•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 07:51 UT/GMT
  Zon2936'10"11s37
  Maan2744'58"4s11
  Mercurius015'25"13s12
  Venus912'31"9s28
  Mars1352'43"22s02
  Jupiter2240'20"17s19
  Saturnus627'58"22s24
  Uranus2529' 4"9n21
  Neptunus1323'45"7s22
  Pluto2020'30"21s31
  Ware Knoop1456' 2"r16n21
  Cheiron2638'26"1n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor Joan Sutherland [Adb], geboren op 7 november 1926
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u in wezen een realist bent en doorgaans op uw hoede bent in confrontatie met het onbekende, zult u waarschijnlijk vinden dat bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd tamelijk verwarrend zijn en onaangename aspecten hebben. U zult vermoedelijk veel nieuwe kansen krijgen en bestaande structuren kunnen u een uiterst ontevreden, rusteloos en opstandig gevoel geven. Als u te veel probeert u vast te houden aan wat bekend en zeker is, zult u zich waarschijnlijk erg [...]

Een eigen plek

Jupiter conjunct prog. Middernachtspunt: Midden november 2017 tot begin augustus 2018

[..] Een huis is niet alleen in fysieke zin een plaats maar ook in symbolische zin een ruimte waarin u uw anker kunt laten vallen en waarin u zich verbonden kunt voelen met het verleden en met een innerlijke levensbron. In deze betekenis bent u misschien op zoek naar een [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Het kan een bijzonder creatieve en inspirerende tijd zijn waarin u ontdekt dat u iets unieks en bijzonders hebt dat nieuwe betekenis en doelgerichtheid aan uw leven kan geven. Probeer te voorkomen dat u deze potentiële expressiviteit en vreugde onderdrukt [...]

Wegen naar het onzichtbare

Neptunus driehoek Zon: Midden maart 2017 tot eind december 2019

Uw leven wordt in deze tijd vermoedelijk gekleurd door een wonderlijke, mystieke aura, en u bent waarschijnlijk buitengewoon gevoelig voor onzichtbare stromingen en onuitgesproken gevoelens, en hebt intens besef van de betekenis die schuil gaat onder externe gebeurtenissen. U bent [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Verandering en metamorfose door anderen

Pluto conjunct prog. Descendant: Vanaf maart 2017, voor meer jaren

[..] Al geven bepaalde gebeurtenissen misschien de indruk "bedoeld" te zijn of door het "lot" te zijn beslist, ze zijn in feite waarschijnlijk voor een groot deel het gevolg van de zaden die u in de loop van vele jaren hebt gezaaid, en voor een aantal [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Standvastigheid is lonend

Saturnus driehoek Mars: Eind februari 2018 tot begin januari 2019

Waarschijnlijk hebt u op het moment uw wil en energie goed in de hand en u ontdekt misschien dat u beschikt over voorraden geduld en vastberadenheid waarvan u het bestaan niet vermoedde. Uw doelen zijn vermoedelijk realistischer en u bent zich waarschijnlijk bewuster [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Een tijd om nieuwe dingen te leren

prog. Maan sextiel prog. Mercurius: Midden september 2018 tot midden november 2018

[..] Misschien wilt u uw energie steken in meer leren over psychologie en andere benaderingswijzen van de verborgen aspecten van het leven, en hoe meer tijd en energie u aan deze levensvlakken geeft, hoe gelukkiger u zich zult voelen. Verspil deze korte [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Een glimp van de samenhang van alles

Uranus driehoek Neptunus: Midden april 2017 tot eind januari 2019

Verrassende inzichten in uw diepste verlangens en idealen behoren vermoedelijk tot de creatieve producten van deze periode van uw leven. Op het diepste niveau wordt u zich intens bewust van de verborgen kant van het leven, en in samenhang daarmee zult [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Duidelijke grenzen

Saturnus driehoek Ascendant: Midden december 2017 tot begin november 2018

[..] Het zal vermoedelijk een periode zijn die meer evenwichtigheid brengt in uw privé-leven, omdat u realistischer bent over uw hechte relaties en meer bereid bent om anderen zichzelf te laten zijn, binnen hun eigen grenzen. U voelt zich misschien niet bijzonder romantisch, [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst