•    
  Planetpositioner
  21-Mar-2018, 03:47 UT/GMT
  Sol028'38"0n11
  Måne1510'44"11n28
  Merkur1640'40"9n24
  Venus1735'23"6n05
  Mars158'38"23s31
  Jupiter2259'52"r17s20
  Saturn830'48"22s17
  Uranus2653'56"9n52
  Neptun1433'22"6s55
  Pluto211'37"21s28
  Sand Månek.1353' 1"r16n39
  Chiron2825'53"2n31
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Don James [Adb], født 31 December 1932
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Jomfruen *Solen i Stenbukken *Solen i 4. hus *Månen i Fiskene *Månen i 6. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Skytten *Venus i 4. hus *Mars i Jomfruen *Mars i 1. hus *Mars i konjunktion med Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 31 December 1932 kl. 22:45 i Massillon OH, Alaska.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Fisk.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Jomfruen

Denne placering gør dig til en meget hensynsfuld elsker, og din seksuelle nydelse er kun begrænset af din fantasi og midlerne til dens virkeliggørelse.

Du bør finde en partner, som ved præcist, hvad der behager og mishager dig.

Du oplever stor glæde ved kærlighedsaktens rekvisitter og omgivelser, lige fra et velindrettet soveværelse til alle mulige former for fetish-legetøj.

Det er ret vigtigt at have en partner, som rent fysisk passer til dit billede af en god elsker, og det vil være klogt på forhånd at drøfte jeres foretrukne aktiviteter i sengen, så I undgår at løbe ind i problemer senere.

til top

Solen i Stenbukken

Du er en meget stabil og pålidelig partner i et kærlighedsforhold. Når du binder dig i et forhold, har du i sinde at holde dig til det. Men du forhaster dig ikke med hensyn til at binde dig.

Når du gør det, ønsker du, at din kæreste skal leve op til alle dine forventninger, ligesom du er villig til at give dig selv fuldstændigt.

Af hensyn til din lykke på længere sigt vil det faktisk være godt for dig at søge efter en kæreste, som til stadighed kan indgyde forholdet et element af friskhed og originalitet. Du kan tjene som stabiliserende faktor og følelsesmæssig base for sådan en partner.

Du er tilbøjelig til at holde igen på de følelser, som du gerne vil udtrykke, så du har brug for en smidig og følsom partner, som kan udforske din personligheds dyb uden at træde på følsomme områder, som du endnu ikke er parat til at dele.

Annoncering
til top

Solen i 4. hus

Du udtrykker din kærlighed lige så meget gennem de omgivelser, du skaber, som gennem fysisk seksualitet. Af den grund vil du almindeligvis først vælge en partner, når I er blevet ubrydelige venner.

Du er langt mere afslappet, når du kan elske i nogle velkendte omgivelser, som du har kontrol over. Dette kan muligvis skyldes en vis medfødt usikkerhed, men det skyldes i lige så høj grad, at for dig omfatter dette at give kærlighed langt mere end den fysiske handling.

Det vil derfor være klogt af dig at kigge efter en kæreste, hvis forestilling om hygge går i retning af en intim aften derhjemme, frem for en, der elsker at male byen rød.

til top

Månen i Fiskene

Dine følelser er meget intense og fint afstemte, og du kan sædvanligvis fornemme kernen i et forhold langt hurtigere, end din partner kan. Du oplever sandsynligvis mange humørsvingninger og dybe følelsesmæssige ændringer i et forhold, indtil det har stabiliseret sig gennem en længere periode. Derfor bør du finde en kæreste, som er mere stabil, end du er.

Det vil være godt for dig at have en partner, som kan klare tilværelsens mange besværlige, små detaljer, så du kan bruge opmærksomheden på livets mere meningsfulde emner. Under sådanne omstændigheder kan du forvandle kærligheden til et klart og rent middel til personlig indsigt og åbenbaring, både for dig selv og for din kæreste.

til top

Månen i 6. hus

Du er god til at skabe nogle fantasifulde kærlighedsstrukturer, som en affære skal kunne opfylde, hvis den skal være rigtig for dig eller være virkeligt tilfredsstillende.

Når du har fået en vis erfaring i forbindelse med kærligheden, kan du være en meget betænksom og hensynsfuld kæreste, der både som lærer og elsker blidt kan føre unge mennesker ind på kærlighedens vej. I den situation kan det være vanskeligt for din kæreste at foretage overgangen fra elev til ligeværdig partner, men det bør ske, hvis det er din agt at skabe et langvarigt forhold.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

For dig er det at have en kæreste eller en nær ven omkring dig hele tiden afgørende for din følelsesmæssige udfoldelse, og uden en sådan kan du føle dig emotionelt steril.

Din partner vil hjælpe dig med at formidle dine følelser til andre og med at få de budskaber igennem, som du har svært ved at give udtryk for.

Jo længere tid du dyrker et forhold, desto mere selvbevidst vil du blive. Din partner vil lære dig om sider af dig selv, som du ikke tidligere har forstået, og føre dig frem til en højere grad af følelsesmæssig selvindsigt.

til top

Venus i Skytten

For dig er det seksuelle fyrværkeri tilbøjeligt til at komme i vejen for den nødvendige, kærlige kommunikation, hvilket kan aflede begge parter fra den varme og det venskab, som en virkelig ægte, tilfredsstillende seksualitet betyder.

Dine eksperimenter gælder snarere den kæreste, du vælger, end jeres måde at elske på. Af den grund er dine kæreste som regel mere udadvendte og flagrende, men mindre forsigtige, end du er. Derfor må du fra tid til anden spille rollen som stabiliserende faktor.

Annoncering
til top

Venus i 4. hus

Du bør søge efter en kæreste, som kan være meget tæt på dig, en som du kan dele dine allermest intime hemmeligheder med.

Du har behov for en afslappet kæreste, som får dig til at føle dig godt tilpas, uanset hvor du befinder dig. Jo bedre du kender din partner, desto mere føler du dig hjemme.

En effektiv overførelse af varme og hengivenhed er det vigtigste element for dig, og seksuelt fyrværkeri kan ofte modarbejde dette.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 3 og tolkes derfor i hus 4.

til top

Mars i Jomfruen

Du er en meget forsigtig og følsom elsker, som er meget betænksom med hensyn til at sørge for, at atmosfæren og omgivelserne for kærligheden er helt rigtige.

Almindeligvis foretrækker du et velindrettet værelse med alt udstyret, så du har overblik over situationen og kan koncentrere dig om intimitetens mere følsomme detaljer.

Din mest fremherskende egenskab er din opmærksomhed over for seksualitetens myriader af enkeltheder - alle de bittesmå nuancer, som gør det til en uendeligt varieret beskæftigelse. Men sørg også for at holde spontaniteten levende!

til top

Mars i 1. hus

Din seksuelle energi er ganske direkte og bliver sandsynligvis ikke forvirret eller sublimeret over på andre områder.

Formentlig har du en god portion udholdenhed rent seksuelt og også på andre fysiske områder, og du køres ikke nemt træt. Derfor gør du klogt i at finde sammen med en kæreste med en tilsvarende energi og tilbøjelighed.

Du kan måske blive utålmodig i kærlighedsanliggender og ønske at komme videre i affæren med et minimum af snak eller skæmt. Dette er en ærlig afspejling af dine følelser, men du bør undgå at have for travlt; ofte vil udsættelserne, inden et forhold realiseres, give dig tid til at tænke dig om en ekstra gang og overveje, om du virkelig ønsker at binde dig til denne bestemte kæreste.

Note: Mars står teknisk set i slutningen af hus 12 og tolkes derfor i hus 1.

til top

Mars i konjunktion med Ascendanten

Du gør et ret kraftfuldt indtryk, og du har masser af energi til rådighed for at opfylde dine egne og din kærestes behov. Du kan være en utrættelig elsker, men det kan være godt at moderere dit temperament nu og da, for du kan virke lidt for overvældende for en potentiel partner.

Du er hurtig til at udtrykke dine følelser, hvad enten disse er glade, sørgmodige eller vrede. Men hvis du er vred, kan du utilsigtet komme til at såre din kæreste temmelig dybt ved at sige ting, som du i virkeligheden ikke mener, hvilket du senere kan fortryde. En tålmodig og forstående partner, som ikke så nemt lader sig vælte, vil hjælpe betydeligt.

Under alle omstændigheder har du brug for en kæreste, som vil hjælpe med at fastholde forholdet på dit høje energiniveau.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Don James [Adb] (mand)
født den 31. december 1932 lokaltid: 22:45
i Massillon OH, USA U.T.: 03+45
81w31, 40n47 sid. tid: 05:00:19

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 10°18'03 i hus 4 direkte
Måne Fisk 11°14'27 i hus 6 direkte
Merkur Skytte 19°53'20 i hus 4 direkte
Venus Skytte 13°28'27 slutningen af hus 3 direkte
Mars Jomfru 18°01'39 slutningen af hus 12 direkte
Jupiter Jomfru 23°11'25 i hus 1 direkte
Saturn Vandbærer 4°03'14 i hus 5 direkte
Uranus Vædder 19°26'59 i hus 8 stationær (D)
Neptun Jomfru 10°04'53 i hus 12 retrograd
Pluto Krebs 22°36'33 i hus 11 retrograd
Sand Måneknude Fisk 9°32'25 i hus 6 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 18°10'31
2.Hus Vægt 13°08'11
3.Hus Skorpion 12°51'11
Imum Coeli Skytte 16°15'50
5.Hus Stenbuk 20°12'04
6.Hus Vandbærer 21°14'31
Descendant Fisk 18°10'31
8.Hus Vædder 13°08'11
9.Hus Tyr 12°51'11
Medium Coeli Tvilling 16°15'50
11.Hus Krebs 20°12'04
12.Hus Løve 21°14'31

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 0°56
Sol Trigon Mars 7°44
Sol Trigon Neptun 0°13
Sol Trigon Ascendant 7°52
Måne Kvadrat Venus 2°14
Måne Opposition Mars 6°47
Måne Opposition Neptun 1°10
Måne Opposition Ascendant 6°56
Merkur Kvadrat Mars 1°52
Merkur Kvadrat Jupiter 3°18
Merkur Trigon Uranus 0°26
Merkur Kvinkuns Pluto 2°43
Merkur Kvadrat Ascendant 1°43
Venus Kvadrat Mars 4°33
Venus Trigon Uranus 5°59
Venus Kvadrat Neptun 3°24
Venus Kvadrat Ascendant 4°42
Mars Konjunktion Jupiter 5°10
Mars Kvinkuns Uranus 1°25
Mars Sekstil Pluto 4°35
Mars Konjunktion Ascendant 0°09
Jupiter Sekstil Pluto 0°35
Jupiter Konjunktion Ascendant 5°01
Uranus Kvadrat Pluto 3°10
Uranus Kvinkuns Ascendant 1°16
Pluto Sekstil Ascendant 4°26
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt