•    
  Actuele planetaire posities
  23-jan-2018, 01:27 UT/GMT
  Zon258'52"19s29
  Maan108' 4"0n01
  Mercurius1651'43"23s18
  Venus616'14"19s50
  Mars2751'30"18s58
  Jupiter2012'58"16s45
  Saturnus353'35"22s30
  Uranus2445' 4"9n04
  Neptunus1229'25"7s43
  Pluto1931'37"21s36
  Ware Knoop1458'30"16n20
  Cheiron2522' 6"1n25
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Jay Harrington [Adb], geboren op 15 november 1971
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Jays geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Jay al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Want het gaat hier om een kind dat al vanaf zijn geboorte in opstand zal komen tegen beperkingen die hem worden opgelegd ­ hij rebelleert zelfs al tegen de beperkingen die zijn eigen kleine lichaam hem oplegt. Hij is opvliegend en zijn wilskracht is sterk: als hij iets wil

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Jays innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij is een kind dat over veel verbeeldingskracht beschikt, en zich misschien wel nooit helemaal op zijn gemak zal voelen binnen de beperkingen die gelden voor het stoffelijk leven op aarde. Net als een figuur uit een sprookje is hij als vanzelf op zoek naar een wereld waar [...]

[..] Jay is zich ongewoon scherp bewust van verdriet of pijn bij andere mensen, en je kunt er altijd zeker van zijn dat hij direct zal reageren zodra iemand om wie hij veel geeft zich ongelukkig voelt ­ en dat geldt ook voor een huisdier. Dat kan hem soms ook wel eens in de war [...]

Verborgen trekjes

[..] Het is dus waarschijnlijk dat hij als hij ouder wordt, zal proberen te vermijden om dit soort gevoelens, die verdeeldheid zaaien, te hebben of te uiten. Dit kan maken dat hij zich op een indirecte manier gaat uiten, iets waar hij zichzelf echter niet van bewust is. Hij kan [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij zal daarom heel gauw begrijpen wat sociale attenties betekenen, zoals briefjes met "Dank je wel!" er op en het gebruik van het woord "asjeblieft". Zijn eigen behoefte aan blijken van waardering maakt hem gevoelig voor andermans wens om aandacht te krijgen en aardig gevonden [...]

[..] Door samen met zijn zoon de wereld van de fantasie te verkennen, ontdekt Jays vader ook veel van het stuk creativiteit dat hij zelf heeft laten liggen ­ schilderen, verhalen lezen, samen naar muziek luisteren, praten over zijn dromen en over hoe hij zich voelt. Jays liefde [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst