•    
  Planetpositioner
  21-Maj-2018, 04:33 UT/GMT
  Sol05'33"20n10
  Måne1727'18"16n22
  Merkur1247'52"13n51
  Venus157'43"25n03
  Mars152'36"21s56
  Jupiter1649'47"r15s40
  Saturn817'43"r22s18
  Uranus017'29"11n05
  Neptun1616' 3"6s17
  Pluto215'40"r21s32
  Sand Månek.823'59"18n10
  Chiron134' 7"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Sophia Rose Stallone [Adb], født 27 August 1996
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Sophia Roses fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Sophia Rose med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Imidlertid har hun også et stærkt fantasiliv, og disse to sider i hendes personlighed vil kunne forårsage en vis spænding, som vil kunne mildnes gennem forståelse og støtte fra omgivelserne. Du vil sikkert opleve, at denne fantasibetonede og uforudsigelige side af Sophia

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Sophia Roses indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Efterhånden som hun bliver større, vil hendes stærke trang til at forstå udvikle sig til en evne for analystisk tænkning. Hun vil kunne vise usædvanlige intellektuelle færdigheder i skolen, idet hun sikkert vil kunne lide mental disciplin og finde bestemte fag ­ især de [...]

[..] Dette kunne få forældrene til at tro, at hun faktisk intet har lært, men det ville være en stor misforståelse, for hun absorberer og fordøjer omhyggeligt enhver kendsgerning og information, hun modtager. Men for Sophia Rose må læreprocessen foregå gennem umiddelbar erfaring, [...]

Skjulte træk

[..] Efterhånden som hun bevæger sig op gennem barndommen og i stigende grad definerer virkeligheden ud fra konkrete kendsgerninger og begreber, vil hun måske lidt efter lidt begynde at undertrykke eller fornægte hele dette evigt skiftende kaleidoskop af følelser og fantasier. Imidlertid er [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Glæden ved samværet med andre er for hende afhængig af, om hun finder dem interessante og ligeledes selv bliver fundet interessant. Hvis hun ikke oplever en levende kommunikation og gensidig interesse, vil hun let komme til at kede sig og rette sin opmærksomhed mod noget [...]

[..] Hun er især påvirket af hendes livshistorie ­ hendes fortid, hendes vanskeligheder, hendes stærke sider og hendes evne til at overleve og lære af det mislykkede ­ og vil sikkert vise både en dyb videbegærlighed og stærk indlevelse med hensyn til hendes behov, følelser og [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt