•    
  Actuele planetaire posities
  24-apr-2018, 09:53 UT/GMT
  Zon410'24"12n55
  Maan2345'53"14n38
  Mercurius81'23"1n06
  Venus2939'22"20n37
  Mars2017'19"22s57
  Jupiter2010'14"r16s33
  Saturnus96'58"r22s14
  Uranus2849' 8"10n34
  Neptunus1541' 2"6s30
  Pluto2117'11"r21s28
  Ware Knoop1113'52"r17n24
  Cheiron022'29"3n17
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Joan Sutherland [Adb], geboren op 7 november 1926
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Joans geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Joan al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is mogelijk dat zij de neiging heeft om op een subtiele manier een signaal af te geven, en dingen niet ronduit te zeggen ­ en deze signalen kunnen lopen van het krijgen van psychosomatische "verschijnselen" tot driftbuien. De oorzaak daarvan ligt dan in ogenschijnlijk [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Joans innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Helder en duidelijk uitleggen waarom iets verstandig is en waarom zij er waarschijnlijk baat bij zal hebben, helpt echter wel. Joan is in staat om echt tevreden te zijn ­ iets dat veel volwassenen nooit zullen leren ­ en van nature is zij niet kribbig of wispelturig. Maar zij [...]

[..] Zij kan ook heel geduldig en vasthoudend zijn, en het is niet onwaarschijnlijk dat dit het eerst tot uiting komt in de manier waarop zij heel doelbewust de problemen onder de knie probeert te krijgen waarvoor haar materiële omgeving haar stelt. Het is mogelijk, dat haar [...]

Verborgen trekjes

Naast en in tegenstelling tot het feit dat Joan iemand is die in wezen stevig met beide benen op de grond staat, is zij ook iemand die uiterst gevoelig is. Diep van binnen is zij een romanticus, iets wat zij ­ uit trots en uit haar wens om altijd als eerste en als de beste [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Joans emotioneel en impulsief karakter is soms buitengewoon rusteloos, zelfs zo erg, dat het lijkt alsof zij de belangstelling die zij voor anderen heeft, ook weer heel snel verliest. Het is echter niet zo, dat dit "zo warm en zo koud" een oppervlakkig gevoelsleven weerspiegelt. In haar [...]

[..] Hoe eerlijker haar moeder daarom laat zien hoe ze is, des te creatiever is het contact met haar dochter. Er komt een moment waarop Joan dit positieve en dynamische beeld dat zij van haar moeder heeft, tot het hare zal maken. Het zal een rijke innerlijk bron zijn, waardoor [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst