettende en ordelijke, innerlijke aard.

Uw praktische aanleg en aangeboren nieuwsgierigheid gecombineerd met de filosofische inslag van Boogschutter schept mogelijkheden voor veelbetekenende studies. U verzamelt feiten. Uw honger naar kennis en liefde voor onderzoek maakt dat u verzot bent op reizen.

Uw aangeboren bescheidenheid is charmant in de liefde. Seksueel gezien bent u wel onderzoekend, maar omdat u supervoorzichtig bent duikt u niet spontaan in het genot van de liefde, het leven en ultieme vrijheid. De sleutel tot een evenwichtigere persoonlijkheid schuilt in de aanpak van uw neiging alles te analyseren. Richt uw brede interesse en enthousiasme op een bepaalde dienstverlening. Wanneer uw Zon en Maan samenwerken kan dat veel geluk opleveren.

naar boven

Ascendant in Steenbok, Saturnus in het Derde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Steenbok aan de horizon. De heerser Saturnus staat in het derde huis.

Het teken Steenbok geeft een bestaan aan waarin besturen en beheersen een belangrijke rol speelt. U hebt een houding waaruit ambitie, vastberadenheid, wilskracht, doorzettingsvermogen en taaiheid blijkt. U bent van nature uit op materiële, sociale en wellicht ook politieke deskundigheid.

Steenbok roept de behoefte op aan een leven vol uitdaging. U zet alles op alles om succes te hebben. Door uw tact, meesterschap en bescheidenheid zult u veel goodwill creëren bij belangrijke mensen.

Uw denkwijze is egocentrisch en rationeel, met een aangeboren neiging tot sceptisch zijn. U bent in staat om hard te werken en hebt geduld als u obstakels tegenkomt en frustraties moet verwerken.

U bent heel discreet op allerlei gebied, ook in uw liefdesleven. U denkt diep na over de consequenties van een relatie, vooral aangaande uw onafhankelijkheid. U geeft uzelf niet over aan een partner voordat u helemaal zeker bent van uw zaak. Bent u eenmaal gebonden, dan leidt u een heel vredig en kalm bestaan.

U bent heel efficiënt en economisch in de dagelijkse gang van zaken. Dat mag wel een beetje minder, want u lijkt soms nogal pinnig.

U bent helemaal op uw plaats in politieke, bestuurlijke sferen, of in een grote onderneming waarin de hiërarchie duidelijk is bepaald. Het sleutelwoord voor uw professionele functie is verantwoordelijkheid.

Adverteren
Deze stand geeft aan dat uw leven gericht is op praktische kennis en de vervulling van persoonlijke, intellectuele verlangens. Uw denkwijze is traag, rationeel, egocentrisch, omzichtig, pessimistisch, tactisch en wat faalangstig. U bent discreet en iemand aan wie iedereen zijn geheimen durft toevertrouwen. Intellectuele doelstellingen die geduld en doorzettingsvermogen vereisen, zijn uw idealen. Het probleem is helaas dat u alles en iedereen wantrouwt.

Wees alert op uw subjectieve, negatieve neigingen. Saturnus in dit huis geeft een sterke neiging tot melancholie, sombere buien, mentale verlegenheid, maar ook het talent om helder en onverbloemd te communiceren.

naar boven

Saturnus in het Derde Huis

Saturnus staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Deze planeet geeft objectiviteit en praktisch inzicht op mentaal gebied. U communiceert to the point, serieus en met weinig dynamiek, warmte of flexibiliteit. U denkt diep na en bent traag maar vastberaden in uw motoriek.

Het lijkt moeilijk voor u om uw levensdoel te bereiken en u denkt niet veel steun te krijgen van uw naasten.

U hebt de neiging zinloos te piekeren, of te veel aandacht te besteden aan ideeën die weinig opleveren in relatie tot de energie die ze kosten. Het devies is om uw aanpak nauwkeurig en realistisch te houden, maar niet te overdrijven.

Saturnus in dit huis staat voor het nakomen van uw verplichtingen van intellectuele aard. Het staat ook voor testen in de omgang met anderen, waarvoor u slechts kunt slagen als u een altruïstische en meelevende houding ontwikkelt die vergiffenis en flexibiliteit mogelijk maakt.

naar boven

Zon in het Achtste Huis

De Zon staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Daardoor is uw persoonlijkheid hoe dan ook gericht op diepgang in het leven. Uw seksuele uithoudingsvermogen is groot, intens en vitaal. U hebt een fascinatie voor ongebruikelijke zaken, die gekoppeld zijn aan de cyclus van het leven, de dood en andere mysteries.

De traditionele astrologie geeft aan dat u op middelbare leeftijd, na een crisis, een ommezwaai ervaart. Komt u die periode goed door dan mag u een lang leven verwachten met verhoogde vitaliteit.

Financieel gezien loopt u absoluut kans op een erfenis van een partner of een familielid.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

Venus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een gunstige stand voor financieel gewin uit zakelijke ondernemingen van uw partner of door een samenwerkingsverband.

Psychologisch gezien zult u harmonieuze omstandigheden ervaren in seksuele relaties.

Ontwikkelt u zich innerlijk eerder spiritueel dan in de richting van concreet plezier, dan zult u veel geluk en dankbaarheid putten uit uw zoektocht naar het mysterie van leven en dood.

U mag uitstekende ontwikkelingen verwachten op financieel en sociaal gebied, op middelbare leeftijd of wanneer u zich eindelijk bindt door een huwelijk of een andere intieme relatie.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

De Maan staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. U bent iemand met veel vrienden en kennissen, die u in allerlei kringen leert kennen. U kunt vriendschappen sluiten in de hoogste kringen en in de lagere sociale regionen.

Deze stand verhoogt daarbij de kans op een bevredigend gezinsleven met een eigenzinnig, vriendelijk karakter. U woont wellicht op een unieke locatie, waar uw huis openstaat voor iedereen ondanks uw vrijheidslievende inborst en behoefte aan privacy.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Queen of Belgium Paola [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 11 september 1937 kloktijd: 14:46
in Lucca, ITALY U.T: 13:46
10e29, 43n50 sterrentijd: 13:48:35

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 18°23'38 in huis 8 direct
Maan Boogschutter 4°19'27 in huis 11 direct
Mercurius Maagd 24°06'17 in huis 8 retrograde
Venus Leeuw 13°40'37 in huis 8 direct
Mars Boogschutter 17°58'15 in huis 12 direct
Jupiter Steenbok 17°29'25 in huis 1 stationair (D)
Saturnus Ram 2°44'53 in huis 3 retrograde
Uranus Stier 13°28'34 in huis 4 retrograde
Neptunus Maagd 18°41'17 in huis 8 direct
Pluto Kreeft 29°36'24 in huis 7 direct
Maanskn.(t) Boogschutter 9°41'08 in huis 11 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 2°21'06
2de huis Waterman 13°27'00
3de huis Vissen 26°23'10
Imum Coeli Ram 29°11'53
5de huis Stier 23°15'23
6de huis Tweelingen 13°03'10
Descendant Kreeft 2°21'06
8ste huis Leeuw 13°27'00
9de huis Maagd 26°23'10
Medium Coeli Weegschaal 29°11'53
11de huis Schorpioen 23°15'23
12de huis Boogschutter 13°03'10

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 5°43
Zon Vierkant Mars 0°25
Zon Driehoek Jupiter 0°54
Zon Driehoek Uranus 4°55
Zon Conjunct Neptunus 0°18
Maan Driehoek Saturnus 1°35
Maan Driehoek Pluto 4°43
Mercurius Conjunct Neptunus 5°25
Mercurius Sextiel Pluto 5°30
Venus Driehoek Mars 4°18
Venus Vierkant Uranus 0°12
Mars Vierkant Neptunus 0°43
Jupiter Driehoek Uranus 4°01
Jupiter Driehoek Neptunus 1°12
Saturnus Driehoek Pluto 3°08
Saturnus Vierkant Ascendant 0°24
Uranus Driehoek Neptunus 5°13
Pluto Inconjunct Ascendant 2°45
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst