•    
  Actuele planetaire posities
  23-jan-2018, 20:30 UT/GMT
  Zon347'19"19s18
  Maan2029'23"3n32
  Mercurius183'15"23s14
  Venus716' 5"19s36
  Mars2820'51"19s05
  Jupiter2018'56"16s46
  Saturnus358'43"22s30
  Uranus2445'56"9n04
  Neptunus1230'54"7s42
  Pluto1933'13"21s36
  Ware Knoop1459' 7"16n20
  Cheiron2524' 4"1n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor Angela Rippon [Adb], geboren op 12 oktober 1944
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat uw wereld in grote mate een ontastbare wereld is die wortelt in gevoelens, verbeelding en besef van de eenheid van het leven zult u bepaalde mysterieuze gebeurtenissen en ontmoetingen in het komende jaar waarschijnlijk eerder verwelkomen en begrijpen dan vrezen. Dit betekent niet dat u niet met moeilijke uitdagingen geconfronteerd kunt worden en misschien zult u zich af en toe ook ongelukkig en teleurgesteld voelen. Maar het vervagen van uw persoonlijke grenzen dat uw ontwikkeling in deze [...]

Ronddwalen door de mist

prog. Zon vierkant Neptunus: Midden juli 2018 tot begin juli 2020

[..] In deze periode kunt u zich sterk bewust worden van religieuze of spirituele gevoelens en zal uw verbeelding waarschijnlijk bijzonder rijk en vruchtbaar zijn. Vermoedelijk zult u ook meer met anderen kunnen meevoelen, gedeeltelijk omdat u zich misschien zelf [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] In uw privé-leven kunt u geconfronteerd worden met een zekere eenzaamheid of met beperkingen als gevolg van een scheiding die u dwingt om terug te keren naar de realiteit, of omdat uw eigen stemming het moeilijk maakt om u gesteund te voelen door uw naasten [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een open hart

Jupiter conjunct Venus: Midden december 2017 tot midden september 2018

[..] Creatieve projecten die op uw pad komen, kunnen financieel lonend zijn of u helpen dichter bij de verwezenlijking van bepaalde lang geambieerde doelen te komen. Het is onwaarschijnlijk dat deze tijd voorbij zal gaan zonder een of andere kans te brengen, op het emotionele, [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Verijdelde doelen

Chiron vierkant Midhemel: Midden april 2017 tot eind december 2019

[..] Al zijn dergelijke ervaringen niet prettig, u kunt ze omvormen tot een constructief leer- en veranderingsproces, als u bereid bent uw huidige doelstellingen aan een kritisch onderzoek te onderwerpen en u de vraag te stellen in hoeverre ze echt een afspiegeling vormen [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Bezorgd

Saturnus vierkant Mercurius: Een komende transit, vanaf eind december 2018 tot eind oktober 2019

[..] Dit kan uiterst positief zijn, omdat er maar zelden van u werd verlangd dat u zo eerlijk en direct was in uw ideeën en meningen, en u kunt veel leren dat uw vermogen om met anderen te communiceren kan verbeteren. Het probleem is dat u misschien denkt dat u zich aan hun regels [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

In vervoering

Neptunus oppositie Jupiter: Eind maart 2018 tot begin januari 2021

[..] Uw hart en visie zijn momenteel vermoedelijk bijzonder open en ontvankelijk, en u voelt waarschijnlijk diep medeleven voor de rest van de mensheid en een intens gevoel van verbondenheid met de eenheid van het leven. Dergelijke gevoelens kunnen diep helend werken, vooral [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Het overleven van de sterkste

Pluto vierkant Zon: Midden maart 2016 tot eind november 2019

Het is een uiterst belangrijke periode in uw leven en als hij eenmaal voorbij is, zullen u en dat wat u wilt waarschijnlijk radicaal zijn veranderd. U kunt in de buitenwereld te maken krijgen met ontreddering, frustratie of conflicten die u ertoe brengen van [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst