•    
  Planetpositioner
  22-Apr-2018, 16:38 UT/GMT
  Sol229'53"12n20
  Måne2941'49"19n13
  Merkur656'52"0n54
  Venus2733'48"20n05
  Mars1926'32"23s01
  Jupiter2022'15"r16s36
  Saturn97'53"r22s14
  Uranus2843'14"10n32
  Neptun1538' 9"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'10"r17n24
  Chiron017' 8"3n15
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Jay Harrington [Adb], født 15 November 1971
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Jays fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Jay med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Du vil sikkert opdage, at han er ekspert i at opbygge store raserianfald og dramatiske humørsvingninger, for han er et barn, der lige fra den tidligste barndom vil opponere mod alle slags begrænsninger ­ endog hans egen krops begrænsninger. Hans vilje er ilter og stærk,

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Jays indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Jay er et meget fantasifuldt barn, som måske aldrig helt vil vænne sig den materielle verdens begrænsninger. Lige som nogle af eventyrenes skikkelser, søger han instinktivt efter en verden, hvor det gode, sande og skønne altid skinner igennem skyerne, og hvor det onde, falske [...]

[..] På grund af denne sløring af sit egos grænser er han et modtageligt barn, som let reagerer på andres følelser ­ ikke kun på de enkelte personers, men også på den ubevidste atmosfære skabt af familien som helhed eller af børnene i en gruppe. Jay er usædvanlig modtagelig over [...]

Skjulte træk

[..] En stærk vilje og stærke begær vil uundgåeligt skabe konflikter til forældre og søskende, og den harmonielskende og blide side af Jays natur vil opleve sådanne konflikter som meget smertefulde. Derfor er det sandsynligt, at han, efterhånden som han bliver ældre, vil prøve [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Opmærksomhed og interesse betyder meget for ham ­ han har behov for at blive lyttet til, ikke bare kærtegnet ­ og lige så meget betyder alle de små, men vigtige tegn på hengivenhed, som bekræfter, at kærligheden ikke bare tages for givet. Han forstår umiddelbart høflige [...]

[..] Og det er yderst vigtigt, at Jays far bestræber sig på at bevare den følelsesmæssige kontakt, også hvis materielle vanskeligheder eller indblanding fra andre i familien vanskeliggør dette. Jays far vil også kunne opdage meget af sin egen uforløste kreativitet ved at gå på [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt