•    
  Planetpositioner
  25-Maj-2018, 14:01 UT/GMT
  Sol419' 1"21n00
  Måne1711'21"2s23
  Merkur213'54"16n49
  Venus712'13"24n59
  Mars323'46"21s49
  Jupiter1618'29"r15s32
  Saturn84' 2"r22s19
  Uranus030'50"11n09
  Neptun1619'49"6s16
  Pluto211'59"r21s33
  Sand Månek.813' 8"r18n12
  Chiron143'19"3n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Don James [Adb], født 31 December 1932
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Stenbukken, Månen i Fiskene *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 4. hus *Mars i konjunktion med Ascendanten *Jupiter i konjunktion med Ascendanten *Solen i 4. hus *Venus i 4. hus *Saturn i 5. hus *Månen i 6. hus *Månen i opposition til Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 31 December 1932 kl. 22:45 i Massillon OH, Alaska.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Fisk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Stenbukken, Månen i Fiskene

Denne astrologiske kombination tyder på et stille, reserveret menneske. Du er tilbageholdende af natur og foretrækker hjemlige aktiviteter. Du er et ret passivt menneske, og det kræver en stærkere kraft eller person at få dig ud af dit psykiske dødvande. Meget hos dig er koncentreret og indadvendt.

Du stræber efter det fuldkomne selv. Du er en god ven og fortrolig, for du afslører aldrig en sandhed, som er blevet dig betroet. Men du tillader ikke dine venner og bekendte at trænge ind bag din ydre maske. Du er god til at omgås mennesker i ulykkelige situationer, fordi de vækker den medfølelse, som ligger gemt i påvirkningen fra din Måne. Under gunstige betingelser kan dine psykiske og mystiske tendenser blive vakt. Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at bruge dit organisationstalent til at skabe dig et mere aktivt liv. Du besidder en høj grad af medfødt ambition og udholdenhed.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 4. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 4. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Annoncering
Du vil være et menneske, som fører en meget aktiv og omskiftelig tilværelse. Merkur i 4. hus tyder på en stærk optagethed af hjemlige og familiære forhold med mange forhindringer, som stiller sig i vejen for en fast bopæl.

Der er mulighed for en form for bevidsthedsudvidelse hen imod livets slutning.

til top

Mars i konjunktion med Ascendanten

Mars i konjunktion med Ascendanten giver dig en utrættelig forsyning af energi. Du er i konstant bevægelse, men sommetider er det bevægelse uden mening. Du savner selvdisciplin og tager vovede og unødvendige chancer, når du bliver udfordret. Du ønsker mest af alt, at andre mennesker skal anerkende din overlegenhed.

Det image, som du frembyder over for omverdenen, skjuler et vedholdende mindreværdskompleks. Du vinder sandsynligvis dine skænderier ved at lave mest larm og trætte dine modstandere med uophørlig chikane. Men du behøver ikke at spilde energien på denne måde, for du har nogle kolossale, kreative evner, som blot skal gives retning og mål. Gør du det, vil ingen andre kunne få succes så nemt, som du kan, og endda have energi til overs.

Positivt set er du uafhængig og fuld af selvtillid. Du ved, hvordan du kan mobilisere andre mennesker og deres resurser for at nå dine mål.

til top

Jupiter i konjunktion med Ascendanten

Med Jupiter i konjunktion med Ascendanten er du indbegrebet af optimisme. Du gør intet med måde, for du håber altid, at dine overdrivelser vil fungere bedst i det lange løb. Du er ambitiøs, men under imødekommelsen af dine ambitioner stræber du måske efter mere, end du har mulighed for at nå.

Du er generøs, venlig, sympatisk, velmenende og en nydelse for enhver, der søger et bidrag til en pengeindsamlingskampagne, eftersom du er så nem at bevæge. Du er for åben, når det gælder private eller fortrolige oplysninger. Prøv at være lidt mere konservativ og seriøs.

til top

Solen i 4. hus

Solen stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at din families navn og affærer og andre hjemlige forhold er af den yderste vigtighed i dit liv.

Solen giver ære, stolthed og berømmelse til alt det, der kommer under dens indflydelse, og det er et tegn på, at problemet med denne indflydelse på dette sted er, at du ikke kan opnå en ordentlig, synlig succes, før du er godt på den anden side af den modne alder. Du synes at være meget knyttet til dine forældre.

Du tror på, at du bør "herske" i dit eget hjem, og følelsen af privatliv er stærkt udviklet i din natur.

Som livet går, vil du få nogle oplysende indsigter, som vil forbinde din individualitet med bestemte racemæssige og familiebetonede elementer. Undersøg disse. Så vil du måske opdage karakteren af den spirituelle mission, som skæbnen afkræver dig.

til top

Venus i 4. hus

Venus stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er sædvanligvis en meget gunstig og frugtbar placering, som giver nogle strålende familierelationer i et fredsommeligt og smukt miljø.

Denne placering kan tyde på mange sociale sammenkomster, fester, selskaber, fejringer og tilsvarende aktiviteter.

Nær slutningen på dit liv vil du opleve en økonomisk gevinst og en generel økonomisk forbedring.

Du har en medfødt kærlighed til livet på landet og i naturen og vil få mange muligheder for at imødekomme disse følelser.

Annoncering
Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 3 og tolkes derfor i hus 4.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.

til top

Månen i 6. hus

Månen stod i dit 6. hus ved fødslen. Dette indikerer blandt andet, at dine arbejdsopgaver livet igennem vil være varierede, mangfoldige og kræve kontakt med mange mennesker. Helbredsmæssigt antyder det en mulighed for at komme til at lide under for mange omskiftelser og for mange ting, som du ønsker at gøre.

Psykologisk set giver denne placering dig tilbøjelighed til at fungere i en underordnet stilling frem for en ledende.

Endelig indeholder du et psykologisk træk, som afføder et hemmeligt ønske om at blive berømt inden for dit professionelle virkefelt.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Månens opposition til Ascendanten viser, at du forsøger at blive personligt involveret i de menneskers affærer, som du kender. Ubevidst har du behov for, at nogen har brug for dig altid. Du har en bred vennekreds, som agter dig højt på grund af din gavmilde og venlige indstilling. Ikke desto mindre har du svært ved at skabe individuelle, varige forhold, fordi du aldrig rigtig føler dig sikker på, at du kan leve op til det ansvar, som følger med.

Du ønsker at blive elsket, og du dvæler konstant ved denne kendsgerning. Du hader at være alene, så en hvilken som helst professionel interesse bør indebære en personlig kontakt med offentligheden eller et publikum.

Det er vigtigt, at du lærer at stå alene og være tryg i din selvstændighed. Du bliver ved med at håbe på, at alt det, du ønsker, en skønne dag vil blive til virkelighed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Don James [Adb] (mand)
født den 31. december 1932 lokaltid: 22:45
i Massillon OH, USA U.T.: 03+45
81w31, 40n47 sid. tid: 05:00:19

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 10°18'03 i hus 4 direkte
Måne Fisk 11°14'27 i hus 6 direkte
Merkur Skytte 19°53'20 i hus 4 direkte
Venus Skytte 13°28'27 slutningen af hus 3 direkte
Mars Jomfru 18°01'39 slutningen af hus 12 direkte
Jupiter Jomfru 23°11'25 i hus 1 direkte
Saturn Vandbærer 4°03'14 i hus 5 direkte
Uranus Vædder 19°26'59 i hus 8 stationær (D)
Neptun Jomfru 10°04'53 i hus 12 retrograd
Pluto Krebs 22°36'33 i hus 11 retrograd
Sand Måneknude Fisk 9°32'25 i hus 6 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 18°10'31
2.Hus Vægt 13°08'11
3.Hus Skorpion 12°51'11
Imum Coeli Skytte 16°15'50
5.Hus Stenbuk 20°12'04
6.Hus Vandbærer 21°14'31
Descendant Fisk 18°10'31
8.Hus Vædder 13°08'11
9.Hus Tyr 12°51'11
Medium Coeli Tvilling 16°15'50
11.Hus Krebs 20°12'04
12.Hus Løve 21°14'31

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 0°56
Sol Trigon Mars 7°44
Sol Trigon Neptun 0°13
Sol Trigon Ascendant 7°52
Måne Kvadrat Venus 2°14
Måne Opposition Mars 6°47
Måne Opposition Neptun 1°10
Måne Opposition Ascendant 6°56
Merkur Kvadrat Mars 1°52
Merkur Kvadrat Jupiter 3°18
Merkur Trigon Uranus 0°26
Merkur Kvinkuns Pluto 2°43
Merkur Kvadrat Ascendant 1°43
Venus Kvadrat Mars 4°33
Venus Trigon Uranus 5°59
Venus Kvadrat Neptun 3°24
Venus Kvadrat Ascendant 4°42
Mars Konjunktion Jupiter 5°10
Mars Kvinkuns Uranus 1°25
Mars Sekstil Pluto 4°35
Mars Konjunktion Ascendant 0°09
Jupiter Sekstil Pluto 0°35
Jupiter Konjunktion Ascendant 5°01
Uranus Kvadrat Pluto 3°10
Uranus Kvinkuns Ascendant 1°16
Pluto Sekstil Ascendant 4°26
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt